Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 53 842
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Момичета, съществува ли търсачка или сайт, където да посочиш желани преобладаващи нотки и да ти се предложи най-отговарящия на критериите парфюм?
Fragrantica. Има търсене по нотки.

# 91
Много ви благодаря💚

# 92
  • Sunshine state
Новото попълнение. Много ми напомня в драйдауна на Камра, но с ароматна синя слива и без тоновете канела. Канелата я има, но е някъде назад. Нотките и пирамидата във фрагрантика са абсолютно точни и описват добре парфюма. За мен е унисекс аромат с дамски уклон. Много траен и шлейфов. Толкова ми харесва, че ще го нося на коледното парти.  Simple Smile

# 93
Аз тези дни чакам пак една пратко от новооткрити сайт 🤗🤗🤗
Blanc Bete (не е за мен за приятелка),  Nawab of Oudh Ormonde Jayne, Rouge Sarây Atelier des Ors, Malaquais silk Dries Van Noten, Vanilla antique...
Надявам се да стават и да са трайни..
Нямам търпение да ги пробвам☺️☺️☺️☺️
И отново съм заредила количката, а списъка е голям 🤣🤣🤣🤣

# 94
А си беше обещала да не купуваш Simple Smile

# 95
А си беше обещала да не купуваш Simple Smile
Абсолютно,, но реших да рискувам с една малка проба 🤭🤭🤭

# 96
  • Sunshine state
То май всички сме така. След всяка покупка си викам почивка и после все нещо ме грабва.. 😅

# 97
Аз пък не мисля, че трайността на Заг е намалена. Според мен, ако ползвате един парфюм по-дълго, просто свиквате с него и чувствителността ви се намалява. Вече над 2 седмици ползвам Лира и ще сменя, че след час спирам да го усещам, но околните го усещат и след 4-5 часа.
Да питам Рефан или D&P имат ли нещо ново?

# 98
То май всички сме така. След всяка покупка си викам почивка и после все нещо ме грабва.. 😅
Абсолютно, май сме пристрастени 🤣🤣🤣
Искам да похваля Valaya на Misterscent.co.uk.. След месец отлежаване се усеща след пръскане чак и на другия ден...
Щерката вчера се напръска в 12ч. и излезе на училище и когато се прибра веднага усетих парфюма, а днес сутринта косата и ухае на него все едно сега се е пръснала. Взех и го прибрах в шкафа, че както го е почнала ще му види сметката за дни.. 🤭🤭🤭

# 99
  • Sunshine state
Знам, че не е наличен в момента, и при нас е изчерпан, но ако някой иска по-добра версия на Аморе Кафе на Мансера, да си вземе Zimaya Tiramisu Coco. Тествам го всеки ден и не мога да му се наситя, а трайността е уау. Пристрастена съм към него направо, а капачката му е и магнитна като на оригинала. Както е тръгнало, ще поръчвам втора бутилка като го заредят наново.. 🙄😆

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 20:09 от Pupitka

# 100
  • Sofia
Относно трайността - скоро гледах някакво клипче, че кожата трябва да е добре хидратирана, защото сухата кожа буквално изяждала парфюма. Ако се втриел малко вазелин на местата, на които пръскаме, парфюмът издържал цял ден. Не съм го тествала това обаче Joy

# 101
  • Sunshine state
Винаги слагам най-малкото лосион да не говорим, че по принцип под него ползвам олио за тяло, обаче някои парфюми просто не държат и това си е. Имам много такива включително и гореспоменатия от мен Аморе Кафе, който уж е на Мансера, а те се славят с издържливост. При мен беше точно никаква. Нито колегите можеха да го подушат, нито аз след 20-30мин. Много зле беше. Кожата ми не е суха определено, ама ей на.

# 102
Не е много по темата но да питам. Купих един оригинален за подарък. По отзивите беше топ откъм трайност. За десет минути няма никой ни на дреха, ни на кожа. Оригинален купен от Нотино. Има ли някакъв трик, че срам ме хвана спрямо човека, който го получи

# 103
Здравейте, търся арабския Choco Musk на Al Rehab. Освен еМаг, някой знае ли дали се продава във физически магазин в София?

# 104
Здравейте, търся арабския Choco Musk на Al Rehab. Освен еМаг, някой знае ли дали се продава във физически магазин в София?

Аз го имам на масло, ако ви интресува. Имам и Golden sand.

Общи условия

Активация на акаунт