Предстои ми инсеминация - тема 36

• 19 566
  • 619
  •   1
Отговори
# 120
Ооо, Rouina, нямаш представа колко се радвам за теб! Това си изглежда като съвсем положителен резултат Hug много чаках тази новина от теб. Кажи, след като минеш кръвния! Аз още нямам никакви, дори бледи, чертички, но днес ми е 10ти ден след процедурата, така че… нищо не знам все още, а умирам от нетърпение да разбера Simple Smile

# 121
  • Sofia
Ооо, Rouina, нямаш представа колко се радвам за теб! Това си изглежда като съвсем положителен резултат Hug много чаках тази новина от теб. Кажи, след като минеш кръвния! Аз още нямам никакви, дори бледи, чертички, но днес ми е 10ти ден след процедурата, така че… нищо не знам все още, а умирам от нетърпение да разбера Simple Smile
За съжаление нещата при нас още не са ясни. Вчера направих кръвния и излезе с неизяснен резултат (искат над 25чхг за положителна бременност) нашият излезе по-нисък. Утре пак ще повторя, може и биохимична да е или късна имплантация. Днес пак направих уринарен, като положителното е, че линя все още има,  макар и не много по-тъмна от тази вчера. Утре ще стане ясно след второто чхг и ще се обадя в болницата да ги питам какво да правя. Иначе много благодаря за положителните емоции от твоя страна. Пожелавам успех и съветвам да почнеш да тестваш след 13 ден.

# 122
Значи продължаваме с палците и дано утре видиш хубаво удвояване на ЧХГ-то Hug
Не унивай! Очевидно бременност е имало, а най-вероятно и още има. Дори нещо да не се получи този път, ще знаеш, че може да стане на следващия Kissing HeartKissing Heart

# 123
Здравейте момичета, отдавна не съм отваряла темата, но често се присещам и се каня да вляза и да напиша няколко реда за кураж. 2021 имах успешна инсеминация (втора подред, писала съм в темата тогава по-подробно). При нас проблемът беше лоша морфология. 2022 ми се роди здраво момченце. 2023 забременях естествено (дори без целенасочени опити) и вече гушкам второто си детенце. Желая успех на всички, които чакате двете чертички със свито сърце!

# 124
  • Sofia
Да ъпдейтна и тук. При нас нещата изглежда не се развиват добре. Пуснах днес чхг 2 и имаше много малко покачване на хормона - от 23.48 стана на 30.50, но се очаква да има удвояване на първичният резултат след 48 часа, а при нас го няма. Утре ще се обадя в манипулационна да попитам какво да правим при това положение. Ако не друго поне успях да видя за повече от 4 години поне веднъж две чертички.

# 125
Изключително много съжалявам, Rouina, имаш моята положителна енергия Kissing Face стискам палци и вярвам, че следващият път ще бъде успешен до финал за теб!

Отчет от мен - 12 дни след инсеминацията виждам бледа чертичка. Много е бледа, но е и много рано. Ще се отчета пак. Денят за тест ми е четвъртък, аз просто не издържам Expressionless Ако искате, дайте мнение дали според вас е положителен.

# 126
  • Sofia
Изключително много съжалявам, Rouina, имаш моята положителна енергия Kissing Face стискам палци и вярвам, че следващият път ще бъде успешен до финал за теб!

Отчет от мен - 12 дни след инсеминацията виждам бледа чертичка. Много е бледа, но е и много рано. Ще се отчета пак. Денят за тест ми е четвъртък, аз просто не издържам Expressionless Ако искате, дайте мнение дали според вас е положителен.

Има нещо, вижда се, но е много бледа и не знам дали не е изпарителна защото сивее. Но и някои от моите тестове изглеждат така на снимка, а на живо се вижда розавеещ оттенък. Надявам се да е положителен. Аз днес ще се обадя в болницата да видим какво ще кажат понеже все пак има някакво покачване на нивата и прогестерона е висок. Само се надявам да не излезе, че е извънматочна накрая.
Sunshine, вие къде правите инсеминациите?

# 127
Настрой се положително! Никаква извънматочна Hug според мен продължи да следиш хормона още малко и отиди поне на 2 допълнителни прегледа през някакво време, ако не дойде цикъл. Дано всичко се развие добре за теб!

Процедурата я правих при доц Андреева в Щерев. Мисля, че всичко беше направено по перфектен начин откъм таймиране, затова съм и положително настроена за резултата. Дано наистина е положителен. На живо розовее, а и се появи рано, така че се надявам да не е изпарителна. Просто ми е трудно да я снимам хубаво.
Утре ще направя нов и ще видим. Дано стане по-плътна желаната чертичка.

# 128
  • Sofia
Настрой се положително! Никаква извънматочна Hug според мен продължи да следиш хормона още малко и отиди поне на 2 допълнителни прегледа през някакво време, ако не дойде цикъл. Дано всичко се развие добре за теб!

Процедурата я правих при доц Андреева в Щерев. Мисля, че всичко беше направено по перфектен начин откъм таймиране, затова съм и положително настроена за резултата. Дано наистина е положителен. На живо розовее, а и се появи рано, така че се надявам да не е изпарителна. Просто ми е трудно да я снимам хубаво.
Утре ще направя нов и ще видим. Дано стане по-плътна желаната чертичка.
Ако стане по-плътна бягай в лаболаторията за кръвен. Успехче и дано всичко е наред.

# 129
Опитайте с друг тест. И двата теста на Престо, които направих бяха с едва забележими супер бледи черти, а имах категорично положителен кръвен резултат. В същия ден направих 3ти тест - друга марка, веднага имаше 2ра черта. Опитайте пак ! Успех!

# 130
  • Sofia
Обадих се днес в болницата и ми казаха утре да потретя кръвният тест и ако пак са ниски нивата да спирам лекарствата и да чакам цикъл. Надявам се или да се качат драстично или да започнат да падат, че да може да приключи всичко по някакъв начин.

# 131
  • Sofia
Днес пуснах 3тата бета - доста са спаднали нивата и по всичко изглежда, че и тоя цикъл няма да се случат нещата. Чакам да ми дойде и продължаваме със следващия.
-Sunshine- някакъв ъпдейт при теб? Направи ли още тестове?

# 132
Привет! Минавам да се доотчета Simple Smile официално - успешна първа инсеминация!

Teresa, много ти благодаря за съвета да направя друга марка тест. SureCheck беше категоричен. Престото и днес ми дава някаква супер бледа и размазана черта.

Пуснах и кръвен. И моят резултат не е безкрайно висок - 48.4, ама пък и на мен ми е 13ти ден след процедурата, така че мисля е нормална тази стойност. Като че ли не ми се иска да се филмирам и да следя удвояване. По-скоро ще си изчакам двете седмици до преглед.

Rouina, съжалявам много, мила Confused дано скоро чудото стане!

# 133
  • Sofia
-Sunshine-, СУПЕР, много се радвам. Според мен нивата са много добри за 13 ден, ако искаш направи още един на 15 ден или 16 да знаеш, че се качват и ако всичко е наред приключвай с тестовете, като гледам и прогестеронът е добър.

# 134
-Sunshine- честито  ! Само такива хубави новини да има ! 🌺🌺🌺

Общи условия

Активация на акаунт