Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 54 355
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • Deutschland
Да вземеш да купиш и на нас🤭 В черните ръбати шишета ли? Ако да, верно е чудна цената

Да. В черни ръбати шишета. Ако не са го изкупили гърците, ще си взема.

# 286
Верно е супер цената. Гледай му срока на годност. Странно е

# 287
В магазините в Петрич са на тези цени от една година. Аз си взех репликата на Grand soir за 19 лева, така че явно другото е спекула.

# 288
  • Deutschland
Другите бяха по 31 лева, само Emotion 19,90.
Grand soir какво имитира?

# 289
Здравейте💕
Някой изпробвал ли е на Гиза-ухание?
Имитация на Amouge-Guidance ?
Оригинала за мен е уау парюма, но и от към цена🥲🥲😂

# 290
Виж няколко странички назад в темата го обсъждахме Heart

# 291
  • Пловдив
Преди няколко години бях ползвала парфюми на Сангадо- люляк и лавандула по два флакона,a  теменужка и зюмбюл нещо не ми допаднаха.Сега се заглеждам по Ангелска наслада имитация на Аngel  и Добро момиче имитация на Good girl. От 2022г имат нови дамски попълнения ,които не виждам в списъка на 1-ва страница : 5 -th element , Her Narcissus, Signorina salieri, Flower bloom, Icon, My Style, Noma, Intricate,и унисекс :Strong Coffee, Find the Cherry, Crystal Rouge.За някои предполагам чии имитации са, за други се колебая. Някой ползвал ли ги е и ако може да сподели мнение.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 11:49 от SINEOCKA_D

# 292
Хмм, извинявям се, търсих, но нищо не намерих, сега също - поне до 8-ма страница 🤪🫣 . Аз мога да споделя, че съм безкрайно доволна от имитациите на Боби- Парфюми с мисия със фб. Уникални, не съм попадала на по-добри, засега. Дори и Милка/Гиза не я харесвам толкова.
От неговите любими са ми Ред Табако на Мансера и Angel Share на Килиан, никой не ме е хванал,че съм с имитация, а аз доволна кимам с глава.😂

# 293
Другите бяха по 31 лева, само Emotion 19,90.
Grand soir какво имитира?

Този имитира най-вероятно Flowers Hibiscus

https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Francis-Kurkdjian/Gra … d-Soir-40816.html

Ох, Mixed Еmotions by Byredo и аз бих го взела....купувай смело, ако не ти харесва - аз съм насреща - ще го взема Hug

# 294
Хмм, извинявям се, търсих, но нищо не намерих, сега също - поне до 8-ма страница 🤪🫣 . Аз мога да споделя, че съм безкрайно доволна от имитациите на Боби- Парфюми с мисия със фб. Уникални, не съм попадала на по-добри, засега. Дори и Милка/Гиза не я харесвам толкова.
От неговите любими са ми Ред Табако на Мансера и Angel Share на Килиан, никой не ме е хванал,че съм с имитация, а аз доволна кимам с глава.😂
Никога никой не ме в "хващал", независимо с парфюм на коя фирма съм. Едва ли някой "дебне" и хваща подобно нещо.

# 295
O, аз дебна и хващам, особено по-неприятните за мен аромати, в имитации ги усещам още по-зле.🥲😁

# 296
Ухание на Гиза/Guidance  го имам и съм го тествала парелно с оригинал -никаква разлика! Така  са също имитациите на Гиза на Jour/Hernes, Santal Royal/Guerlain  и Starry night/Montale.За тях гарантирам. Иначе фините нотки в оригиналите ги "хващам" и много ме дразни ,ако усетя че липсва в някоя имитация(а това е в 90% от случаите). Днес бях в Дъглас и се полях с Барения. Установих ,че парфюма на колежката,който си купи от интернет за оригинал, няма нищо общо с тоя дето се полях🤣🤣🤣🤣. Да,траен е,макар че май не е много шлейфов или поне не можах да го преценя,защото бях парфюмирана с Amoage Memoir women😂. Хареса ми много ,цената обаче не...Чакам sliver да даде отзив за версията на The Moon,макар дълбоко да се съмнявам,че са го докарали. Те някак "грубо" ги изпълняват май.... Издирвам също добра имитация на Habit Rouge/Guerlain. Срещала съм го само в Рафаела,но много слаб е. Баргело дали няма да го имат?🤔

# 297
  • София
Вярваме на Фрагрантика.
Изобщо не "вярвам" на Фрагрантика! За мен е много по-ценно да чета отзиви на потребители, чиито вкусове виртуално познавам и знам дали съвпадат или са противоположни на моите. Това ми е много по-надежден ориентир.

# 298
И аз не вярвам "сляпо", а проверявам кой го казва /каквото там казва/ Smiley Чета коментара, после влизам в профила му да видя какво харесва и не харесва /да видя сходни неща ли харесваме/. След това влизам в списъка с коментарите му и избирам коментара му за някой парфюм, който и аз познавам. Чета го. Така преценявам дали сходно работят сетивата ни. Става бързо. Във Фрагрантика имаш мнението на хиляди потребители. Тук са десетина човека. Та...вярваме на Фрагрантика SmirkSmile

# 299
  • София
...Става бързо. Във Фрагрантика имаш мнението на хиляди потребители. Тук са десетина човека.
Със сигурност става бързо да проучиш мненията на хиляди потребители...
А всъщност вече вярвам само на собствения си нос. Колкото повече нараства колекцията ми, толкова по-малко съм склонна да се доверявам на чужди вкусове.

Общи условия

Активация на акаунт