Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 961
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
опа, ето нещо 'чистичко' и белоцветно за мен за проба, 724 Grinning

# 481
  • Deutschland
От мъжките последния Caron Yatagan предполагам е
https://www.fragrantica.com/perfume/Caron/Yatagan-4024.html

Не съм била родена, когато е излязъл , но знам че и до днес е голям хит.

# 482
Някой с наблюдения за тази имитация на Si Passione

# 483
  • Deutschland
Мъжът ми си зареди 263 на Заг, имитация на Монтал Chocolate greedy. Прекрасен е, но го спират. Нямало интерес 🤷. Така спряха и Red tobacco скоро след пускането му в продажба, а беше зверски траен и хубав.

# 484
  • Варна
От мъжките последния Caron Yatagan предполагам е
https://www.fragrantica.com/perfume/Caron/Yatagan-4024.html

Не съм била родена, когато е излязъл , но знам че и до днес е голям хит.
И аз за Ятагана съм се насочил единствено от новите. В Гиза го имаше доста време, много ретро и мъжкарски, и накрая свърши без повече зареждане, капка не беше останала. Оригиналът преди беше по 50-60лв, сега излетя над 100.
Обаче не ми се дават 36лв за 50мл аналог, ако направят промоция поне за 30лв, може и да ме навият Stuck Out Tongue Winking Eye

# 485
Мъжът ми си зареди 263 на Заг, имитация на Монтал Chocolate greedy. Прекрасен е, но го спират. Нямало интерес 🤷. Така спряха и Red tobacco скоро след пускането му в продажба, а беше зверски траен и хубав.
Да бее..какво съвпадение,точно тези двата са ми последните поръчки от Парфюми с мисия.😁 Моля те поръчай си Ред Табакото и после ще ми благодариш .
По-траен от оригинала е,а също Боби има и най-добрия Портрет на лейдито, нереално траен, нищо друго не се усеща и от никой в радус 10 м , само парфюма.😁🫣💕💕

# 486
Ред Табако от Парфюми с мисия ли го взехте?
Най-добрия аналог на POAL Frederick Malle е на Алхамбра Артист 1

# 487
  • Deutschland
За последно поръчах да ми донесат някой на Maison Refan, че станаха доста. Вероятно Emotion.
Red tobacco има силен мъжки уклон, препоръчвам тест преди покупка.

# 488
  • Истанбул
Спомням си,че чичо ми имаше "Ятаган".Тинейджърка съм и ходейки у бабини доволно се поливах и изпадах във възторг.В края на 80 те ,беше все още актуален сред състудентите ми.
Преди седмица ми пристигнаха парфюмите ,дето си ги бях поръчала от parfümevi,една фирма в Тр.за аналози.Devotion-много добре са го направили,Queen of silk Creed ,Feminite Bois Serge Lutens.Последните 2 не съм пробвала оригиналите но Carmina на Creed е много по-хубав ,отколкото Queen of silk.Feminite de bois e класен,мадамски,леко пушечен сливов аромат.
От моя парфюмерист ми пристигнаха Barenia Hermes ,паралелен тест с оригинала -нямам забележки пипнат, класен идентичен.Genyum Painter -в духа на Ганимед и Имперския лес,и един Зен си взех на Шисейдо,да си припомня аромата .Хубав е ама при толкова нови аромати май ще отиде подарък.

# 489
Отчитам се и аз - по неволно подстрекателство на някой тук (Heart) поръчах Ajmal - Enya. Впечатли ме, освен описанието тук, и фактът, че никъде нищо не се говори за него, в you tube няма нищо, дори на малкото места, на които го има, пирамидите са спорни и се различават.
Моят нос е в синхрон със следната пирамида:

В началото отчетливо присъства жасминът и горските плодове, съвсем леко се усеща канела, след 15 мин. идва ванилията, която усещам в кафе, сладко кафе.
Абсолютна класика, нищо уау или ексцентрично, но е наистина женствен, красив аромат, улегнал сякаш, като жена на 40 Heart Eyes Топъл, към края дори гушлив и определено за хладно време.
Щастлива съм Blush

# 490
Вярно ли са спряли Red Tobacco на Заг, много лошо, точно мислех да ходя тези дни да зареждам нов 😢, че ми трябва за подарък. Уникален аромат в тяхно изоълнение.
А някой знае ли тез парфюми от "Парфюми с мисия", от къде ги зарежда? Не съм си поръчвала от него още, защото са само по 100 мл., но пък съм любопитна какви аналози са реално. Но май Red tobacco от него ще е.

# 491
haksev, онлайн ли ги поръча и с какво пристигат?
Дай линк,моля те...

# 492
  • София
Льоня,турците казват че е имитация на JPG La Belle.
Гледам че и в БГ го има този парфюм https://www.scentoparfum.bg/pokupka/feminic-%D0%BE%D1%82-patric- … 5%D0%BD%D0%B8-855
Не ми остава време да пиша, но парфюмът пристигна от румънски адрес, хубаво масивно шише със златист пурверизатор и капачка. Ла бел не съм носила, само съм го пробвала няколко пъти и малко ми "бяга", та не смея да твърдя доколко е близък (струва ми се -доста), но самият аромат е чудесен за зимата, изкарва цял работен ден, с повече спрейове ми харесва даже повече, защото става по-богат.
Доволна и благодаря още веднъж!
Любопитна съм как ще се държи в по-топло време Simple Smile

# 493
Скрит текст:
Вярно ли са спряли Red Tobacco на Заг, много лошо, точно мислех да ходя тези дни да зареждам нов 😢, че ми трябва за подарък. Уникален аромат в тяхно изоълнение.
А някой знае ли тез парфюми от "Парфюми с мисия", от къде ги зарежда? Не съм си поръчвала от него още, защото са само по 100 мл., но пък съм любопитна какви аналози са реално. Но май Red tobacco от него ще е.
Red Tobacco все още го има в сайта на заг - https://www.zagzodiakshop.com/parfyumi/bazovi-notki/byal-muskus/ … 9-rt-tabacco-red/
Скрит текст:
За парфюми с мисия тук е имало основно негативни мнения. Не се знае от къде и какво се бърка и продава на хората.

А за Камея, и аз чакам някоя промоция, как пък всички нови аромати ги пуснаха по 36лв... по-нататък ще се поръчва. Искам да си подновя и Neroli Portofino от тях, та да е на една поръчка.

# 494
  • Истанбул
haksev, онлайн ли ги поръча и с какво пристигат?
Дай линк,моля те...
Аз живея в Турция,така,че си идват до дома ми.И все пак давам линк
https://www.parfumevi.com.tr/?srsltid=AfmBOorJfbWQgZXK4DV9jyBih_ … WBUe0-9rpzHOSifOd

https://www.emregeldiparfums.com/

Общи условия

Активация на акаунт