Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 49 000
  • 753
  •   2
Отговори
# 450
Някой има ли впечатления от Lost cherry на Рефан капсулован?

# 451
  • Варна
В момента тествам в оригинал Xerjoff Naxos, мммм много хубав, от вида Erba Pura. И негово копие в лицето на Paris Corner Emir Voux Elegante.
Арабският има разлики, факт, по-сладък е, някак по-дамски. Лично за приликите са някъде на 85%,именно заради сладката нишка. Naxos е по-остър, с лек цитрос, с една идея по-приглушен, но се усеща по-скъп.
Та питането ми е, някой може ли да даде идея кой го репликира добре?
Оригинален NAXOS си впръсках по Коледа в едно Lilly в Стара Загора. Имам само версията на Eyfel и турците супер са го докарали като аромат. Не е 100%, някак една стъпка по-малко сладнее от оригинала. Но е предостатъчно близо и представянето му е страхотно за цената си.
Имаха и Erba Pura(направо се изумих, толкова скъпи парфюми в дрогерия). Фъснах си и от него на лентичка. Ами.....него пък сякаш всички имитации, които съм пробвал, са успели да се справят много добре и отлично.
Някак не мога да оправдая 350+ кинта за оригинал.

# 452
  • Sofia
Lost Cherry на Рефан капсулован е гола вода, едвам го изтраях да го изпръскам. На аромат го бяха докарали, но на трайност хич.
Naxos имам на Дивайн и ми е любим, сега го поднових. Пак от там имам Erba Pura Gold, който е по-мек, не толкова остър. Erba Pura имах на Мартин Лайън, много комплименти събра.

# 453
И коя е имитацията на Латафа на Cuir intense?
Вероятно този

Точно тази е!
Но го няма парфюма.

# 454
За много години! Решила съм да си купя Libre на Рефан и розовия Nike, който имитира Pink Sugar.

# 455
Гайдънс на Заг как са го направили? Или Пистациото на Каяли? Преди да се замъкна последно за парфюмни покупки, искам да се допитам и в темата. Благодаря предварително.
На Заг Годес е доста добър Simple Smile
Иначе, това с кой парфюм е изискан, кой нищо особено е доста субективно..
Най-мразя Олимпиа, Бакара и Кирке😂

# 456
  • София

И пак от размяна един невероятен ниш,истинско съкровище -Рефан интенз 011- Amoage Portrayal😍. Червена течност 😀. Уникален. Дори не знаех че съществува такова нещо в Рефан 🤣🤣🤣🤣. Много съм щастлива

Имам го от няколко години и наистина е червен, взех го за някакъв друг- продавачката твърдеше, че е другия, който исках и даже после се опитах да и кажа, че има грешка в списъка и,но тя така и не му смени името. Това е нещо, което съм се чудила дали ми харесва, малко силен за моя вкус, пръскам преди лягане и щом се размърдам си помирисвам китките, а на сутрина е божествен.Острата нотка(тютюневата) е изчезнала. Така и не се реших да го разменя. И сега си пръснах-ами май наистина си е съкровище-необичаен е.

# 457
Здравейте, помня, че е коментирано отдавна в темите назад, но просто не мога да го намеря. Бихте ли ми казали коя е най-сполучливата имитация на Good girl Carolina Herrera - класическата обувка?
Аз имам оригинала и мога да кажа, че на мен лично много ми допада варианта на Parfen, на Заг и един дубайски, който една дама в предишен комендар посочи.
D-Drag12 мерсиии за инфото, макар че на мен Naxos в оригинал не ми сладнее, пак в Lilly. трябва да тестваш аналога на Paris Corner Emir Voux Elegante, той направо е адски сладък.. Вече 12 часа Naxos се усеща на китката ми, а си мих и ръцете... след цял ден навън от арабската версия няма и помен, след 6тия час беше чао. Та понякога оригиналите са такива, защото са качествени... Но от къде да взема Eifel?

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 03:18 от Sansola

# 458
  • Deutschland
Гайдънс на Заг как са го направили? Или Пистациото на Каяли? Преди да се замъкна последно за парфюмни покупки, искам да се допитам и в темата. Благодаря предварително.
На Заг Годес е доста добър Simple Smile
Иначе, това с кой парфюм е изискан, кой нищо особено е доста субективно..
Най-мразя Олимпиа, Бакара и Кирке😂

На мен навсякъде ми предлагат Скандал и Тобако ванил.
Пистациото на Заг е много хубав гурме аромат. Съчетание от крем, сладолед, фастъци (не ми се смейте, носа ми е катастрофа).
Ядосах се вчера, вади в магазина жената едни списъци, защото търсех имитация на Portrait of lady, знам че имат със сигурност, имам и скрийншот. Вади списъци и ги почти веднага ги прибра. Защо? Списъците за чужбина. Оууу, нещо специално ли са? Коя чужбина. Ами не Англия, не Германия, не знаела. Оказа се, че тоя Портрет и там го няма. По назад в темите Солар беше писала за един парфюм, който исках да пробвам и не и него го няма. 270 HA Halfeti. За чужбина е, госпожа. Хубаво!

# 459
  • Варна

. Но от къде да взема Eifel?
[/quote]
Eyfel взимам от тоя чичо:
https://eyfelperfume.alle.bg/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%B … 1%85%D0%B8%D0%BB/
За 25лв 100мл, дори и да не Ви допадне, ще е един чуден и траен ароматизатор за помещения и гардероби.
Лично за моя нос айфелската версия е една идея по-малко унисекс с уклон към мъжки.

# 460
Оправих се 😁
Нищо не разбирам в тая страница
Това Биг Хил Какво е?

# 461

. Но от къде да взема Eifel?
Eyfel взимам от тоя чичо:
https://eyfelperfume.alle.bg/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%B … 1%85%D0%B8%D0%BB/
За 25лв 100мл, дори и да не Ви допадне, ще е един чуден и траен ароматизатор за помещения и гардероби.
Лично за моя нос айфелската версия е една идея по-малко унисекс с уклон към мъжки.
[/quote]
Благодаря ти много, а Naxox-a ще ме преследва поне още, няколко дни 😂🤣, смарт гривната ми ухае на него. То принципно и оригинала е с мъжки уклон, незнам дали бих го носила, но определено ми харесва да го душа и затова трябва да го имам 😂🤣

# 462
Поемам семпъл риск за 25 лв и си поръчах нещо по описание от сайта на Ейфел. Чакам имитацията на този
INITIO Parfums Privés Side Effect (The Carnal)

# 463
  • Варна
Поемам семпъл риск за 25 лв и си поръчах нещо по описание от сайта на Ейфел. Чакам имитацията на този
INITIO Parfums Privés Side Effect (The Carnal)
ООООООО, този е прекрасен и уникално траен и излъчващ. По грешка ми бяха изпратили две бутилки, едната я дадох на сина ми. И той все ми се хвали, че съученици и дюнерджията до училището му го разпитвали за парфюма.
Има и едно Armani Cuir Majeste, колегата Hsgrgs1 ми го препоръча. Великолепен също. Първият в списъка BIGHILL.

# 464
Топ щом е траен ? Надявах се да има дамски уклон....

Общи условия

Активация на акаунт