Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 54 325
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • Sunshine state
Бях си казала "Край, спирам". Сега поръчах Musamam white intense. 😊 Не знам кога и как ще спра.
И аз съм същата, споко. Добре, че продавам и разкарвам някои парфюми, та да не де трупат. 😆

# 226
  • София
Аз още си въртя шестте налични. Така като гледам до лятото има 😅
Хем ми е любопитно нещо ново, хем знам колко тесен ми е вкуса и колкото и да набележа, все ще се върна на нещо от "не новото". 🙃
Чакам Фрау С да стигне до Пловдив и да ме инфлуенсне 👍

# 227
  • Sofia
Момичета, кажете добра имитацияна Boss Alive, която е издържа повечко часое Simple Smile По принцип си държа малки мострички на парфюми в работата, но все пак предпочитам по-дълготрайните парфюми. На Заг не са ми много дълготрайни. На Дивайн някои са, други не.

# 228
Бях си казала "Край, спирам". Сега поръчах Musamam white intense. 😊 Не знам кога и как ще спра.
Ставаме две...преди малко извърших същото...

# 229
И на мен ми харесва много Simple Smile А "спирам" всички си го казваме след всеки нов парфюм...не помага Laughing

# 230
Така, както спирах, се сетих, че в Гиза имаше парфюм на име Бонбонче, много сладко мирише, май ще мина тези дни за него Heart

# 231
И на мен ми харесва много Simple Smile А "спирам" всички си го казваме след всеки нов парфюм...не помага Laughing
Хаха май всички сме така.
Тъкмо си казах спирам до тук и изведнъж се появява парфюм ,който съм искала отдавна или съм нацелила някой а цената му пада. 😁😆😆😆
Абе все си търся повод как да не е последен последният парфюм. 😁😆

# 232
Имам и Камра и Камра Кауа. И двата са ми еднакви що годе, но ми харесват много повече от прословутия Ангел на Килиън. За мен Angels Share е силно алкохолен и така си остава до самия край, който не е и много траен на мен честно казано. Нито ябълков пай в него усещам, нито нищо. От друга страна Камра и Кауа са ми много по-сладки и по-трайни. Липсва и алкохола. Тях ги предпочитам определено.
Pupitka, ние с теб очевидно сме перфектните противоположности като възприятие на ароматите SmileySmileySmiley Това ни прави перфектни за потенциален бартер Smiley Аз се запознах с Khamrah Lattafa и Khamrah Qahwa Lattafa преди няколко дни. Отново от оригинални мостри. Да, красиви са, и двата. Виждам ги като повече мъжки, отколкото дамски. Khamrah Qahwa е по - интересен за мен, с по - дамско начало /по моите представи  за дамско и мъжко/. Но и двата след час и половина, на блотерите ухаят абсолютно еднакво. Не знам как някой ги оприличава на Angels' Share By Kilian, но според мен прилика няма никаква, освен, че са горе-долу в едно направление. Затова пък имам няколко имитации на Angels' Share By Kilian и ги нося с огромно удоволствие. Като най - голямата ми радост е нотката на печена тиква, която долавям в тях.  Flowers Jack O Lantern
Hands V

# 233
  • Sunshine state
Хахах, да, хич не се разбирам аз с Килиън като марка, а на моята най-добра приятелка сестра й работи точно на техния щанд тук в МОЛа и все ми пробутва разни мострички. 😆
Преди беше на щанда на MFK, но се премести. От мен комисионна няма да види така и така. Ужас.
Вчера преди лягане така хубаво се напръсках с Камра, че сега чаршафите ще миришат на канела до смяна. Да, наясно съм, че не се пръска с тежки парфюми преди лягане, но аз това правило не го следвам и на мен не ми пречи. 😁

# 234
Кажете този Masumam дали е хубав после и аз за малко да поръчам, но се спрях.

# 235
Аз пък не можах да се спра, а какво ще го правя това голямо количество нямам идея. Повечето ми парфюми са от 10 и 30 мл., като тук там се мярка някоя друга 50-ка, но .....слаби ангели .... SadSad

# 236
Препоръчвам от арабските,последната покупка вкъщи. Купих го за подарък на мъжа ми, а го хареса и сина- сега си имаме два.

# 237
Добро утро ,можете ли да ми кажете хубава трайна имитация но Hermes terre 😃??

# 238
Привет някой има ли идея кой парфюм е това? Дадоха ми блотер , но в бързината не обърнах внимание, а сега като го помирисах и се влюбих Sad 😆

# 239
Може би някаква лимитирана серия на Мис Диор?

Общи условия

Активация на акаунт