Пловдив - 9

• 24 189
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Хапвате ли вече картофено пюре? Ние много му се мръщим. Пада един рев  Simple Smile

# 181
  • София
Не все още, от тази седмица му давам сокче и вече другата ще давам плодово пюренце от ябълки, приготвила съм домашни, а с картофеното ще пробвам малко по-нататък.

# 182
Здравейте мами от Пловдив . Обръщам се към вас с една молба Praynig спешно ми трябват координати на добър детски невролог от Пловдив. Моля ви пишете ако можете да ми помогнете с телефони или адреси. благодаря Hug

# 183
привет  bouquet
Днес отварям да чета темата и какво да видя Shockedцели две мами от гребната база!Къде се скатавахте до сега LaughingАз преди питах,питах ама никой нямаше от гребната.Ние живеем на ул. "знаме" в близост до могилата.Хайде да си спретнем една форумска срещичка на братската могила Grinning  bouquet

# 184
Здрасти Зори , днес ще бъдем там около 12.30h. ие сме със синя количка на жълти цетчета. Заповядай. Hug
Радосче, ако свършиш по-рано, ще чакам и теб. Laughing
Поздрави на всички други. Heart Eyes

# 185
garfild.d Д-р Иванов е може би най-добрият невролог в Пловдив. 0888813100 е телефона, а адреса а ул. Тодор Александров 13, Кичук Париж. Обаче много се чака. В края на месеца записва часове за следващия месец. А пък като идеш там пак е чака. Наистина има много хора при него, обаче е добър. Но ти му се обади. Ако става въпрос за нещо спешно мисля че ще направи изключение. Работи и в някоя болница ама не знам къде. Имам кординатите само на частния кабинет.

# 186
привет  bouquet
Днес отварям да чета темата и какво да видя Shockedцели две мами от гребната база!Къде се скатавахте до сега LaughingАз преди питах,питах ама никой нямаше от гребната.Ние живеем на ул. "знаме" в близост до могилата.Хайде да си спретнем една форумска срещичка на братската могила Grinning  bouquet

Зори, аз съм на последна спирка на 10-ката...

Дидка, ние сме на ваксина след 13:00 и едва ли ще ви заваря на братската, но на следващата среща ще съм на лице...

# 187
  • на пистата
момичета моля ви да ми кажете къде точно се намира нап,там трявба да внеса здравните осигуровки а не знам къде е,някъде в кичука било.

# 188
Аз мисля,че НАП се намира в пресечката до хотел Лайпциг ThinkingНо може и да греша...

# 189
  • Пловдив
Чичко Гугъл каза това:

ТД на НАП Пловдив 
Териториална дирекция на НАП.
адрес: 4004 Пловдив,  ул. Скопие No.106 , тел.: +359 32 935448

# 190
бебешок, много ти благодаря !!
   love001 Hug  bouquet Peace

# 191
Здравейте   bouquet
Аз много отдавна не съм писала тук. Вече ми се промени и статуса от бъдеще мама на второ момченце, в настояща ама на Теодор, който вече е на 40 дни  Laughing/баткото ни се казва Пресиан/.
Бебешок и аз съм в Кичука, всеки ден и ние сме във въпросното паркче до ул. "Силиврия" ,та може да се засечем Laughing, и без това търся компания Grinning

# 192
marchella ние за разходки сме винаги готови Simple Smile Обаче не съм сигурна дали правилно разбрах миналия път за ул. Селиврия. Май не е много до нас. Ние сме до бившия Белите Брези. Обаче пак може да се видим. Аз така или иначе обикалям много Simple Smile

# 193
  • София
бебешок, видя ли си съобщението? Ще се видим ли днес?

# 194
Ох направо забравих да ти звънна. Днес няма да мога щото нашия татко е до 2 на работа и после излизаме с него. През седмицата съм свободна почти постоянно. Ако искаш ще ти звънна в понеделник и ше се разберем нещо.

Общи условия

Активация на акаунт