Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 634
  • 753
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Здавейте момичета и момчета! Моля препоръчайте ми парфюми от Заг с аромат на тютюн,но с по-мъжки уклон,че ММ иска такъв.Имам Tabacco Vanille,но каза,че му е много сладък.

# 31
  • София
Tobacco Absolute от Рефан е, мисля, това което търсиш. Няма толкова сладост като първия.
Сега остава някой да каже от къде е вдъхновен и да видиш има ли го в Заг. Аз не помня.

# 32
  • София
Здравейте. Записвам се и при вас.
Кън момента положението е това

Чакам тези дни и lattafa khamrah qahwa.
Търся заместител на Alien essence absolue, помагайте!

# 33
  • Варна
Здавейте момичета и момчета! Моля препоръчайте ми парфюми от Заг с аромат на тютюн,но с по-мъжки уклон,че ММ иска такъв.Имам Tabacco Vanille,но каза,че му е много сладък.
D&G the One - номер едно е за мен в цялата ми колекция за хладно и студено. Изсушен тютюн, сладникави подправки. От ЗАГ.
D&G pour homme - класика със свеж тютюн, по-скоро тютюнев цвят. От Рефан или в момента в лидл - Dark Blue.
Mancera red tobacco - по-пронизващ тютюн с кехлибарени нотки, лека сладникавост, но и някак опушен. Много присъствен. От ЗАГ.
Viktor&Rolf Spicebomb Extreme - изпечен сух тютюн, пикантни подправки и ванилия. От Martin Lion.
Kilian Smoking Hot - дим, тютюн, малко плодове. От ЗАГ.
Paco mln Prive - много изискан аромат. Не знам дали ЗАГ още го предлагат обаче. Но е супер тяхната версия.
Всички гореизброени са със значително по-малко сладост от TF Tobacco Vanille.

# 34
  • София
D&G the One - номер едно е за мен в цялата ми колекция за хладно и студено. Изсушен тютюн, сладникави подправки. От ЗАГ.
D&G pour homme - класика със свеж тютюн, по-скоро тютюнев цвят. От Рефан или в момента в лидл - Dark Blue.
Mancera red tobacco - по-пронизващ тютюн с кехлибарени нотки, лека сладникавост, но и някак опушен. Много присъствен. От ЗАГ.
Viktor&Rolf Spicebomb Extreme - изпечен сух тютюн, пикантни подправки и ванилия. От Martin Lion.
Kilian Smoking Hot - дим, тютюн, малко плодове. От ЗАГ.
Paco mln Prive - много изискан аромат. Не знам дали ЗАГ още го предлагат обаче. Но е супер тяхната версия.
Всички гореизброени са със значително по-малко сладост от TF Tobacco Vanille.

Много благодаря D-frag12,ще му взема мостри и дано си хареса нещо от препоръчаното от теб.

# 35
Тобако Ванил поръчах преди месец от Заг и съм крайно разочарована. Много разреден ми се стори, трае 15 -20 мин и изчезва

# 36
CruellaDeVil,кои са първите два парфюма с цветенцето отпред?Щом са дублирани със сигурност съдържанието е нещо много хубаво??

# 37
  • София
CruellaDeVil,кои са първите два парфюма с цветенцето отпред?Щом са дублирани със сигурност съдържанието е нещо много хубаво??
Първите два са еднакви, но едното е парфюм, другото е масло. Купувала съм ги от магазини Ал амар на Swiss arabian

# 38
И аз ги имам тези с цветята  на swiss arabian, но си ги купувам от нотино , като пуснат промоции.

# 39
  • Deutschland
Tobacco Absolute от Рефан е, мисля, това което търсиш. Няма толкова сладост като първия.
Сега остава някой да каже от къде е вдъхновен и да видиш има ли го в Заг. Аз не помня.

Christian Dior - Tobacolor(Refan 051(TOBACCO ABSOLUTE))

# 40
  • Sunshine state
https://parfium.bg/al-haramain-amber-oud-tobacco-edition-uniseks-parfyum-edp
Това по мое мнение е най-добрата имитация на Tobacco Vanille TF. Изключително траен!  👍🏻
Тия парфюмни масла на Лаяли са по $16 тук. Да им искат 80лв е чисто кощунство. Не са лоши, ама егати надценката. 🤓

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 18:01 от Pupitka

# 41
  • Варна

Christian Dior - Tobacolor(Refan 051(TOBACCO ABSOLUTE))
Ооооо да, как можах да забравя това Рефанско бижу, много се засрамих, хем имам две 50-ки от него, защото ми е много на сърце......и нос. Благодаря, Фрау С!
Вмъквам и рефанският CH Mystery Tobacco, невероятен, но повечко сладнее спрямо останалите изброени.

# 42
  • Sofia
Маслата са по-евтини. 80 лв до колкото разбирам е парфюмът.

# 43
  • София
Аз ги купувах миналата година и изобщо не помня колко пари бяха Rolling Eyes
Въпреки всичко, musamam white intense ми е фаворит.

# 44
Белият не съм пробвала, в един магазин тествах тъмната змия и е меко казано ужасен. Много тежък , задушлив , силно арабски и ретро.

Общи условия

Активация на акаунт