Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 54 328
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Солар,аз бях по същия начин "отвратена" от
EILISH by BILLIE EILISH и Mood Vanilla . Чак ми се гадеше от едно пръскане😀😀😀😀.
the_demon, аз напротив, 😀, много обичам гурмета. Обаче конкретно в "Еклера" няма нищо за мен. Една равна база, подобна на базата на Pink Sugar Aquolina, но по - бедна и безинтересна и нищо друго. Сериозно, който обича гурмета, тествайте някак Gold Sugar Aquolina. Моля, почитателите на "Еклера" да не ми се обиждат, абсолютно съм наясно, че всеки си има свой вкус и право на това. Просто апелирам да се тества преди покупка. Hands V

# 211
Здравейте, приятели Simple Smile Не знам как така се случи да се "подхлъзна" в тази тема, но се радвам, че го направих и не спирам да ви чета. Преди няколко години имах скромна колекция от около 30 оригинални парфюма, купувани все на сляпо. Харесвам силни, трайни, шлейфови аромати, които да не са ретро, поне не прекалено. Мъжки парфюми също ползвам. Сега поддържам само Алиен, макар да е различен от първата версия, която имах и беше уникална. Най-любимият ми парфюм беше Палазо на Фенди, но вече не се произвежда. Черната орхидея на Том Форд ми идваше  много слаба и стоеше близо до кожата, Интенс кафе на Монтал по същия начин. Насочих се към имитациите от темата тук. Дъщеря ми си взе Шараф и Асад от холандското Нотино. Първият й идва слаб и нетраен. Остави го да отлежи по препоръки от тук. Вторият е прекалено мъжки според нея.  Иначе Шарафа на Зимая и на мен ми беше първото желание,  но го прескачам. Вчера в холандското Нотино имаше Еклера на Латафа за 27.16 Е с код и Териака за 33.60 Е, но тя не посмя да си ги вземе.
 Аз вече съм с първи арабски парфюм от днес Armaf Club De Nuit White Imperiale. Не знам до кой оригинал се доближава, но доста ми харесва. Стои близо до кожата, а аз предпочитам шлейфови аромати. Ще го оставя да отлежи известно време, може и да се промени. Произведен е ноември 2023 г. Единствено не ми допадна, че верижката, която виси от гърлото на шишето е потъмняла. Другите елементи са в златист цвят и някак си този малък детейл ми се набива в очите. Все пак това не ме спира за бъдещи поръчки на сполучливи вдъхновения. Явно пак влизам в режим на пристрастяване и заформяне на колекция. Планувам от Гиза и Рефан някои аромати, но ми трябва още време да прочета и да се ориентирам.
Сега искам да пусна поръчка от Елинор. Има намаления, а за което не е намалено може да се ползва код за 20% отстъпка. Наслагала съм доста парфюми  в кошницата, като  една част ще отпаднат. Моля, за мнение кои от тези аромати са интензивни, трайни и с шлейф и не прекалено ретро Grinning Някои ще са за половинката. Неговият вкус е каквото аз му харесам с малки изключения Grinning

Armaf Club de Nuit Intense  EDT за мъже
Armaf Club de Nuit Intense EDP за жени
Armaf Club de Nuit Milestone
Armaf Club de Nuit Untold
Maison Alhambra Infini Oud
Maison Alhambra La Rouge Baroque
Maison Alhambra Incense Ebony
Lattafa Bade'e Al Oud Amethyst или Bade'e Al Oud Sublime
Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud
Lattafa Oud Mood Elixir
Lattafa Qaa'ed
Lattafa Pride Ishq Al Shuyukh Gold
Lattafa Sehr
Lattafa Pride Gharam
Lattafa Niche Emarati Al Jawhara

Ако имате мнение за тези, може и други предложения? За някои няма много отзиви, за други са противоречиви, чета и още повече се обърквам....
Не знам какво му става на Елинор, продуктите  в кошницата и любими изчезват след 2 дни и аз постоянно трябва да  ги добавям.

