Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 54 322
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Препоръчвам от арабските,последната покупка вкъщи. Купих го за подарък на мъжа ми, а го хареса и сина- сега си имаме два.
Копие трябва да е на D&G The One(The One Royal Night). А това са абсолютните ми фаворити за аромати за хладно и студено време. Радвам се, че има и други почитатели

# 241
  • София
А пробвали ли сте го и знаете, че е добър или по препоръка?
Питам, защото имам версията на Евгения Борисова и ми хареса доста, но на мен е нетраен.. ще се радвам да споделите впечатления/информация за добрите версии.

Търся 280 на Баргело - оригиналната Омния.

Не намирам други версии, за съжаление. Баргело вече не го предлагат. Не знам къде съм спала, че не съм го видяла досега. Не е по препоръка, просто бих взела всеки един клонинг за проба, защото оригинала отдавна ми свърши...
На Евгения Борисова го усещам интензивно 3, 4 часа и 1, 2 часа по - приглушено. За мен това е ок. Някои от оригиналните ми парфюми не изтрайват и толкова Joy
Иначе мисля, че и Дивайн го имат, но аз лично съм скептична към тях и не бих си поръчала 100мл. по принцип.

# 242
  • Sofia
Солар,аз бях по същия начин "отвратена" от
EILISH by BILLIE EILISH и Mood Vanilla . Чак ми се гадеше от едно пръскане😀😀😀😀.
 На моята кожа пи принцип гурмета не стоят добре. Разни там Ангели, Khamrah и прочее,просто миришат на кожата ми като току що събудил се със махмурлук😀.
Сега да питам тоя парфюм някой ползвал ли е,че много крайни мнения 🤔. Пък го дават копие на Grise Charnel

Имам на Гиза и много ми харесва,но ки искаше да пробвам и това

Този Lattafa/Liam се превърна в един от любимите ми парфюми. Той е нежно, сладко изкушение, прекрасна смокиня, топли подправки, напомня ми на This is Her, който също ми е много любим. Толкова много му се радвам, че не мога да му се наситя, мирише на скъп парфюм. Купих го точно след един хвалебствен пост на Ре и изобщо не съжалявам, че се доверих. Hug Сега съм на път да направя същото и с Emir/Voux Pattisserie. Grinning

Аз пък да попитам за мнения за този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Jasoor-85093.html
Имитация бил на Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy, чийто аромат много харесвам. Но как са се справили с арабската версия... Thinking

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 17:39 от Hariela

# 243
3-4 часа интензивно си е супер! Аз имам чувството, че при мен изобщо няма момент, в който да бъде интензивен. Дори и повече да напръскам, имайки предвид, че аз не обичам да се “поливам” и да излъчвам много натрапчиво.
Аз също го търсих по списъците в групата тук, в Дивайн го видях, да. Дано някой има впечатления, ще е полезно и интересно да сподели Simple Smile

А пробвали ли сте го и знаете, че е добър или по препоръка?
Питам, защото имам версията на Евгения Борисова и ми хареса доста, но на мен е нетраен.. ще се радвам да споделите впечатления/информация за добрите версии.

Търся 280 на Баргело - оригиналната Омния.

Не намирам други версии, за съжаление. Баргело вече не го предлагат. Не знам къде съм спала, че не съм го видяла досега. Не е по препоръка, просто бих взела всеки един клонинг за проба, защото оригинала отдавна ми свърши...
На Евгения Борисова го усещам интензивно 3, 4 часа и 1, 2 часа по - приглушено. За мен това е ок. Някои от оригиналните ми парфюми не изтрайват и толкова Joy
Иначе мисля, че и Дивайн го имат, но аз лично съм скептична към тях и не бих си поръчала 100мл. по принцип.

# 244
  • Варна
Ако някой е в Стара Загора и има интерес:
https://www.google.com/maps/place/42%C2%B024'45.8%22N+25%C2% … .591417,17z/data=!4m4!3m3!8m2!3d42.412722!4d25.591417
Магазин Дом Маркет(големия Железник, вдясно от аптека Марешки и вляво от магазин Нолев). Имат малко щандче на Рефан Интенз(55мл с бутилки като Армани Код) по 17лв. По около 15 дамски, мъжки и унисекс. Направи ми впечатление black afgano, arabians tonka, stronger with you, ysl myslf, 1 milion elixir, black orchid...... Нищо не взех, защото от всичко имам. Но си взех 3 рефански сапуна по 3.20, че във Варна са по 4лв.
А ако имате нужда да се посмеете от душа, ама и да сте се изпишкали преди това, че да не намокрите гащите, отидете малко по-надолу в т.нар. китайски мол до ТМаркет в големия Железник:

