Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 54 327
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Има ли клонинг на Bianco Latte?Аз нещо не намирам
Аз за двойник на Лате-то не съм чувала. Следя
Ако отворите FRAGRANTICA, веднага се вижда кой е двойникът му.
Въпросният "Еклер" /Eclaire Lattafa Perfumes/ дето го предъвкваме и в тази и в предната тема. Не четете.

# 271
Чета, но отзивите тук са че еклера и това Лате нямат нищо общо и изобщо не съм предположила, че е негова имитация

# 272
Вярваме на Фрагрантика.

# 273
  • Пловдив
На мен обсъждания  еклер ми прилича на Pink sugar edt .

# 274
  • Sunshine state
Нямат общо с Pink Sugar, не знам какво точно ви напомня на него, но аз лично не подушвам такова нещо, не виждам и някой друг да го оприличава на него.
Еклер и Бианко Лате са почти 1:1, не знам къде сте прочела, че нямали общо.Това
е най-известният клонинг на този парфюм. 🤷♀
Чета, но отзивите тук са че еклера и това Лате нямат нищо общо и изобщо не съм предположила, че е негова имитация

# 275
На мен обсъждания  еклер ми прилича на Pink sugar edt .
На мен също. Hands V

# 276
Аз си взех Arabians Tonka в оригинал, след като имах на Мартинез. И двата ми харесват, но оригиналът ми се струва по- тежък и има разминаване. В мартинезкия усещам повече сладост, да, знам😃, но за мен е така и нещо метално, което ми допада. В оригинала долавям даже нещо леко тамянено, но може би 70% да имат прилики.
Да кажа и за Devotion D&G. Имам на заг, а после и оригинал. Ами, почти са неразличими и заг издържа до къпане 😃. Така че, вземете си да пробвате, ако се чудите за този конкретно. На заг други нямам.

# 277
Имате ли впечатления от новия Teriq intense lattafa? Поръчах го насляпо, да видим дали няма да е поредната греда:grinning:

# 278
  • София
Arabians Tonka на Frederic Patric  си купих на сляпо в събота...
Откъде?!
От лятото не ми излиза от главата един техен аромат,  даже бях писала тук!

# 279
  • Sunshine state
Имате ли впечатления от новия Teriq intense lattafa? Поръчах го насляпо, да видим дали няма да е поредната греда:grinning:
Аз го има. и бях дала отзив преди няколко страници - много близък профил е до Камра само че намали канелата и сложи сливов ликьор. Някак си по-въздушен също така може би заради шафрана.  Траен и шлейфов, идеален е за това време точно. Нося си го редовно. 😀

# 280
# 281
  • Deutschland
Тествах Emotion на Maison Refan, прекрасен е. Цял ден почти ми ухае на китката, опушен и подправков, но в момента усещам нещо сапунено. Мисля, че е имитация на някой на Байредо. Все още се чудя да се върна ли да го купя утре. 20 лева е в Сандански.
Има и Мартин Лайън разни, 16 лева за 50 мл, но не успях да тествам нищо, защото разни гърци ги бяха нападнали.

# 282
Много евтин си го намерила, Фрау, взимай без да се чудиш!
Иначе е имитация на mixed emotions на byredo. Много му е интересна пирамидата.

# 283
Да вземеш да купиш и на нас🤭 В черните ръбати шишета ли? Ако да, верно е чудна цената

# 284
  • Стара Загора

Да кажа и за Devotion D&G. Имам на заг, а после и оригинал. Ами, почти са неразличими и заг издържа до къпане 😃. Така че, вземете си да пробвате, ако се чудите за този конкретно. На заг други нямам.

Честита Коледа! Здраве и много нови парфюмни вдъхновения..

Потвърждавам за Devotion на Заг. Тествах скоро оригинала ( в Лили) и сравних с на Заг, който имам. Много добра прилика, просто на Заг е идна идея по-ръбатичък, което е характерно за повечето имитиции. (които имам). Като трайност при мен издържа, вакар че скоро се жалвах точно от Заг. Явно е до аромат и партида.

Да питам и за Лира...Как е версията та Гиза, или коя е най-добрата, на която сте попадали. Хареса ми много на Заг..но тя ми е нетрайна.

Общи условия

Активация на акаунт