Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 944
  • 753
  •   2
Отговори
# 555
  • Sofia
Смело действаш с Тосканската кожа 👍
Никога не съм усещал подобен аромат върху жена, ама никога. На мен ми дойде твърде хард, а интересен. Няколко пъти ми е минавал през ръцете и все се замислях кога ще го нося и минавах на следващ по списъка 🙂
Но, евала! Така трябва - категорично и смело
Аз го имах от Парфен и бързо замина. Не е типично дамски, но не е и строго мъжки. Малко остър идва, но си ми харесваше Не бих го повторила обаче

# 556
Преди години имах ECLAT в оригинал- хубав нежен летен аромат, но не и траен.

# 557
  • Пловдив
А имитациите как са като трайност ?

# 558
Днес в Лили дрогерии тествах този
https://www.fragrantica.com/perfume/Paris-Corner/Celestial-95369.html

Много ми харесва,намален е....Дават го клонинг на Ганимед. Този засега се държи много по добре от тоя на Мартинез. Чудя се дали да го отстрелям🤔. Този аромат обаче май ще е по-подходящ.за пролет и лято. Макар че аз цяло лято откарах с Grise Charnel

# 559
  • В полите на Витоша :)
Здравейте! Simple Smile
Търся добра имитация на много любим аромат, който отдавна е спрян - Roberto Cavalli - Serpentine.
Видях, че Парфен са го предлагали, но изобщо го няма на сайта им.

# 560
Ако става въпрос за виолетки и теменужки, лично аз много харесвам La Tosca Xerjoff . Осен че е свеж и е много траен говоря за оригинала , но го има и на копие 🤗.

# 561
Ако става въпрос за виолетки и теменужки, лично аз много харесвам La Tosca Xerjoff . Осен че е свеж и е много траен говоря за оригинала , но го има и на копие 🤗.
Може ли да кажете кое е копието?

# 562
версията на ла рив е идентична и много трайна

# 563

версията на ла рив е идентична и много трайна

Коя е версията

Ето тук го има https://awscents.co.uk/products/inspired-by-la-tosca-999-virtuos … nt=54900760543615https://

# 564
Wave of Love La Rive

Въпрос към хората които са поръчвали от Дивайн наскоро. Все чета че получавате непълни пратки, тоест много трябва да се внимава и да се прави видео на отварянето на пратките всеки път, така ли?
Набелязах няколко неща от сайта им, но това чудене ме спира, не обичам да се разправям допълнително с куриери и customer support.

# 565
Поръчвала съм 4 пъти, нямала съм проблем със съдържанието, но и аз четох, че има проблеми с това.
Wave of Love La Rive

Въпрос към хората които са поръчвали от Дивайн наскоро. Все чета че получавате непълни пратки, тоест много трябва да се внимава и да се прави видео на отварянето на пратките всеки път, така ли?
Набелязах няколко неща от сайта им, но това чудене ме спира, не обичам да се разправям допълнително с куриери и customer support.

# 566
  • Sofia
Два пъти имах липси и двата пъти ми ги възстановиха без проблем. Първият път колежка получила пратката и я отворила, че да тества мостричките. Аз като се върнах от отпуска и аз първо тествам и каквото ми харесва го нося в къщи. След няколко дена установих, че липсват 2 парфюма. Писах им, снимка. Изпратиха ми ги. Преди празниците - от поръчани 6, дойдоха 2, без мостри, без бонбони, без стикери. Кашона брутално скъсан и олепен със стикери на GLS. Писах им и веднага ми ги пратиха, като ме питаха дали искам парфюмите или връщане на парите. Това на фона на около 10 поръчки.

# 567
От Дивайн днес получих 2 броя с двете им мострички за проба, всичко по правилата. Дойдоха за 12 дни до мен с Интерлогистика.
редакция:  не споменах гумените бонбони и листа със стикерчета, но и те бяха вътре Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 00:21 от sunseto3

# 568

Здравейте. Много харесвам този аромат на парфюмните перли и омекотителя. Търся си парфюм с подобна миризма.

# 569
  • Бургас
Интересно, никога не усетих виолетки в този парфюм, за мен мирише на прах за пране, един от многото на Xerjoff, които не понасям.Отворено пакетче бонбони теменужки тук-https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-est-Belle-L-Elixir-95856.html Вижте също и класиката на Герлен Инсоленс.

Общи условия

Активация на акаунт