Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 53 949
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Sunshine state
Маслото на Choco Musk Al Rehab е по-хубаво дори от парфюма по мое мнение, имам и двете. И Golden Sand имам масла и на French Coffee. Тия Голдън Санд сега по Коледа ще ги хлъзна на някого, че са нови, а дойдоха в опаковка от 3 и не са много моето, но другите две са си супер.

# 106
Кажете някоя добра имитация на Chanel Bleu de Chanel, на рефан какво мислите?

# 107
Относно трайността - скоро гледах някакво клипче, че кожата трябва да е добре хидратирана, защото сухата кожа буквално изяждала парфюма. Ако се втриел малко вазелин на местата, на които пръскаме, парфюмът издържал цял ден. Не съм го тествала това обаче Joy
Потвърждавам,  хидратирана с някакво масло, кокосово например.

# 108
Преди не се мажехме с нищо и не правехме такива подготовки....Излизам от банята,пръскам се и толкова. Парфюма си мирише😁. Сега ни продават голи води и една камара приготовления....Ай,сиктир😁

# 109
  • Варна
Кажете някоя добра имитация на Chanel Bleu de Chanel, на рефан какво мислите?
[/quote
Пробвай на Martin Lion. Пръснах на блотер заради сина ми преди 2-3 дни и още мирише. Много приятен и добре се развива.

# 110
Преди не се мажехме с нищо и не правехме такива подготовки....Излизам от банята,пръскам се и толкова. Парфюма си мирише😁. Сега ни продават голи води и една камара приготовления....Ай,сиктир😁
Абсолютно подкрепям. 😁
То да се напръскаш с един парфюм ти трябва вече висше образование. 😒

Някой може ли да ми каже дали има някъде от имитационните парфюми на Mark Jacobs - Perfect. Получих мостра с купуването на парфюми и ми изпратиха мостра ,която ми хареса страшно много.
На Айфел намерих на  Mark Jacobs - Daisy ,Daisy love.
Хубави ли са и дали са трайни ,защото са по 100 мл. Харесала съм ги за сляпа покупка.

# 111
  • Варна
Привет на всички в тази топличка и предпразнична неделя!
Бях обещал на Любимата(и на себе си) този месец Декември да съм въздържател в покупките на аромати. Но в петък по обяд бяхме с милата в едно ресторантче до Милка(Гиза), и си рекох „Я да й се обадим, да й пожелаем приятни и топли празници“......... и си тръгнах САМО с три масълца:
Скрит текст:
Nasomatto Hindu Grass – за мъже, НЕ за момчета, НЕ унисекс. Много тревист, зелен, плътен, но началото му е все едно съм в градина с лалета. Има някаква свежа флоралност и усещаш зелените стъбла и листа на цветето. Откъде идва, не знам, т.к. уж съдържа само пачули, зелени нотки, трева и тютюн. Дори синът ми при първо помирисване попита „Ама този мъжки ли е? Мирише на женски.“ След минутки буквално си идва на мястото, дори бих го сложил в раздела по-ретро, по-бръснарски аромат. Аз напоследък много съм се запалил точно по тези по-класически ухания и го оценявам 9/10. Маслото е на цвят като старо автомобилно масло(на 50 000км от Запорожец) или олиото в морски курортен ресторант(никога не се сменя, само се долива). След разреждане е доста кехлибарено, ще цапа белите якички на ризите. Оставих си го за пролетта, за хладна пролет. Препоръка ми е от колегата Hsgrgs1, за което му благодаря!
Ex Nihilo Brompton Immortals – нито едно Ex Nihilo нямам като копие, то не че много алтернативи има на пазара на аналоговата парфюмерия де. Първо помирисване – поредният уд+рози, но сравнително по-свежо поднесен. Има рози, обаче няма уд. Ами какво е тогава, отварям пирамидата – ванилия, шафран, пачули. Оттук идва този удов нюанс. Променя се от унисекс с дамски към унисекс с по-мъжки уклон. Флоралността се смекчава и остава едно сладникаво землисто пачули. Нямам нищо от колекцията ми(май почти 400 бройки, май), на което да го оприлича в средна и крайна фаза, така че съм доста доволен от покупката. 8/10.
Канела СЕКС – връхта(демек върха на върха) или както днешните келеши се изразяват жаргонно – ТОП-а. Мноооого хубав, всички вкъщи са възхитени. За мен създава изключително комфортното ароматно усещане на наситено капучино, обилно поръсено с канела. Много излъчващ, много траен(горните също са със страхотно представяне, забравих да упомена). Този определено трябва да си го купите. Дали сте взели заплати, дали сте взели коледни бонуси, ваучери, няма значение. Ако трябва заем теглете, кредитната карта за спешни случаи отворете, занесете телевизора в някоя заложна къща(и без това е вреден за очите и за мобилността на тялото), детето ще почака за нови обувки и шоколад, токът може да ви спрат за неплатена сметка, колата да се „окОти“ заради прескочена поддръжка, Нова Година на сухари, фъстъци и ракия от съседа може да прекарате, но тия 12лв за 10мл масло, трябва да ги дадете. Не знам каква оценка да му дам, вероятно 10+10/10.
Хайде сега да си стоплим обяда, че елха ме чака за украсяване.

