Нужда от помощ...

• 1 563
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Вначалото като родих и аз бях като теб, но си повтарях “ще мине и това”, “просто хормони”..доста често си поревавах, напрягаше ме всичко, притеснявах се дали съм добра майки и т.н. Но.. всичко това минава! Успокой се и се отдай на повече разходи, а ако имаш някакви въпроси темите тук са за това - много ми помогнаха на мен.

# 16
  • Поморие
Здравейте, може и да има подобна тема,но не можах да я открия.
Имам нужда от вашата помощ, като приемам всякакви критики и съвети защото вече просто не издържам...
След поредните сълзи днес вече се чувствам меко казано смазана. Родих преди 2 месеца и половина, прекрасно момиченце. Нормално раждане , но меко казано много стресиращо. Като цяло цялата ми бременност беше много стресираща с влизания в болница за задържане няколко пъти и многоооо притеснения. Но след въпросното раждане започна ада... Бях с много шевове, нямах възможност дори да седна. След изписването от болницата майка ми ми помагаше за една седмица, но всичко приключи до там. Живеем сами с мъжът ми , въпреки че ходи на работа ми помага с домакинската работа но въпреки това нещата излязоха извън контрол. Чувствам се ужасно сама, нервите не ми издържат доста често . Караме се всеки ден , в повечето случай заради свекърва ми която идва в месеца веднъж но влиянието и по телефона е забележително... Нямам приятелки тъй като се преместихме скоро. Общо взето нямам никой освен детето. А то милото усеща всичко това... Става много неспокойна. Случвало ми се е да и се изнервя, а след това се мразя и рева с часове... Стоя над кошарата и се обвинявам че не съм добра майка и най-вероятно не съм ...  Няма как да ида на психолог защото няма кой да я гледа, общо взето няма как да направя каквото и да било без тя да е с мен . Опитвам се да се успокоявам че това е временно, че всичко ще се оправи но положението се влошава ..Отделно от всяко напрежение , още не мога да се възстановя физически от раждането и съм с постоянни болки в опашката ... Моля за съвети как да се справя с това . Защото трябва да се справя. Не мога да си позволя детето ми да се чувства зле заради мен както в момента ...
Изглежда като следродилна депресия, поговорете с психолог. Опитайте се да погледнете живота си от по-добър ъгъл, вече имате семейство, дете, заради което трябва да сте силна и то трябва да сплотява партньорите,а не точно след появата на детето да се стига до разпад. Всяко дете има нужда от здраво семейство! Ако все пак мъжът ви прекалено се влияе от други хора от семейството, помислете добре дали това не е червен флаг.

Общи условия

Активация на акаунт