Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 49 167
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
В момента в Парфен тече промоция, три на цената на два.

# 61
  • Sunshine state
А в Пловдив има ли някъде Lattafa?
Чудя се на Lattafa Her Confession, но толкова пари на сляпо не ми се хвърлят, да не говорим, че шишето е 50% от желанието ми за покупка.
Има на малката главна 2 магазина за арабски парфюми. В единият го има ,пробвах го но не ми хареса. Черният който се води мъжки ми хареса повече
В магазина има и на Lattafa Sehr,  хареса ми и си го купих от нотино за 62лв
Определено ще ги посетя лятото като си идваме. Ще ми кажеш ли къде са на малката главна? Тя не, че е дълга и няма да ги намеря, ама все пак съм руса и да не се лутам много. 😆 Благодаря ти!

# 62
След халите посока пешеходният мост, ще ги видите , няма как да ги пропуснете Simple Smile

# 63
  • Sofia
На пазар Ситняково магазин 25 зад Румънското посолство има магазин за арабски парфюми, мисля че сайта им е този https://www.sbdiscounter.bg/
и на Пиротска 54 също има https://perfumesfromdubai.com/
А като напишете в гугъл арабски парфюми София излизат много локации.

# 64
Мрънках в предната тем, че Гайдънс версията на Гиза е невъзможна за носене, за разлика от превъзходната Olympea Legend на Рефан, която е същата, но прелестна във всяко отношение. Неразличи ми са двата аромата. Просто на Гиза е лепкав и неприятно задушлив някак.
Версията на Гайдънс на Misterscent.co.uk е най-добрата за мен. Имам и на Гиза също.
, пробава съм и на Заг. Мога да кажа, че това е парфюма, който обира много комплименти от непознати хора... 👌👌👌

# 65
Преди няколко месеца си купих отливка от Amouage Guidance и много ми допадна.Следя за 50 мл в Нотино, но засега няма. Дали има добра имитация,че ми е в главата и мисля, че вие най добре ще ме разберете.Благодаря!
Парфюмът на Зара Amber stellar се сочи като горе-долу добър аналог на търсения от Вас. Аз имам този на Зара и си го нося с кеф, правя уточнение, че не познавам оригинала и не мога да кажа доколко са идентични.

# 66
Старият Rush на Gucci има ли сполучлива имитация?

# 67
И аз търся хубав Ръш. Ще следя

# 68
Мрънках в предната тем, че Гайдънс версията на Гиза е невъзможна за носене, за разлика от превъзходната Olympea Legend на Рефан, която е същата, но прелестна във всяко отношение. Неразличи ми са двата аромата. Просто на Гиза е лепкав и неприятно задушлив някак.
Версията на Гайдънс на Misterscent.co.uk е най-добрата за мен. Имам и на Гиза също.
, пробава съм и на Заг. Мога да кажа, че това е парфюма, който обира много комплименти от непознати хора... 👌👌👌
На Заг добра ли е? Не съм разбрала, че го имат.

# 69
  • София
Имате ли отзиви за този, че съм му хвърлила око?
Вчера ми дойде khamrah qahwa и веднага го тествах за един концерт. Ами... със смесени чувства съм. Хубав е, но дори и дедето ми каза, че мириша на коледни бисквити Sweat Smile. А аз определено не искам да мириша на кроасани, еклери, бисквити или каквито и да било печива, иначе щях да врътна един кекс и да излизам, не да купувам парфюм Joy

# 70
  • Стара Загора
На Заг добра ли е? Не съм разбрала, че го имат.

Имат го да, обсъждан е в темата няколко пъти.
Някои го одобряват, други не.
На мен не ми допадна...уж е сладникъв, а ми е въздушен като за зимен аромат. Не мога да го усетя. Освен това и нетраен.
Налях си вчера и Лира..Тя ми допадна доста, но пак много нетрайна.
Вие имате ли усещането, че напоследък са по-нетрайни на Заг?

# 71
Заг и според мен са нетрайни.. Иначе имат много добри попадения.. Жалко, че трайността им куца. Аз съм най- доволна от Лирата на Мартинез страхотен е и много близо до оригинала 😊😊😊

# 72
Моя Guidance на заг е ужасно траен, купуван е от Иво (ако има значение).

# 73
  • Варна
А аз днес бях с Омбре Номад от ЗАГ(Иво). Поне на 6 месеца е, ако не и повече. За трайност - направо не се трае, повече от отличен. След около 6 часа и не особено обилно нанасяне(все пак днес цял ден съм по срещи с различни хора, а парфюмът не е за всеки), леко дори ме задушаваше, докато шофирах.
От Иво рядко се е случвало да съм не особено очарован от трайност. То си зависи и от ароматния профил де, но примерно като слабичък бих посочил Midnight in Paris. Колкото и да престоява, оценката ми е средна и леко надолу дори. Изключвам фактора привикване към аромата, защото се допитвам и до Любимата, дали го усеща.

# 74
  • BG-DE
И според мен парфюмите на Заг са станали по-нетрайни 😒 Дойдохме си за няколко дни в Бълария и използвах възможнстта да си заредя от любимия ми Номад на Клое, имам оригнала но версията на Заг ми е много по-любима, защото има една идея повече сладост. Изпръскала съм поне 2 стотици от него преди години и беше убиец по трайност, а сега 2-3 часа и няма никой 😙

Общи условия

Активация на акаунт