Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 53 708
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм на това мнение.
Преди години каквото и да съм поръчала от Заг беше много трайно и наситено, сега обаче нищо общо.

# 76
  • Пловдив
Не съм забелязала нетрайност в Заг, но повечето пъти поръчвам различни аромати и няма как да хвана преди как са били.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 21:11 от Десиссслава

# 77
Рефан 159
Старият Rush на Gucci има ли сполучлива имитация?

# 78

Аз сигурно откривам топлата вода 🤭,но всички миришат по един и същ начин .Като най-евтиния вариант е c-thru ,обаче не помня кой цвят..

# 79
Добър ден! Търся мнения за ориенталски парфюми марка Areen,  предлагани в ДМ. Моля, ако имате отзиви да ми предложите някой!

# 80
Имам този ,бяха по 40лв , като ги пуснаха.
Сега е без пари Simple Smile
Тоалетна вода е , много е приятен аромата, не е тежък , лесно носим е.

# 81
Здравейте 🙂 Преди години сестрата на мъжа ми, му донесе кутия Ритуалс. В комплекта имаше малки парфюми, и се оказаха изключително трайни и хубави като аромат. Знаете ли, дали имат имитации и може ли да ме насочите към магазин? Благодаря ♥️

# 82
  • Deutschland
Може да потърсиш тук също.

https://www.fragrantica.com/designers/Rituals.html

# 83
Благодаря, Фрау ❤️

# 84
Не е по темата за парфюми, но ме интересуват сапуните на Заг, струват ли си? Благодаря!

# 85
Аз  какво ще изберете, като аромат за празниците 😁😁😁

# 86
  • Deutschland
Не е по темата за парфюми, но ме интересуват сапуните на Заг, струват ли си? Благодаря!

Прочетох, че се водят натурални, с глицерин и аромат на определен парфюм. Не знам дали бих дала 9 лева за един сапун. Не знам и дали друг човек би дал. Любопитна съм как са докарали ароматите, иначе.

# 87
Момичета, съществува ли търсачка или сайт, където да посочиш желани преобладаващи нотки и да ти се предложи най-отговарящия на критериите парфюм?

# 88
Момичета, съществува ли търсачка или сайт, където да посочиш желани преобладаващи нотки и да ти се предложи най-отговарящия на критериите парфюм?
https://monna.bg/search-by-notes/

# 89
  • Deutschland
Фрагрантика.

Общи условия

Активация на акаунт