Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 697
  • 753
  •   2
Отговори
# 45
  • Sunshine state
Аз ги купувах миналата година и изобщо не помня колко пари бяха Rolling Eyes
Въпреки всичко, musamam white intense ми е фаворит.
Този ми е набелязан за следващ. Аз се пречупих и поръчах Teriaq Intense, понеже беше на много добра цена. Като дойде ще дам отзив. 😃

# 46
  • София
Белият не съм пробвала, в един магазин тествах тъмната змия и е меко казано ужасен. Много тежък , задушлив , силно арабски и ретро.
Съгласна дъм. Черният е ужасен, но този е доста мек, сладникав, с нотки кокос, Ванилия и ориент.
Също така нвма да остана и без този в черното шише - lattafa nasheet. Него го спрягат за реплика на Нишан Ани, но за мен има разлика. Трайността му е по- кратка, около 5 часа, но ми напомня на мой любим парфюм на Роберто Кавали, който вече не намирам.

# 47
Чакам и това Ramz Lattafa (Gold) Lattafa Perfumes,но него вече успях да го пробвам , страхотно попадение за 27 лв.Жасмин,роза и мед усещам аз Simple Smile Много топъл,плътен и женствен,малко тъмен.Трайност голяма. Приятелката ми,която не харесва рози се влюби в него Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Ramz-Lattafa-Gold-70368.html
Самоцитирам се- усеща се и роза със жасмина,мед и много пачули: Simple Smile Много е "мръснишки" този парфюм Laughing
Подсетихте ме и се напръсках  сега с Табако Абсолю на Рефан,няма такава красота........сини сливи мед и табак, мощен и доминиращ!

# 48
  • Стара Загора
Тобако Ванил поръчах преди месец от Заг и съм крайно разочарована. Много разреден ми се стори, трае 15 -20 мин и изчезва

Явно зависи от партидите...Имам от Заг наливан преди 2-3 години...държа го на тъмно, и го ползвам изключително рядко, тъй като не е много мой аромат. Това е един, ако не и най-трайния наливен парфюм, който имам.

# 49
Бихте ли споделили, ако съществуват сполучливи реплики на Creed Love in black, Hermes Barenia и Guerlain Insolence?

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 17:28 от bongobongo

# 50
    Някой питаше за други места с арабски парфюми. На Графа (София), близо до Националния стадион има магазин Arabic Scents и е добре зареден. Имат и сайт със същото име. В Ionelli и Елинор също има арабчета.

# 51
    Преди няколко месеца си купих отливка от Amouage Guidance и много ми допадна.Следя за 50 мл в Нотино, но засега няма. Дали има добра имитация,че ми е в главата и мисля, че вие най добре ще ме разберете.Благодаря!

# 52
    Преди няколко месеца си купих отливка от Amouage Guidance и много ми допадна.Следя за 50 мл в Нотино, но засега няма. Дали има добра имитация,че ми е в главата и мисля, че вие най добре ще ме разберете.Благодаря!
    Гиза имат,за мен е много добра,сравнявах с оригинала.липсва остротата в началото,която оригинала има,после са 1:1. Заг Зодиак също имат,по нежен е там,но пак хубав:)

# 53
    Благодаря, Ре, сега ще видя.

# 54
    • Пловдив
    А в Пловдив има ли някъде Lattafa?
    Чудя се на Lattafa Her Confession, но толкова пари на сляпо не ми се хвърлят, да не говорим, че шишето е 50% от желанието ми за покупка.

# 55
    Мрънках в предната тем, че Гайдънс версията на Гиза е невъзможна за носене, за разлика от превъзходната Olympea Legend на Рефан, която е същата, но прелестна във всяко отношение. Неразличи ми са двата аромата. Просто на Гиза е лепкав и неприятно задушлив някак.

# 56
    Мрънках в предната тем, че Гайдънс версията на Гиза е невъзможна за носене, за разлика от превъзходната Olympea Legend на Рефан, която е същата, но прелестна във всяко отношение. Неразличи ми са двата аромата. Просто на Гиза е лепкав и неприятно задушлив някак.
    Може ли да кажете номера на Olympea Legend на Рефан?

# 57
    А в Пловдив има ли някъде Lattafa?
    Чудя се на Lattafa Her Confession, но толкова пари на сляпо не ми се хвърлят, да не говорим, че шишето е 50% от желанието ми за покупка.
    Има на малката главна 2 магазина за арабски парфюми. В единият го има ,пробвах го но не ми хареса. Черният който се води мъжки ми хареса повече
    В магазина има и на Lattafa Sehr,  хареса ми и си го купих от нотино за 62лв

# 58
    Джина - 045 е номерчето.
    Обещавам, че ще останеш очарована Simple Smile

# 59
    В магазина има и на Lattafa Sehr,  хареса ми и си го купих от нотино за 62лв
    Страхотен е, много го харесвам.И цената му е супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт