Отговори
# 15
Аз не бих. В България има страшно много празници почти всеки ден, та е много трудно да избегнем нещо такова, е да в случая Никулден е от най-големите ни празници, но все пак не бих. За това все се надявам бебка да пропусне Никулден, че знам, че иначе цял живот все някой ще се чуди и ще пита защо не е Николета например. 😀

А и аз като Le Strange от месеци си я наричам по име, няма как да свикна с друго. 😀

# 16
  • Пловдив
И ние сме си избрали имената и няма да сменяме. Отделно искам да си имат по два празника 😄

# 17
Момичетааа… предполагам, че всички си имаме имена вече за бебчетата. Замисляли ли сте се да ги смените, ако се родят на празник…? Ето, утре е Никулден, вярвате ли, че детето идва с името си, ако се роди на такъв празник ?
Неее искам да си има имен ден и рожден ден Simple Smile

# 18
Ние избирахме името, така че да не са й в един месец Коледа, имен ден и рожден ден и затова определено не бих го сменила, ако се роди на празник.

# 19
Подкрепям останалите, не бих сменила името. Аз например имам имен ден на рождения ми ден по чиста случайност, защото името ми е избрано доста преди да се родя и именния ден все ми се губи, някак все едно нямам, като са в един ден. Искам да си има отделни празници. Пък и месеци наред да го наричаме с едно име и после да го сменим, тц, не е за мен това.

# 20
# 21
Здравейте, някоя от вас с подути длани и пръсти и болка има ли? Как се облекчавате болката? Опитах с масажи и студена вода, но е краткотрайно. Да има някакъв хак или да си поплача пак 😂 От известно време е това и вече не де издържа.

# 22
Здравейте, ние вече официално си имаме дата за секцио преди празниците, въпреки че бебка е с главата надолу вече, докторът каза, че по-добре и за мен и за нея секцио, тъй като нали не качих почти кила и тя е малка и според него ще е мъка нормално да раждам... Малко ми е кофти, дано решението да е правилно и после да няма драма с бебка и с кърменето и с мен 😵 Успех на всички чакащи и честито на тези, които вече гушкат смисъла на живота! ❣️

# 23
Здравейте, някоя от вас с подути длани и пръсти и болка има ли? Как се облекчавате болката? Опитах с масажи и студена вода, но е краткотрайно. Да има някакъв хак или да си поплача пак 😂 От известно време е това и вече не де издържа.
Вода ли задържаш?

# 24
Явно да, но предимно ръцете са подути. Краката не много, няма болка. В рамките на нормалното е, все пак в 9 месец съм. АГто не реагира притеснително на подуването. Аз пия доста течности, но движението ми е ограничено и трудно вече. 😔

# 25
И аз съм така. Моите отоци са по краката. И на мен нищо не ми казаха. С предната бременност ми казаха сок от магданоз, но аз мразя магданоз. Ако ти понася, пробвай.

# 26
И аз съм така. Моите отоци са по краката. И на мен нищо не ми казаха. С предната бременност ми казаха сок от магданоз, но аз мразя магданоз. Ако ти понася, пробвай.

Ще пробвам, нищо не губя. Благодаря ти!

# 27
Само движение спада моите отоци по краката. Ръцете на студено се чувстват по-добре Simple Smile

# 28
Всяка сутрин съм така. Нищо не помага. Като се разтъпча и раздвижа лимфата става по- добре.

# 29
Йее, започна се бебевалежа. Честито на всички новоизлюпени мами и бебета. Animal Hatching Chick
DeSita, и аз съм с малко бебе, но засега вървят към естествено раждане нещата. И съм слаба, качила съм 5-6 кг само (на корем), доки никога не е коментирала заради това секцио. При теб това ли е единствената причина за такова? Всичко ще бъде наред, щом така е преценил доктора.

Общи условия

Активация на акаунт