А в сектора на "марковите дрехи", е за там ви трябва памперс буквално, още се смеем вкъщи.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 18:43 от D-frag12

# 245
Necha, имахме Qaa'ed,за мен е ужасен.Подправково-дървесен аромат,ако изощо може да се нарече аромат.Нито ванилия,нито амбър усещах.ММ също не го хареса и буквално го пробутах на брат ми.Предполагам още стои из шкафовете.
Нещо в посока Sauvage е,но още по-чипров, поне за моя нос.Няма абсолютно нищо унисекс в парфюма,типично мъжки е.

Bade'e Al Oud Amethyst още го имам,но го ползвам от време на време,насила буквално,обикновено го наслоявам с някой друг.
Много рози,ама много,което не е много мое.Има ванилия,има и амбър,но някъде във въздуха,като лек намек.
За мен е унисекс,но нито на мен стои добре,нито пък на ММ.
Поръчах го по грешка,исках Bade'e Al Oud for Glory за ММ,но и двата нямаше да му паснат,явно...

Club de Nuit серията точно вчера я пробвах в нашия Дъглас.Добре че не съм поръчвала нищо на сляпо,не ми харесаха.Единствено White Imperiale,която спрягат за копие на Delina Exclusif  ми хареса до някъде,имаше обаче някаква странна нотка,която ме отблъсна.Възможно е обаче,тестерите да са били стари.

Поръчала съм на ММ The Kingdom Lattafa,който спрягат за копие на Le Male Elixir,да видим. На Латафа парфюмите нещо не ни пасват,дано поне тоя е точно копие.

# 246
  • София
D-frag12,  дали имате поглед  върху парфюмите на Дейвид Бекъм? За шега искам да подаря на един приятел, но да не е някой гаден аромат. Само канела да няма. Може би нещо по-свежо, но е си е мъж на години.

# 247
Някой по-нагоре търсеше имитация на Хермес предлагам това арабско копие

# 248
  • Варна
D-frag12,  дали имате поглед  върху парфюмите на Дейвид Бекъм? За шега искам да подаря на един приятел, но да не е някой гаден аромат. Само канела да няма. Може би нещо по-свежо, но е си е мъж на години.
Само три имам, не съм особено голям фен:
https://www.fragrantica.com/perfume/David-Beckham/Classic-Blue-25966.html  Този ДА.
https://www.fragrantica.com/perfume/David-Beckham/Beyond-31171.html  Този БИВА.
https://www.parfumo.com/Perfumes/David_Beckham/classic-homme  Този абсолютно НЕ.
В бюджетния сегмент и свежи бих препоръчал Ferre Fougere Italiano, Jaguar Ultimate Power.

# 249
  • София
D-frag12,благодаря.Оприличава се господина на Дейвид Бекъм,за това,а иначе не бих подарила такъв парфюм и съм сигурна,че не би си купил и той,защото е мъж с възможности. Просто искам да се пошегувам😉

# 250
Парфюмите на Nike имитации ли са? Купих си оранжевия и много ми прилича на някой друг.

# 251
Кой точно оранжев?

# 252
  • Deutschland
Идвам с ултра тъп въпрос, но...
Тези фабрично пълни бутилки не могат да се развиват и напълнят отново нали? Пример този на Лорис. Бутилката е мега здрава, стабилна и не ми се ще да я хвърлям. Имам и Рефански също

# 253
Фрау С, чувала съм, че съществуват някакви инструменти, с които флаконите могат да се отварят, пълнят и повторно затварят, дори и да не са на винт, но съм много боса в това начинание. По - скоро си мисля, че трябва да се снабдя с чисто нови пръскалки, които да пасват на вече използваните от мен шишета на винт, за да мога да си ги пълня с нови парфюми. Защото пръскалките не се отмирисват никога. Каквото и да прави човек. Но шишетата е грехота да ги хвърлим, защото  се измиват и отмирисват перфектно.

# 254
Момичета и момчета, някой знае ли в София дали някъде се продават Sansiro? Те имат много качествени аналози, но предпочитам да тествам преди покупка.

Общи условия

Активация на акаунт