# 212
Солар, направо сякаш за различни парфюми говорим Frowning
Много се променя върху кожата ми еклерът, а на пуловер, освен че ухае и след изпиране, ми ухае на нежни цветя, заравям лице и направо се връщам в детските години, някаква гушливост на мама сякаш долавям. 
Не го бях тествала, на сляпо поръчах, но да, винаги ако може да се тества преди поръчка...
Иначе се сещам за такъв плосък аромат без развитие и абсолютно монотонен чак до отегчение -  розата в La fille de Berlin...

# 213
  • Sunshine state
То и с Бианкото е така - или го харесваш, или не. Никак не бих го сравнила с Аквалина, който не го търпя изобщо - изключително синтетичен и ми мирише на изгоряла гума . Аз усещам разлика между Еклер и Бианко лате и мога да ги разпозная веднага, но тя е минимална и не смятам, че във въздуха се усеща.Същото се отнася и за Her Confession и Blanche Bete  - латафата е с една идея повече цветя, а оригиналът си е по-млечен. Във въздуха се съмнявам да се усети. Сега има нова имитация на Бианко Лате от Зара, но не знам името, трябва да видя. 😊
Dark Romance се казва, сега видях Simple Smile
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC% … ---p20110724.html

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 16:22 от Pupitka

# 214
Здравейте,може ли да ми кажете от кой сайтове имитационните парфюми са най -трайни ? 🙂

# 215
Здравейте, приятели Simple Smile Не знам как така се случи да се "подхлъзна" в тази тема, но се радвам, че го направих и не спирам да ви чета. Преди няколко години имах скромна колекция от около 30 оригинални парфюма, купувани все на сляпо. Харесвам силни, трайни, шлейфови аромати, които да не са ретро, поне не прекалено. Мъжки парфюми също ползвам. Сега поддържам само Алиен, макар да е различен от първата версия, която имах и беше уникална. Най-любимият ми парфюм беше Палазо на Фенди, но вече не се произвежда. Черната орхидея на Том Форд ми идваше  много слаба и стоеше близо до кожата, Интенс кафе на Монтал по същия начин. Насочих се към имитациите от темата тук. Дъщеря ми си взе Шараф и Асад от холандското Нотино. Първият й идва слаб и нетраен. Остави го да отлежи по препоръки от тук. Вторият е прекалено мъжки според нея.  Иначе Шарафа на Зимая и на мен ми беше първото желание,  но го прескачам. Вчера в холандското Нотино имаше Еклера на Латафа за 27.16 Е с код и Териака за 33.60 Е, но тя не посмя да си ги вземе.
 Аз вече съм с първи арабски парфюм от днес Armaf Club De Nuit White Imperiale. Не знам до кой оригинал се доближава, но доста ми харесва. Стои близо до кожата, а аз предпочитам шлейфови аромати. Ще го оставя да отлежи известно време, може и да се промени. Произведен е ноември 2023 г. Единствено не ми допадна, че верижката, която виси от гърлото на шишето е потъмняла. Другите елементи са в златист цвят и някак си този малък детейл ми се набива в очите. Все пак това не ме спира за бъдещи поръчки на сполучливи вдъхновения. Явно пак влизам в режим на пристрастяване и заформяне на колекция. Планувам от Гиза и Рефан някои аромати, но ми трябва още време да прочета и да се ориентирам.
Сега искам да пусна поръчка от Елинор. Има намаления, а за което не е намалено може да се ползва код за 20% отстъпка. Наслагала съм доста парфюми  в кошницата, като  една част ще отпаднат. Моля, за мнение кои от тези аромати са интензивни, трайни и с шлейф и не прекалено ретро Grinning Някои ще са за половинката. Неговият вкус е каквото аз му харесам с малки изключения Grinning

Armaf Club de Nuit Intense  EDT за мъже
Armaf Club de Nuit Intense EDP за жени
Armaf Club de Nuit Milestone
Armaf Club de Nuit Untold
Maison Alhambra Infini Oud
Maison Alhambra La Rouge Baroque
Maison Alhambra Incense Ebony
Lattafa Bade'e Al Oud Amethyst или Bade'e Al Oud Sublime
Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud
Lattafa Oud Mood Elixir
Lattafa Qaa'ed
Lattafa Pride Ishq Al Shuyukh Gold
Lattafa Sehr
Lattafa Pride Gharam
Lattafa Niche Emarati Al Jawhara