# 112
D-frag 12, направо ми осмисляш деня с такива ревюта, не знам какво работиш по професия и какви са ти дарбите, нооо дар слово имаш и определено внасяш емоция дори в моята безизразна душа Joy Heart
Освен това, ти ще си виновен, че ще похарча още едни пари. Аз нямам вина в случая, ама хич Joy

# 113
Привет на всички в тази топличка и предпразнична неделя!
Бях обещал на Любимата(и на себе си) този месец Декември да съм въздържател в покупките на аромати. Но в петък по обяд бяхме с милата в едно ресторантче до Милка(Гиза), и си рекох „Я да й се обадим, да й пожелаем приятни и топли празници“......... и си тръгнах САМО с три масълца:
Скрит текст:
Nasomatto Hindu Grass – за мъже, НЕ за момчета, НЕ унисекс. Много тревист, зелен, плътен, но началото му е все едно съм в градина с лалета. Има някаква свежа флоралност и усещаш зелените стъбла и листа на цветето. Откъде идва, не знам, т.к. уж съдържа само пачули, зелени нотки, трева и тютюн. Дори синът ми при първо помирисване попита „Ама този мъжки ли е? Мирише на женски.“ След минутки буквално си идва на мястото, дори бих го сложил в раздела по-ретро, по-бръснарски аромат. Аз напоследък много съм се запалил точно по тези по-класически ухания и го оценявам 9/10. Маслото е на цвят като старо автомобилно масло(на 50 000км от Запорожец) или олиото в морски курортен ресторант(никога не се сменя, само се долива). След разреждане е доста кехлибарено, ще цапа белите якички на ризите. Оставих си го за пролетта, за хладна пролет. Препоръка ми е от колегата Hsgrgs1, за което му благодаря!
Ex Nihilo Brompton Immortals – нито едно Ex Nihilo нямам като копие, то не че много алтернативи има на пазара на аналоговата парфюмерия де. Първо помирисване – поредният уд+рози, но сравнително по-свежо поднесен. Има рози, обаче няма уд. Ами какво е тогава, отварям пирамидата – ванилия, шафран, пачули. Оттук идва този удов нюанс. Променя се от унисекс с дамски към унисекс с по-мъжки уклон. Флоралността се смекчава и остава едно сладникаво землисто пачули. Нямам нищо от колекцията ми(май почти 400 бройки, май), на което да го оприлича в средна и крайна фаза, така че съм доста доволен от покупката. 8/10.
Канела СЕКС – връхта(демек върха на върха) или както днешните келеши се изразяват жаргонно – ТОП-а. Мноооого хубав, всички вкъщи са възхитени. За мен създава изключително комфортното ароматно усещане на наситено капучино, обилно поръсено с канела. Много излъчващ, много траен(горните също са със страхотно представяне, забравих да упомена). Този определено трябва да си го купите. Дали сте взели заплати, дали сте взели коледни бонуси, ваучери, няма значение. Ако трябва заем теглете, кредитната карта за спешни случаи отворете, занесете телевизора в някоя заложна къща(и без това е вреден за очите и за мобилността на тялото), детето ще почака за нови обувки и шоколад, токът може да ви спрат за неплатена сметка, колата да се „окОти“ заради прескочена поддръжка, Нова Година на сухари, фъстъци и ракия от съседа може да прекарате, но тия 12лв за 10мл масло, трябва да ги дадете. Не знам каква оценка да му дам, вероятно 10+10/10.
Хайде сега да си стоплим обяда, че елха ме чака за украсяване.
Поредният страхотен анализ от вас 😊, да попитам този Канела секс на кой парфюм реално отговаря?

# 114
Шанелите са много трудни за имитация поне за мен не съм открила перфектната такава

# 115
  • Варна
D-frag 12, направо ми осмисляш деня с такива ревюта, не знам какво работиш по професия и какви са ти дарбите, нооо дар слово имаш и определено внасяш емоция дори в моята безизразна душа Joy Heart
Освен това, ти ще си виновен, че ще похарча още едни пари. Аз нямам вина в случая, ама хич Joy
Ами работя.......свързано с много лична комуникация с хора, в повечето случаи на доста ерудирано ниво. И се старая да не изоставам.
Sansola, Канела СЕКС реално е своего рода авторско творение. Повече от отлично им се е получило според моя нос.

# 116
D-frag 12 ,действаш разоряващо. 😆😆😆
Аз си поръчах следните парфюми с идеята да са последни за годината. 😁 Какво ще стане нямам идея.
От Айфел 
W-142  MARC JACOPS - DAISY- 1OO ml.
W- 235    MARC JACOPS - DAISY LOVE - 1OO ml.
W-193  VICTORIA`S SECRET - LOVE - 1OO ml.

И от Аптеки Ремедиум - Elizabeth Arden - White tea Wild Rose - 30 ml.

Някъде гледах Зеленият чай на Елизабет Арден ,но ако някой се сеща на коя фирма за имитации беше ,ще съм му благодарна.
Ако го няма на Рефан ,ще си поръчам оригинал ,който някъде мернах на супер ниска цена.
Нямам търпение да пристигнат Дейзитата ,защото парфюма Perfect ми хареса страшно много ,а негова имитация не съм намерила до сега. Само в арабските не съм ровила ,но и там ще видя.

# 117
  • София
D&P имат хубаво Daisy.

# 118
Имам въпрос към всички, които разреждат маслата на парфюм. Понеже аз не съм го правила още, просто си ползвам маслата чисти, та коя рецепта е по-добра за трайността на крайния продукт? Да е масло и спирт, или масло, спирт и глицерин?
Питам, защото имам някои по-скъпички масла и реално не ми се рискува.

# 119
Преди не се мажехме с нищо и не правехме такива подготовки....Излизам от ба

Някой може ли да ми каже дали има някъде от имитационните парфюми на Mark Jacobs - Perfect. Получих мостра с купуването на парфюми и ми изпратиха мостра ,която ми хареса страшно много.

Marc jacobs Perfect си поръчах оригинал сега покрай черните петъци,защото и аз много го харесвам, след това разбрах,че го има в misterscent , следващия път ще си го взема и от там

Общи условия

Активация на акаунт