Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 877
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Sunshine state
Ре, и двата ги харесвам много! Тирамисуто почти на шоколад ми избива, много е вкусно. 🍫❤

# 526
Ре, и двата го харесвам много! Тирамисуто почти на шоколад ми избива, много е вкусно. 🍫❤
ооох,искам и на мен:)))) Много обичам шоколад и кафе в аромати:)

# 527
  • Sunshine state
Не е много трайно, но като цъкнеш 20 спрея и по дрехите се задържа прилично. С другия по-кротко със спрейовете, че е силничък. Сливов и подправков е. Simple Smile

# 528
Привет! Да споделя и аз моето мнение за скорошни покупки. Не познавам оригиналните парфюми и не мога да сравня колко се доближават:
Martinez- La Belle. Много сладък, но приятен, за съжаление обаче стои близо до кожата и трайността му при мен е около 2 часа. Затворила съм го на тъмно от няколко дена да видим дали ще има подорение 😃
Refan- Goddess (310)- Силен, траен (над 8 часа при мен). Очаквах да е доста сладък, но не е, лавандулата в началото ми се стори много силна, но след няколко минути аромата се разгръща. От него съм доволна, първия аромат ми се иска да го намеря по-траен от друго място. Препоръки? И също, знаете ли кой прави добра имитация на la nuit tresor? Интересува ме основно да е с добра трайност и да е силен. Благодаря!

# 529
Ре,ще ми продадеш ли отливки като дойдат🙏❤️

# 530
И също, знаете ли кой прави добра имитация на la nuit tresor? Интересува ме основно да е с добра трайност и да е силен. Благодаря!
Martinez и Рефан.На Рефан сякаш ми допадна повече. Много траен при мен.
Този на Мартинез ми е от есента на 2023г вече привършва.Скоро го пръсках,все така траен и красив,за мен аромат.

# 531
И също, знаете ли кой прави добра имитация на la nuit tresor? Интересува ме основно да е с добра трайност и да е силен. Благодаря!
Martinez и Рефан.На Рефан сякаш ми допадна повече. Много траен при мен.
Този на Мартинез ми е от есента на 2023г вече привършва.Скоро го пръсках,все така траен и красив,за мен аромат.
Много благодаря! 💋

# 532
Точно се присетих за любим зимен аромат, последно време яко ме тресе аромато манията 😂🤣, та го извадих от шкафа, че от миналата зима не съм се присещала за него.
Halfeti Penhaligon's, в изпълнвние на Заг, 270 номер. За всички любители на ухания с характер. Уникален аромат, вярно че повече мъжки, жалко че половинката не го хареса, не знам дали бих го носила, именно заради повече мъжкия му уклон, но зимата чат пат го душа на китката и се омайвам с него. Не знам как ухае оригинала, хващала съм арабски негови копия, но на мен на Заг версията най ми допада и е наистина трайна. Много класен аромат.

# 533
naya3 La Belle имам от Дивайн-604. Много силен и присъствен,изпълва помещения и оставя следа където минеш. Не знам обаче дали поръчваш от чужбина

# 534
Също Милка бърка мн добра версия на La belle, a трезора ми харесва най-много на Рефан.

# 535
  • София

https://perfumesfromdubai.com/product/jazzab-gold
Аз имам този и днес бях с него. Много си го харесвам и даже мислех да го похваля днес. На мен се държи около 4-5ч., но аз винаги подновявам-обичам да си усещам ароматите и си пръскам по-често.

https://mybroshop.com/category/232/parfyumeria-i-kozmetika.html - А тук ми се струва, че има някои много добри цени на арабелчета

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 02:52 от Emsi696

# 536
  • Sunshine state
Дойде ми една мостра на Voux Patisserie. Абсолютно копие на Италика, но някак по-силен. И двата си ми миришат на кориандър и това си е. Явно не е за мен този профил, защото аз нищо друго освен кориандър не усещам. 🤷♀
П.П. Ако обаче на някого Италика му допада, да взима Ву Патисери смело. 😊

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 02:02 от Pupitka

# 537
  • Sofia
Modest Deux/Afnan е моят La nuit Tresor/Lancôme.
https://www.fragrantica.com/perfume/Afnan/Modest-Deux-59135.html
Много си го харесвам. Плътен и топъл аромат, прекрасен е.

# 538
Гиза предлагат La belle?

# 539
  • Deutschland
Някой да е пробвал Eclat d'arpege в оригинал? Искам да знам траен ли е?
Излизам от една среща, напръскана с Iris leather Memo, отрових хората направо. Мощна кожена нотка, нещо бензиново има. На Заг имитацията имам в предвид. Ирис уви не усещам. Само кожа и бензин. Мега задушаващ е.

Общи условия

Активация на акаунт