Ако имате мнение за тези, може и други предложения? За някои няма много отзиви, за други са противоречиви, чета и още повече се обърквам....
Не знам какво му става на Елинор, продуктите  в кошницата и любими изчезват след 2 дни и аз постоянно трябва да  ги добавям.
Maison Alhambra, Lattafa и Paris Corner всякаквите варианти са много трайни минимим 4 часа, някои дори 7-8, ако имат oud нишка.
Armaf de nuit не ги харесвам, много са ми обикновени на мен.
Наскоро ми допадна едно интересно копие казват, че е на YSL Stelar Times на Lattafa Musamam White Intense, с подправки изключително зимен аромат, с много характер.
Имам тестерче и скоро ще го купувам, трябва да е мой 🤣😂
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Musamam-Whi … ntense-85087.html

# 216
  • София
Sensola. За мен musamam white intense е топ аромат! Колкото и други да пробвам, той ми остава фаворит. Аз не мога да го определя като зимен, но аз по принцип си харесвам по- силни парфюми. "летните" не са моето. Винаги ме питат с какъв парфюм съм като съм с него

# 217
Sensola. За мен musamam white intense е топ аромат! Колкото и други да пробвам, той ми остава фаворит. Аз не мога да го определя като зимен, но аз по принцип си харесвам по- силни парфюми. "летните" не са моето. Винаги ме питат с какъв парфюм съм като съм с него
С тези зимни подправки е малко сложен за горещо лято, но съм благодарна на ionelli онлайн магазина, че ми пратиха тестер от него, влюбих се.
Щом харесвате такъв тип аримати, дайте идея за някой друг с характер, който харесвате 😊

# 218

Дали мога да се снабдя отнякъде с отливка за проба?

# 219
  • София
Харесвам и Lattafa Nasheet (особен аромат, някои го дават като реплика на nishane Anu) , Lattafa khamrah qahwa също не е лош, но не мога да ги сравня с musamam-a
 Джина, за отливка не знам. Аз го поръчах от Парфюм.бг.  Бяха го намалили на 65лева там, но си заслужава всеки лев

# 220
Харесвам и Lattafa Nasheet (особен аромат, някои го дават като реплика на nishane Anu) , Lattafa khamrah qahwa също не е лош, но не мога да ги сравня с musamam-a
 Джина, за отливка не знам. Аз го поръчах от Парфюм.бг.  Бяха го намалили на 65лева там, но си заслужава всеки лев
Lattafa khamrah qahwa реално е копие на Angels  Share на Killian, хубав е, но нещо му куца. Ако го харесвате, няма как да не харесвате Red Tobacco  на Mancera като аромат.
Но пък този Nasheet не го знам, но ще го тествам, благодаря 😊

# 221
  • Sunshine state
Имам и Камра и Камра Кауа. И двата са ми еднакви що годе, но ми харесват много повече от прословутия Ангел на Килиън. За мен Angels Share е силно алкохолен и така си остава до самия край, който не е и много траен на мен честно казано. Нито ябълков пай в него усещам, нито нищо. От друга страна Камра и Кауа са ми много по-сладки и по-трайни. Липсва и алкохола. Тях ги предпочитам определено.
Сега гледам, че Aroma Concepts са пуснали имитация на Ginger Biscuit Jo Malone, която се казва Ginger Babe. Съвсем нов е парфюма и го купих веднага на промоция $20. Ще дам отзив като дойде, понеже познавам оригинала и мога да сравня. Има го изложен и в нашата Сефора, та ще опресня паметта си като го получа.

# 222
  • Deutschland
Menerva, ако имаш Action наблизо, има два вида парфюми на Lanvin по 8,95 €. Аз купих Girl in Capri за подарък, другият е Eclat d'arpege sheer.

# 223
  • София
Khamrah ми харесва, но не ми е фаворит. Някога много харесвах един парфюм на Кавали woman и го спряха. Това беше МОЯТ парфюм. За сега Nasheet е най-близкият до него. Доста различен и отличителен аромат

# 224
Бях си казала "Край, спирам". Сега поръчах Musamam white intense. 😊 Не знам кога и как ще спра.

Общи условия

Активация на акаунт