Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 922
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Добре е направен на Мартинес можеш да ползваш и двата Според мен нямат разлика Но оригинала си е оригинал

# 376
Някой има ли целия списък на Дивайн, че има доста само с номер без име..

# 377
  • Sofia
Имам стари каталози някъде, преди да скрият повечето имена. Но ако потърсиш по име на парфюм или марка ти излиза каквото трябва. Ако търсиш нещо конкретно - питай.

# 378
Малко извън темата, някой има ли впечатления от черния Джими Чу като трайност. Награбих един пълноразмерен тестер от Елинор....
В темата за изпитаните сайтове не пиша, защото там се пазарят парфюми на доста по-високи цени и не ми е особено удобно

# 379
Защо да не Ви е удобно,
пазаруват и дизайнерски и по-достъпни също.Ако го намерите на добра цена , за мен си заслужава. Имам го , трайността при всеки е различна, но не е от нетрайните.
Сега виждам, че излиза 96лв за 125мл , според мен е добра цена, моят е 100мл и го взех към 100лв горе долу ,не помня вече.

# 380
Взех тествр-125 мл за 100 с отстъпката. Преди Коледа този от 100 ми беше на много по висока цена.
Честно казано фъснах веднъж за проба, слаба работа

# 381
В техен магазин (Мартинез) ми казаха, че Montblanc Signature бил спрян вече, просто да имате предвид. Иначе може и да има все още наличности предполагам..

Здравейте! Искам да попитам - тъй като днес си поръчах на Montblanc Signature, обаче чета тук и виждам, че са писали, че парфюмът имал добра имитация - Мартинез, 333. Разгледах и видях, че го има като магазин в София и утре ще отида да го видя, но все пак - някоя от вас, която има опит - срещат ли се различия с оригиналния като трайност или дори някаква нотка по-лек, по-тежък, по-сладък, по-безразличен?
Благодаря предварително!

# 382
Ъпдейт за Signature на Мартинес на Монтблан имитацията - ходих да го видя и се разочаровах. За мен дори не се доближава до него, по-сладникъв и топъл, бие малко на детски парфюм Бон Бон.

# 383
Аз днес си взех пратката от The moon Barenia , Ами обещавам  си повече да не се влияя от чуждото мнение за парфюми 😅 не е лош, но определено не е моя аромат. Не познавам оригинала.. аналога започва малко остро , но бързо след това затихва и се балансира добре. Усещат се доста пачули и флоралните нотки. С удоволствие бих го разменила

# 384
Днес си купих няколко имитации на Gardeny: BLANCHE BYREDO, J'adore, Omnia Crystalline BLV, Elie Saab Le Parfum, Chloe Nomade (купен по погрешка, исках Gucci Bamboo, нещо се омотах в магазина). Нямам идея дали са трайни, дали се доближават до оригинала, за първи път купувам Gardeny, даже и не бях ги чувала, доста по-евтини от Рефан и Заг Зодиак, ще видим. Иначе нямаше криене на каталози и мръщене, любезно ми предоставиха каталога и ми позволиха да снимам.
Скрит текст:

Страхотно, много благодаря! А къде е този магазин? Аз съм от София и на пазар Красно село има едно магазинче, но продавачката често бърка с пръсти по шишетата, защото няма нито тестери, нито блотърчета и нито е хигиенично, още по-малко професионално. Реално качеството и ароматите са Парфен, това е фирмата зад Парфен, но с капките може да се увеличава интензивността. Black Afgano, Boss Scent, Good girl, Gypcy Water и няколко други са ми фаворити имено на Гардени, но аз на всеки 10 мл. слагам минимум 30 капки есенция.

# 385
  • обл. Шумен
MFenix, щях да ти предложа  La Tulipe, но.... Аз харесвам Dolce & Gabana - Dolce, но е подобен на предходния и сигурно няма да ти хареса.

# 386
Имам и двата Джими Чу- I want JCh. и I want JChoo forever. Първият е по-весел, ежедневен с премерена сладост парфюм с праскови, а вторият е по-плътен, сладък и с чудни череши. Много по-хубав е за мен, а и е траен, 6-7 часа се усеща без проблем, но и аз пръскам щедро, тъй като имам литри за хабене в парфюмния шкаф. Grinning

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 19:27 от ina-mina

# 387
  • Deutschland
Открих си стари, забравени парфюми. Alien от Аристеа не е лош, прилично траен, но му липсва сякаш наситеност.
Light blue на Заг Зодиак, който се е превърнал в шише ракия. Спокойно може да се напия с него.
Le sables rose Refan, празна бутилка, изветряла. За съжаление не помня аромата какъв е, само номера стои.
Rose of no man's land с 5 капки от Заг, не е мръднал от към аромат. Прекрасен!

# 388
MFenix, щях да ти предложа  La Tulipe, но.... Аз харесвам Dolce & Gabana - Dolce, но е подобен на предходния и сигурно няма да ти хареса.

Dolce го знам в зелената версия, беше приятен всъщност и по-лек от другите със сигурност. И имаше много добра имитация от една марка Christopher Dark. Може да разгледам някои от другите Dolce-та, май са доста видове

# 389
Light blue на Заг Зодиак, който се е превърнал в шише ракия. Спокойно може да се напия с него.
Joy
А знаеш ли кога е купуван? Стана ми любопитно за колко време се е превърнал в ракийка.
Sansola, благодаря! Едва ли ще ти свърши работа, но магазинът е във Велико Търново, близо до Спортната зала, на ул. ,,Краков", не живея там, бяхме на гости. Продавачката също ме посъветва да сложа повече капки, но аз реших първия път стандартно и ако ми харесат ароматите следващия път да пробвам с повече капки.

Общи условия

Активация на акаунт