Да са най-послушните деца!!!!

Разтревожи ме.
Една приятелка ми е пратила от Германия 2 биберона за вълшебното шише и утре ще си ги взема, че то така се мъчим и двете
Накрая я сложих в креватчето, тя вече нямаше сили да реве, само хлипаше и сме заспали и двете. После цял ден ме боля корема, направо се бях стресирала от този непрекъснат рев 
Тази нощ положението беше мааааааааааалко по-добре. Първо се събуждаше на всеки час, после будувахме около 1 час при почти постоянен рев и накрая сме заспали двете на спалнята! Тази хрема я мъчи милата и не може да спи. То си е гадно за голям човек, та камо ли на малък бебок, който за първи път е в такова състояние.
Катя сигурно е много весело при вас. Как се чувстваш вечер след толкова много забавления с малчуганите?
Навън е прекрасно. Преди обяд се опитах да пия кафе, но не ми се отдаде. Траяна вече не я свърта на едно място. Не иска в количката, иска да изследва света около нея. Та сръбнах едно капучино за минутка преди да си тръгнем за обяд...
Обещах ви снимки. Ето един опит за изправяне преди 5 дни, вече е доста задобряла , но не съм я снимала, защото съм покрай нея и няма кой да ни щракне. А до преди 2 дни много обичаше да стои права , а от вчера само що я сложа и веднага тупва на дупето си.
Ще приключвам, защото чух някой....
, това ако не е по повод участието на люси в горчиво
), люска, голями сте сладури, а накрая каква целувка му прасна
на любимия. изкефихте ме, особено това за пръстена първия път, хехе.
. Вече мразя болниците. Да не ви натоварвам.
. Сега докато пиша тя е под бюрото дърпа ми клавиатурата и се опитва да разглоби принтера