Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 53 977
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Всичко скриха Дивайн,даже и по име не излизат,поне в немския сайт.Аз ги проверявам в испанския,повечето са с наименованията на оригиналите,даже и каталог можеш да си свалиш.
Между другото,всички парфюми са на 11,50Е в немския сайт

# 586
Здравейте, доколкото знам Chloè l’Eau de Parfum Intense все още няма имитация. Може ли да препоръчате, ако има нещо подобно като аромат?

# 587
Обмислям да направя поръчка от Дивайн, но някак си нищо не ме грабва достатъчно, и все пак - има ли аромати, които си струва да бъдат пробвани и са доказано трайни (прилично трайни, де, знам че чудеса не мога да очаквам от тях).
Иска ми се вече нещо пролетно, лятно, нежно, не крещящо..

# 588
  • Sofia
Hundred Silent Ways/Nishane и Roses Vaniille/Mancera имам от Divain, които не са толкова крещящи и според мен са подходящи за пролет/лято. Та дори и Bianco Latte в изпълнение на Divain пак го приемам за пролет/лято, макар че и сега постоянно си го пръскам. Но не е толкова сладък, не знам как е оригиналът и как са другите реплики. Devotion/D&G, Lira/Xerjoff също са ми от там и са меки и приятни.

# 589
Диптик Филосикос, Hundred Silent Ways и Изгубената череша на Т.Форд са добри, но трайността не е кой знае каква, все пак е прилична за цената си.

# 590
Здравейте! Тук съм със запитване към хората, които са навътре с парфюми и техните реплики. Харесах много парфюма Nishan Favonius London (тъмно зелен със златна капачка) и търся по бюджетен вариант на него. Някой знае ли къде бих могла да намеря реплика на него??

# 591
Здравейте! Тук съм със запитване към хората, които са навътре с парфюми и техните реплики. Харесах много парфюма Nishan Favonius London (тъмно зелен със златна капачка) и търся по бюджетен вариант на него. Някой знае ли къде бих могла да намеря реплика на него??

Има го в един сайт за масла, но е в Англия.
Аз от там съм пазарувала понякога’  Имат и комбинирана поръчка и така излиза на по ниска цена, но не трябва да е от лукс серията.
Освен това си е риск защото маслото може да не се хареса и да не е близо до оригинала.

# 592
Ако има някой тук, който иска да пробва нещо от Дивайн, но не му се достигат 40 евро за фрий шипинг, нека ми пише, з ада се комбинираме. При 2 парфюма ми иска 18лв, доставка, дразнят ме Joy

# 593
  • Deutschland
Отдавна исках да пробвам Делина в имитация. Бях чела добри отзиви за Ла рив, но когато и да идех в ДМ, никъде не го намирах между парфюмите. На сайта все показваше, че има една бройка, но къде е? И това още преди новата година.
Тази вечер влизам за хартия кухненска, минавам покрай щанда с парфюмите и опаааа имитацията на Делина полегнала накрая върху някакви други бутилки. Викам си " Моя си" 😅. Разпечатах я още на улицата и пръснах два спрея. Омайна, локумена роза. Съвършенство. Прибирам се и мъжа ми " Уф, ти нямаш ли още 20 подобни". Оставям за отлежаване сега. Иначе цялото жилище ухае от якето ми.

# 594
  • BG-DE
Как се казва имитацията на Ла рив?

# 595
  • Deutschland
Как се казва имитацията на Ла рив?

Ето тази е

# 596
  • BG-DE
Много благодаря Flowers Hibiscus

# 597
  • обл. Шумен
.....На сайта все показваше, че има една бройка, но къде е?
Разсмя ме, Фрау! 😊Е как къде е - ми теб е чакала! 🥳

# 598
Обмислям да направя поръчка от Дивайн, но някак си нищо не ме грабва достатъчно, и все пак - има ли аромати, които си струва да бъдат пробвани и са доказано трайни (прилично трайни, де, знам че чудеса не мога да очаквам от тях).
Иска ми се вече нещо пролетно, лятно, нежно, не крещящо..
Valaya Parfums de Marly
Un Jardin Sur Le Nil Hermes
Gypsy Water Byredo
Са най-трайните ми и много приятни за пролетно-летния сезон парфюми от Дивайн. При мен Hundred Silent Ways не трае и 2 часа,за съжаление.
Имах и Blanche Byredo,който също е много траен,но аз не можах да го изтърпя.Снаха ми пък е много щастлива с него...

При нас пък зимата явно скоро няма да си тръгне и аз съвсем спонтанно поръчах
Scandal Absolu Jean Paul Gaultier
J'adore L'Or Dior
Hypnotic Poison EDP Dior
Не познавам нито един от тях и изобщо не знам какво да очаквам но, такъв факс получих Joy

# 599
J'adore L'Or Dior
Hypnotic Poison EDP Dior
Не познавам нито един от тях и изобщо не знам какво да очаквам но, такъв факс получих Joy
По препоръка на продавачка на Рефан си взех J'adore L'or. Разликата с J'adore е голяма. Доста е сладък, аз лично го усещам като много мед с малко портокал и мъничко роза. Хубав е, но мен лично не ме спечелва достатъчно като за постоянен парфюм. Мисля обаче, че през лятото ще се разгърне по-добре и тогава ще се усети блясъка му.

Общи условия

Активация на акаунт