Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 911
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Както казвам и на децата ми, добре че хората са различни иначе всички щяхме да обичаме само млечен шоколад и щеше постоянно да липсва от рафответе Simple Smile

Calabria точно като теб, но наобратно съм аз Joy. Не виждам нищо изискано и привлекателно в нито един от тези Flushed Алегориите /1-2 правят изключение/, Инсоленс, Шалимар, Сантал роял. Мон пък ме привлича Simple Smile.

# 436
Като споменахте алегориите, да попитам, дали сте попадали на аромата на мандарина, който е в началото на алегорията с мандарина и босилек- чист аромат на току що обелена мандарина. Купих си имитацията на Заг и тя много добре пресъздава аромата след първите 3-5 минути, но мен ме интересува точно липсващото връхче на пирамидата.
За съжаление не мога да оправдая цената на оригиналът, защото трайността му е несъществуваща, не съм товарно магаре да разнасям огромната бутилка по цял ден, а  ако пресипя в травъл атомайзър, върхът най-вероятно ще се изпари 😭

# 437
Аз съм с 3 нови аромата🤣, айде 5 са🤣🤣🤣🤣
Първите 2 са арабелки. И двата сърашно много ми харесват,шлейфови и вкусни. Но Enya Ajmal направо ми отвя главата
https://www.sbdiscounter.bg/produkt/enya-ajmal-%D0%B4%D0%B0%D0%B … %D0%BC-edp-75-ml/ Това нещо просто изпълва стаята и не  излиза🤣🤣🤣🤣. Ето едно добро описание на него:★

23 ноември 2024
Ароматът е сладък, свеж и гурме. Не мога да го разделя на конкретни нотки (кой знае какво всъщност е смесено там, определено не лилии и рози!). Нека опитам да го опиша: мирише като кремообразен бонбон с кафе (подобно на "Milk drop"/"Coffee drop" на Rocher, тези кръгли бонбони с лепкаво пълнеж), има намек за свежест, не цветен, а повече като плодове (прилича на млечен шейк) ! Напомни ми за Avon TTA Everlasting, с нотка на млечен шейк.
Вторият е този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Al-Wataniah/Sabah-Al-Ward-64579.html

Третият е Инсомния. Имала съм го преди години и беше червен. Сега е черен и е много по добър от оригинала Black Afgano😂😂😂
https://www.ivis.bg/martinez-insomnia-parfumna-voda-uniseks-50ml-65674

,Третия е Ганимед на Мартинез(от размяна), познавам го и го харесвам. Обичам "минерални" парфюми. Допсда ми повече от B683 .
И пак от размяна един невероятен ниш,истинско съкровище -Рефан интенз 011- Amoage Portrayal😍. Червена течност 😀. Уникален. Дори не знаех че съществува такова нещо в Рефан 🤣🤣🤣🤣. Много съм щастлива

# 438
Amouage Portrayal Woman рефан първо пуснаха в лимитираната серия в черните шишенца преди няколко години. Още имам от него, много красив и необикновен аромат. Радвам се че не са го спрели напълно, но тези Intense версии май не ги предлагат навсякъде.

# 439
Моя е от размяна и не се знае кога е купуван🤔......Няма да е сега

# 440
Здравейте, помня, че е коментирано отдавна в темите назад, но просто не мога да го намеря. Бихте ли ми казали коя е най-сполучливата имитация на Good girl Carolina Herrera - класическата обувка?

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 06:53 от mir0nka

# 441
  • София
Пупитка, я кажи, тъй като Мусамам го разносвам вече втори ден, при мен въобще не се развива, а първоначалната ми асоциация е с някаква дъвка от детските ми години...Разочарована съм като цяло, не очаквах такъв аромат, красив е, да, нежен, безумно траен, за бутилка и кутия да не говорим, уникално изпълнение, но като аромат си представях друго. Та, сподели при теб как го усещаш?
Моята мостра е от отлежала над 6 месеца бутилка и не знам дали това има значение, но на кожа е много динамичен - започва силно с нотки пипер дори, а после омеква и остава кокос и амброксан с нотки чай. Общо взето е като фланкър на Кристал Ноар, но не толкова плътен, по-въздушен заради амброксана. Не усещам дъвка, честно казано.
Аз усещам Мусамама по същия начин. Чак се чудя как може да се улови нотка на дъвка Rolling Eyes

# 442
  • Deutschland
Гайдънс на Заг как са го направили? Или Пистациото на Каяли? Преди да се замъкна последно за парфюмни покупки, искам да се допитам и в темата. Благодаря предварително.

# 443
Не откривам 011 в сайта на Рефан Disappointed

# 444
  • Deutschland
Взех Пистацио Джелато, Обувка оригинал, Обувка blush, Irish leather Memo и на Нарцизо от новите For her нещо си. По-нататък ще пиша, ако някой си заслужава.
На мл. цената е 0.33 стотинки.
Гайдънс е много сапунен според моя нос и пропускам.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 13:20 от Фрау С

# 445
Фрау, Заг ли е това?

# 446
  • Deutschland
Да.

# 447
В момента тествам в оригинал Xerjoff Naxos, мммм много хубав, от вида Erba Pura. И негово копие в лицето на Paris Corner Emir Voux Elegante.
Арабският има разлики, факт, по-сладък е, някак по-дамски. Лично за приликите са някъде на 85%,именно заради сладката нишка. Naxos е по-остър, с лек цитрос, с една идея по-приглушен, но се усеща по-скъп.
Та питането ми е, някой може ли да даде идея кой го репликира добре?

# 448
Здравейте, помня, че е коментирано отдавна в темите назад, но просто не мога да го намеря. Бихте ли ми казали коя е най-сполучливата имитация на Good girl Carolina Herrera - класическата обувка?

Според мен това е най-добрата имитация

# 449
  • Пловдив
Според мен най-добрa имитация на Good girl e
Има го в DM и Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт