Колко Ви е сметката за ток на месец? - тема № 8

• 36 116
  • 619
  •   1
Отговори
# 615
Аз пак казвам да не гледа цената миналата година е била една тази е съвсем друга за 1 kWh. Аз сравнявам потребление.
За последните три месеца от 9 до 8 число
 10 -447 kWh
11 -461 kWh
12 - 497 kWh  сравнение с миналата година
12 -472 kWh значи сега сме завишили спрямо миналата година предвид, че точно тогава е имало промяна на цената, защото фактурата е до 1.1 и след това

# 616
Е той си знае как му вървят сметките...да си провери, сравни, направи изводи...
Всеки различно потребява. Всеки живее в разл.регион.
Аз никога не сравнявам с преден месец, а със същия преди година. Защото темп.са различни всеки месец и няма как да сравня с предния месец. Мога ама нищо няма да ми говори..предната ви е 170 лв.
При мен от години пикът на сметките е сега. Останалите са надолу...та изненада няма за мен.
За него има защото може би не знае че по толкова си потребява..

# 617
  • Бургас
Да, така е. Спрямо предходния период сумата не е чак толкова завишена, като тогава сметката е била  277лв.

# 618
Да, така е. Спрямо предходния период сумата не е чак толкова завишена, като тогава сметката е била  277лв.

Съвсем нормално е да е по-висока сметката за последния месец, тъй като температурите бяха много ниски. Няма как да се съпоставя с предния по-топъл месец.

# 619
И нашата сметка е по висока, всъщност това е най-високата ни сметка до сега - от 23.12.25г до 22.01.26 г 159.95лв(431 дневна и 194 нощна). Много готвене по празниците имаше и времето беше ужасно студено, климатиците работеха постоянно и бойлера също!

Общи условия

Активация на акаунт