Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 54 319
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз се сдобих с Нишан Ани. Не можах да се стърпя, след като една позната беше с него.  Вече смело мога да заявя, че Lattafa Nasheet е много точно копие (не е толкова траен, но за такава огромна разлика в цената...)

# 256
  • Варна
Тези фабрично пълни бутилки не могат да се развиват и напълнят отново нали?

Могат, отварял съм мартинез, рефан, старите флакони на камея и дори део спрейове Str8. Трябва тънък и здрав нож, с който бавно и постъпателно се надига шийката под пулверизатора, докато се измъкне над пластмасовата защипваща част под нея. Обратно тази шийка(цилиндър) може да се върне с леко отворени от двете страни на пулверизатора клещи, които се натискат надолу до щракване. Остава първоначално някаква миризма по пулверизатора дори след щателно измиване, но изчезва с времето. Няма как да повлияе върху новия аромат в бутилката.
Днес, за моя изненада, попаднах на Naxsos и Erba Pura в Lilly Стара Загора, за първи път тествах оригиналите. Моят Наксос от Айфел е леко по-сладък, оригиналът е по-остър и конячен. Ербата е като всяка друга имитация, която съм мирисал.
Така че лично за мен айфелският Наксос е супер попадение като качество и трайност.

# 257
  • София
Мъча едно рефанско шише от гъдел и любопитство. Цилиндричната пластмасова шийка много лесно се вади - тя дори и често сама се вади с капачката ненужно. Но след това вече не виждам как без да рискувам да счупя или да се нарежа - капсулата обхваща профила на стъклото и отдолу.
Фрау, дори да има начин, съветът ми е да не рискуваш.

# 258
  • Варна
Мъча едно рефанско шише от гъдел и любопитство. Цилиндричната пластмасова шийка много лесно се вади - тя дори и често сама се вади с капачката ненужно. Но след това вече не виждам как без да рискувам да счупя или да се нарежа - капсулата обхваща профила на стъклото и отдолу.
Фрау, дори да има начин, съветът ми е да не рискуваш.
Така е, много внимателно и бавно трябва да се прави. Иска си и сила. Бих направил снимки, стъпка по стъпка, но за празниците не съм си вкъщи.

# 259
# 260
  • Deutschland
Според Фрагрантика е близък до Burberry Her Burberry for women.

# 261
Искам да благодаря на всички, които ми помогнаха в избора на парфюми Flowers Hibiscus Поръчах  тези:

Lattafa Musamam White Intense
Lattafa Pride Nebras
Lattafa Pride Ishq Al Shuyukh Gold
Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud
Maison Alhambra La Rouge Baroque
Maison Alhambra Incense Ebony

Чакам ги в началото на януари и ще споделя отзиви. От Ameer и La Rouge Baroque взех по два броя за рожденици през януари и февруари, като, ако преценя от моите, че не са подходящи за тях, ще търся нещо друго.
Продължавам да ви чета и да набелязвам бъдещи покупки Simple Smile

Да попитам, от доста време заглеждам  Montale Full Incense, Arabians Tonka и Aoud Cuir d'Arabie. Има ли някой по-бюджетен парфюм вдъхновен от тези аромати? Интенс кафе ми беше слабичък и сега не ми се рискува да купувам на сляпо без да съм пробвала.

# 262
  • Deutschland
Ами Arabians tonka на Рефан е направен страхотно. Наливният е топ, за капсулован не знам.

# 263
Аз ползвам вече четвърто шише капсулован. Убийство е. Търся си в оригинал и се чудя дали ще има разлика с Рефанския. В нашия Дъглас го няма, за да го подуша
Това Maison Alhambra La Rouge Baroque какво имитира? Бакара?
А този Baroque Rouge Extrait

# 264
Arabians Tonka на Frederic Patric  си купих на сляпо в събота.Не познавам оригинала,а и не ми разрешиха да го отворя да подуша на какво мирише,но толкова ми беше интересно след всичко изчетено и изгледано,а и е 15мл,та рискувах.
Една идейка по-мек е от Интенз кафе.Усеща се шафрана,амбър,като че ли и мед има,макар че в пирамидата липсва.Агарът и розата обаче са главни действащи лица.
Унисекс аромат с ясно изявен мъжки уклон.
Абсолютно не е мой аромат,но поне си начесах крастата Grinning
Сияжът му обаче е невероятен.Само с едно пръсване на китката разнасях облак около себе си,даже ММ ме смъмри да не ръкомахам че ще го удуша Grinning Трайността е мегааа,върху кожа го усещах и вчера,а ръкава на якето ми мирише все още и явно скоро няма да изветрее.
Съжалявам че не си купих нещо което познавам.Марката я срещам за първи път,но със сигурност ще се сдобия с още нещо.

# 265
  • BG-DE
Много благодаря, че сподели 🙂 и на мен ми стана интересен този Arabians Tonka и точно сложих един на Дивайн в кошницата но след като прочетох отзиви във Фрагрантика и твоето мнение не мисля, че ще е за мен 🙂

# 266
  • Sunshine state
Никак не е за покупка на сляпо Тонката на Монтал. Преди време си взех мостра - силно ориенталски уклон с много ууд, роза и амбър. Мирише ми доста винтидж и не го препоръчвам за хора със слаби сърца, защото е изключително силен. Определено няма да взема цяла бутилка.

# 267
  • софия
Има ли клонинг на Bianco Latte?Аз нещо не намирам 🤔.

# 268
Благодаря, момичета. Отказахте ме от оригиналната Тонка.
Аз за двойник на Лате-то не съм чувала. Следя
Малко не е по темата, но от Елинор си купих с намалението на страхотна цена 125 мл черното Джими Чу

# 269
Аз имам bianco latte на divain , добре е , не е от най-силните, който не харесва накъртващо лате, ще го хареса.
За lattafa éclair е писано , не съм го пробвала. Сега взех и на Dubai aroma новият latte machiatto, който е клонинг , много е сладък, силен ,много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт