Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 49 187
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Поръчах си от Гиза на сляпо техният "Канела секс" във вид на масло, заради възторжените отзиви тук. Помирисах го и моментално се сетих на кой парфюм ми прилича. Канела е...силно казано...Това е "зъболекарски уд"...в който може да има и някакво количество канела...Почти 1:1 е с арабският Al Sharquiah Al-Rehab, който го имам и него във вид на масло.
Скрит текст:
Леко ми напомня и за Suki Essence Weil, но него го размених, защото не беше съвсем моето. С две думи - интересен е, но очаквах нещо съвсем друго, честно казано.

# 616
  • Пловдив

Тази малина дали има аналог, изобщо някой на тази марка?

# 617
  • Deutschland
Тази вечер тествах в ДМ парфюма на Габриела Сабатини. Напъвах си мозъка да го свържа с време оно когато го купувах от Рефан, но имам само бледи спомени. Германките се кълнат, че е същия. Нямам идея дали е така,  помня само че на Рефан беше по-траен. Час след като пръснах един спрей на китката от оригинала, вече не го усещам. Не знам дали бих го купила.

https://www.dm.de/gabriela-sabatini-eau-de-toilette-p8005610325507.html

# 618
Здравейте, прегледах последната тема, но нямам време да чета предишните, за това питам тук - някой знае ли сполучлив аналог на Idole Aura?

# 619
Наминавам бързо да кажа, че линията на Зара Cocoa излиза и е гурмеена, Cocoa Sunset за мен мирише доста близо до Yum Pistacchio Gelato. Май не е мислено за клонинг, но така се получава. Cocoa Latte ще да е Bianco Latte, но не мога да сравня близост. Като цяло първият ми хареса повече.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 19:28 от christal11

# 620
La vie est belle elixir имат Дивайн, като мислех да го поръчвам от намаленията беше изчерпан. После ми попадна оригинала на много добра цена и си го взех, разкошен е. Доста различен от класическия. Ако успея да го изпръскам ще пробвам на Дивайн може би са го заредили пак.

# 621
Момичета, в някоя от предните теми ми се мярна, че си поръчвате арабски парфюми от група във Фейсбук, но нещо не мога да я открия. Дали може да я споделите ☺️

# 622
Вчера влезнах в дубайските парф.имитации да пробвам Артист1,но беше изчерпан.Поразгледах,за 100 мл и красиво шише,цената е много добра и също изпълненията на някои,които тествах,са чудесно имитирани.French portrait било имитация на Portrait of a lady,който не познавам,но в студа доста луксозно се разви кожата,пачулито….
Някъде въобще намира ли се Artist No 1,изчерпан е.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 11:31 от Calabria

# 623
  • Варна
Момичета, в някоя от предните теми ми се мярна, че си поръчвате арабски парфюми от група във Фейсбук, но нещо не мога да я открия. Дали може да я споделите ☺️
Скрит текст:
1. https://www.facebook.com/groups/1115080693138637/ или                                                                                           
2. https://www.facebook.com/groups/1328773094574323/

Аз лично предпочитам първата група, или групата на Теодора Кръстева. Само тя поръчва парфюми изработени от Юсуф Бай.

# 624
Какво мислите за Shobi, сполучливи ли са имитациите им? Чудя се дали да поръчам от там Idole Aura.

# 625
  • Sunshine state
Поръчала съм новата имитация на Althair от Armaf Monarque. Ще дам отзив като дойде, че от този сайт се мотат по 3 седмици с доставка. Само там го имаше и навсякъде беше разпродаден. Почти никъде няма отзиви за него, а оригиналът ми е любимец и имам бутилка да сравня.

# 626
Вчера влезнах в дубайските парф.имитации да пробвам Артист1,но беше изчерпан.Поразгледах,за 100 мл и красиво шише,цената е много добра и също изпълненията на някои,които тествах,са чудесно имитирани.French portrait било имитация на Portrait of a lady,който не познавам,но в студа доста луксозно се разви кожата,пачулито….
Някъде въобще намира ли се Artist No 1,изчерпан е.
Аз бих пробвала French portrait, отзивите за него са мн добри в чуждите сайтове. Аз имам Артист 1 и го обожавам

# 627
Търся сполучлива имитация на Dolce Gabbana King

# 628
https://www.elfragrance.bg/cote-dazur-elixir-for-men-151-eau-de- … myje-p-19867.html
Този е мн добър с мн добра трайност. 151 е номера. Имитира Dolce and Gabbana K intense

# 629
  • Sunshine state
Знам, че е нов и ще отнеме време да го заредят, обаче ако някой иска 1:1 с новия аромат на Каяли Yum Boujee Marshmallow, да се ослушва за Marshmallow Blush на Paris Corner като го пуснат в мрежата. Купих го на лайф при стартирането му директно от тях и днес дойде - еднo към еднo без разлика. Мирише точно на оригинала и трае повече от него. Имам и двата. Много сладък, свеж и розов аромат на пухкав маршмелоу с ягоди. Другото е новият Voux Zeste и трябва да е имитация на Лира, но не съм я подушвала и не мога да кажа. На мен лично ми мирише на препарат за тоалетни с лимон и за сега го наказвам в инкубатора за неопределено време. 😂

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 12:37 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт