Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 54 350
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Themoon май имат магазин в гр. Сандански.

# 196
Както и Гиза само във варна,за съжаление.

# 197
Здравейте, момичета! Може ли да ми споделите на кои рефански парфюми залагате през по-студените месеци, може и да не са изключително трайни, но искам да носят дълъг шлейф. Нотките, които харесвам, са ванилия, млечни, пачули, какао, общо взето насочени към гурме категорията. Смятам тези дни да посетя магазина им.😄

# 198
А пробвали ли сте го и знаете, че е добър или по препоръка?
Питам, защото имам версията на Евгения Борисова и ми хареса доста, но на мен е нетраен.. ще се радвам да споделите впечатления/информация за добрите версии.

Търся 280 на Баргело - оригиналната Омния.

# 199
Здравейте, момичета! Може ли да ми споделите на кои рефански парфюми залагате през по-студените месеци, може и да не са изключително трайни, но искам да носят дълъг шлейф. Нотките, които харесвам, са ванилия, млечни, пачули, какао, общо взето насочени към гурме категорията. Смятам тези дни да посетя магазина им.😄
Задължително пробвай тези:
310. Goddess/ Burberry - топла уютна ванилия ,създаваща зимно настроение.
333. Dolce Garden / D&G - за мен мирише на топъл шоколад. Последният път когато взех ,беше по-силен така ,че е перфектен за тези месеци.

# 200
Купих си преди 2 дни Канела Секс от Гиза и сега си отлежава.
КОлко сме различни хората - обожавам Долче гардън и от няколко години насам лятото не оставам без него, за мен е типичен летен аромат - мирише ми на луксозно плажно масло, много комплименти съм получила за него. Версията на Рефан е чудесна. Имала съм на Гиза и Мартинез (за съжаление не го предлагат вече), и техните са много, много добри.

# 201
Купих си преди 2 дни Канела Секс от Гиза и сега си отлежава.
КОлко сме различни хората - обожавам Долче гардън и от няколко години насам лятото не оставам без него, за мен е типичен летен аромат - мирише ми на луксозно плажно масло, много комплименти съм получила за него. Версията на Рефан е чудесна. Имала съм на Гиза и Мартинез (за съжаление не го предлагат вече), и техните са много, много добри.
Аз също не оставам без Dolce Garden ,но последният път ,когато си налях наистина беше много концентриран. Много. И като се пръсна дори само веднъж ,мирише после цял ден. По принцип си го ползвам лятото. ☺️
Много ,много хубав аромат.

Да споделя отзиви за
014.Olympea Blossom/ P. Rabanne на Рефан.
В началото като се пръсна се усеща газирано Розе. Много нежно ,ненатрапчиво ,но с достатъчно излъчване. После притихва и се открива нежна роза ,която е леко приглушена ,но се усеща през цялото време.
Хареса ми много.
Прекрасен аромат за всички сезони ,но мисля че лятото ,ще се откроява много.

# 202
Един глас и от мен за препоръките на Мавина, плюс да споделя на всеослушание, че вече седмица разносвам латафския еклер и спрях да ям сладко...Уточнявам, че съм от хората, които винаги имат шоколад и бисквитки вкъщи, както и пека често домашни сладкиши.. Не искам ни да видя, ни да близна, няма как да ме съблазни дори...Сетивата ми са абсолютно задоволени, с 0 калории Joy

# 203
Хмм това е много интересно, де да можех и аз така само да мириша. 😄 Тази година нещо не са ми на сърце гурметата, не ми допадна Еклера никак. Моя Dolce Garden от рефан се разля на терасата миналото лято и още мирише. 😁 Сега съм хвърлила око на едни масла от ей тук https://awscents.co.uk/
Английски си май, имат новия парфюм на    PDM - Palatine, Amouage - Love delight също нов и хубава отстъпка за над 5 масла. Мисля след празниците да поръчам.

# 204
Наистина, колко сме различни ...Rolling Eyes Наслушала се на хвалби от блогъри и простосмъртни, замалко да дам на сляпо 100 лева и аз за този "Еклер". Вместо това, обаче, взех, че си поръчах /като никога Smiley /отливки от официален магазин. "Душа и ..не вярвам на ушите си" /перефразирам една известна шега/...Smile Слава Богу, че не дадох тези 100 лева, защото това "не е моето" по никакъв начин. Карамел, при това далеч не най - вкусния, който съм помирисвала и ванилия, но точно онази, която аз никак не харесвам. Никакво развитие, монотонно звучене, тихо, приглушено, като крем за ръце. Хора, ако искате да помиришете гурме, потърсете остатъци отнякъде на Gold Sugar Aquolina. Този "Еклер" за мен е прехвален и цената му е твърде завишена за това, което представлява като аромат. Такива са ...легион, както се казва. Та...препоръчвам тест преди покупка. Hands V

# 205
Солар,аз бях по същия начин "отвратена" от
EILISH by BILLIE EILISH и Mood Vanilla . Чак ми се гадеше от едно пръскане😀😀😀😀.
 На моята кожа пи принцип гурмета не стоят добре. Разни там Ангели, Khamrah и прочее,просто миришат на кожата ми като току що събудил се със махмурлук😀.
Сега да питам тоя парфюм някой ползвал ли е,че много крайни мнения 🤔. Пък го дават копие на Grise Charnel

Имам на Гиза и много ми харесва,но ки искаше да пробвам и това

# 206
  • Deutschland
Themoon май имат магазин в гр. Сандански.

Страхотно! Дано не крият списъците като някои други 😉

# 207
  • BG-DE
Моите впечатления от прехваления Еклер са същите като на Солар. Преди месец го пробвах в един магазин за дубайски парфюми на Графа и бях силно изумена какво  му харесват на този скучен и монототен парфюм но наистина на вкус всички сме различни 🙂

# 208
Сега да питам тоя парфюм някой ползвал ли е,че много крайни мнения 🤔. Пък го дават копие на Grise Charnel
Скрит текст:
Имам на Гиза и много ми харесва,но ки искаше да пробвам и това
Аз го ползвам от няколко месеца,много ми е любим. Зарибих всичките ми приятели ,получих много комплименти.Не познавам  варианта на Гиза и Grise Charnel. За мен е унисекс -чай със смокиня,тонка и кардамон.....много мек аромат

# 209
Задължително пробвай тези:
310. Goddess/ Burberry - топла уютна ванилия ,създаваща зимно настроение.
333. Dolce Garden / D&G - за мен мирише на топъл шоколад. Последният път когато взех ,беше по-силен така ,че е перфектен за тези месеци.

Благодаря за препоръката. Имам Dolce garden, точно тяхната версия и наистина е много траен. Goddess познавам само в оригинал, доста ванилия помня, че има в пирамидата му, така че ако ми хареса рефанския, задължително ще го добавя в колекцията ми.

Общи условия

Активация на акаунт