Нека сложим на празничната трапеза най-доброто с млечните продукти на "Алфатар"

• 9 575
  • 602
  •   1
Отговори
# 570
Салата "Снежанка", катък с червени чушки, баница със сирене, плато със сирена.

# 571
  • София
Баница със сирене и късмети.

# 572
Определено катък с печени чушки, снежанка и баница Simple Smile

# 573
Баница със сирене, вкусна питка и млечна салата

# 574
  • София
Споделете кои са любимите ви празнични рецепти, които ще пригoтвите с млечни продукти?

Това е моята най- любима сметана, за съжаление не е много разпространена в магазинната мрежа, но успявам да се заредя всяка седмица и правя най - различни сладкиши, мусове и десерти със сметаната, а понеже аз съм на кето режим и тя ми е позволена си я правя най - обикновенна със малини и боровинки и е фантастична

# 575
Ще приготвя баница със сирене, салата Снежанка и разядка със сирене, извара, майонеза, кисело мляко, лук и чубрица.

# 576
Баница и коктейлни хапки със сирене.

# 577
Любимата ми рецепта за празника е разбира се на чийзкейк с бял шоколад и маскарпоне.

Необходими продукти за основата: 200 г маслени бисквити и 100 г разтопено масло
За крема: 300 г маскарпоне
200 мл сладкарска сметана
200 г бял шоколад
100 г захар
Приготвяне:
Натрошавам бисквитите и ги смесвам с разтопеното масло. Притискам ги на дъното на форма за печене и оставям да стегне блата в хладилника.
Белият шоколад се разтапя на водна баня.
Маскарпонето се разбива със захарта, след това се добавя разтопения шоколад и разбитата сметана.
Изсипва се крема върху бисквитената основа и се оставя да се охлади за поне 4 часа. Декорирам с боровинки, ядки или кокосови стърготини.

# 578
Празничната класика - баница със сирене!

# 579
Снежанка ( всяка година присъства), цедено мляко с печен пипер и орехи, баницата със сирене и любимия на всички в семейството чийзкеик с боровинки и бял шоколад.

# 580
Баница с късмети, катък, снежанка, чийзкейк

# 581
Маслени сладки. Млечна баница .Шейк сметаново-ванилов.

# 582
Чийзкейк със заквасена сметана и течен шоколад и вкусна баница с сирене.

# 583
  • София
Баница със сирене, крем карамел, една Бяла салата със сирене и майонеза и чесън , ориз с мляко, сирене винаги за “мезе”,  спагети със сметана и топено сирене.

# 584
Класическата баница със сирене е номер едно на моята трапеза. Трябват ми кори за баница, яйца, кисело мляко, олио, сиренце и малко сода за хляб. Правя плънката и заливам по няколко кори, като редувам плънка и кори. Пека за около 45 минути на 180 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт