Декемврийски книжен клуб - 2024

• 1 806
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Във всяка тема в началото в скритите текстове Inferiya е включила списък на всички книги, които са четени по години и месеци. Можеш да погледнеш.
Иначе все още не е избрана книга за януари.

# 31
Анкетата е жива, активна до 1ви вечерта Simple Smile Книгата на Боев я има, ще пусна линк при всички положения, независимо дали я изберете. Обръщам внимание, че другите две са част от поредици. Не накланям везните, знаете, че съм безпристрастна, но държа да се знае Simple Smile Да няма после "ама аз гласувах на пияна глава" Simple Smile

Да, слагам книгите и разказите, които сме чели по години и месеци. Признавам, понякога скатавам по някой месец, когато се отплесна Simple Smile Гледам да не са повече от 2-3 за наваксване Grinning Ще се опитам да бъда по-стриктна Simple Smile

Не съм по новогодишните обещания и разбор на миналото, но хормоните още ме тресат, тъй че искам да благодаря на всички, които се включват, които пишат, че няма да се включат, които гласуват, които предлагат. Като цяло на ВСИЧКИ, че ме търпите като ваш фасилитатор без всъщност самата аз да чета книгите и при положение, че понякога ви оставям половин месец без тема Grinning Скоро клубът ни става на цели 2 години! Да се поздравим дружно за прочтеното през годината и да си пожелаем много здраве и ползотворни дискусии през новата Simple Smile

# 32
Благодаря на Inferiya за труда и активната й роля в темата, както и на всички за приятната компания! Прочетох някои много интересни книги заедно с вас. Сега се върнах и видях, че тази година сме прочели "Трябва да те предам", "Светлината, която не виждаме", а и книгата за месеца "Дядо Прас"--романи,  които ме впечатлиха по различни начини.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 01:09 от Cool_Cat

# 33
  • София
Гласувах за "Душата на императора", има страхотни ревюта и я препоръчват за запознанство с автора.

Наскоро прочетох "Сайбиевата невеста". Чете се за няколко часа. Доста наивна ми се стори Wink Но си има своите фенове.

Благодаря, Inferiya, за чудесния стил на фасилитиране. Много ми е приятна темата! Весело посрещане на Новата Година на всички от този клуб!

# 34
  • Пловдив
Бях ви поизпуснала няколко месеца, но ще се опитвам да наваксвам. Избраната книга на Тери Пратчет за декември прикова интереса ми - нищо не съм чела на този автор.
Относно анкетата гласувах за "Черния часослов". Доколкото разбрах, книгите са отделни криминални случаи, които ми допадат, защото има намесен фантастично-митичен елемент и бих искала да разбера как се развиват историите. Дори и да не бъде избрана, ще я прочета.

# 35
Inferiya, ти си наистина възхитителен фасилитатор. Присъединявам се към признателността на групата и ти пожелавам енергия и сила да продължаваш с чудесната си работа тук.
А в личен план - на всички пожелавам здраве, късмет и много любов Bowtie

# 36
Inferiya, чудесна си! Мисля, че 2-те години ги направихме през септември, ако се не лъжа.
Така се получава, че от избраните тук книги прочетох доста, които ми харесаха много, даже някои от тях са ми и в топ 5 за номинациите за книга, прочетена през 2024.
На всички ни пожелавам здраве, късмет, щастие и много любов през новата година!

# 37
Честита нова година, любими четящи хора Simple Smile Пожелавам ви здрава, сполтена, спорна и много приключенска 2025та!

Новата тема е тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1726203.new#new
(позволих си да прекратя гласуването час по-рано, за да пусна темата на 1ви Simple Smile)

Добавила съм книгите и линковете за пропуснатите месеци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт