За празника на мама, букетче МАЙ-чето ще подари, с обич най-голяма!

• 12 131
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Честита месечинка на Жули, Румчо, Марти, Мони и Ивет!!!!
Да са най-послушните деца!!!!  Heart Eyes  bouquet

# 181
  • Русе
  Честито на днешните месечковци! Да растат здрави и игриви!
Ние тъкмо се прибрахме от консултация и използвам докато Дарито спинка да ви пиша, че после не се знае кога ще се добера пак до комп. Thinking
Днес се поизложихме-Дарито не спря да плаче от момента, в който влязохме в кабинета на педиатърката, до излизането от поликлиниката. Освен това не е натдала нито грам, нито сантиметър Cry Разтревожи ме.
Нашият режим е следния-сутрин става в 9 часа, следобед спи около 2 часа и заспива чак в 12!!! През ден закусва с попара или кус-кус, който й е любим, правя го със сиренце и масло, а в попарата добавям малко плодово пюре, иначе я плюе. Обядва в 13 часа-супа и пюре от детската кухня, следобед-крем(пак от кухнята в 17 часа) и вечеря с млечна каша в 20.30 ч. Вече отказва да яде и киселото мляко. Абе голям инат е това дете, дано като порастне малко да влезе в пътя. А преди 2 дни ни се скъса биберона на любимото шише, от което пие вода и аз не можах да намеря такъв по магазините и й дадох да пие от друго шише. Да ама не! Стоя жадна до следобед и накрая пи от него, ама с една възмутера физиономия #Crazy Една приятелка ми е пратила от Германия 2 биберона за вълшебното шише и утре ще си ги взема, че то така се мъчим и двете Sad
В най-скоро време чакаме нови попълнения от зъбки, последните 2 нощи бяха кошмарни. Особено предната-3 часа плака горкото ми детенце, мазах я, гушках я и нищо не можеше да я успокои Cry Накрая я сложих в креватчето, тя вече нямаше сили да реве, само хлипаше и сме заспали и двете. После цял ден ме боля корема, направо се бях стресирала от този непрекъснат рев Sad
Сега ще се върна да почета назад, че много съм изпуснала. Хем да си почина и аз, че като се събуди госпожицата почваме да обикаляме стаята Mr. Green Ей, вече и в проходилката не ще!

# 182
  • Плевен
Добър ден!
Да се разпиша докато беборана спинка, че после незнам дали ще мога.
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА РУМЧО, МАРТИ, МОНИ, ЖУЛИ И ИВЕТ! МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!
 Animal Chicken Тази нощ положението беше мааааааааааалко по-добре. Първо се събуждаше на всеки час, после будувахме около 1 час при почти постоянен рев и накрая сме заспали двете на спалнята! Тази хрема я мъчи милата и не може да спи. То си е гадно за голям човек, та камо ли на малък бебок, който за първи път е в такова състояние.
 Animal Chicken Катя сигурно е много весело при вас. Как се чувстваш вечер след толкова много забавления с малчуганите?
 Animal Chicken Навън е прекрасно. Преди обяд се опитах да пия кафе, но не ми се отдаде. Траяна вече не я свърта на едно място. Не иска в количката, иска да изследва света около нея. Та сръбнах едно капучино за минутка преди да си тръгнем за обяд...
 Animal Chicken Обещах ви снимки. Ето един опит за изправяне преди 5 дни, вече е доста задобряла , но не съм я снимала, защото съм покрай нея и няма кой да ни щракне. А до преди 2 дни много обичаше да стои права , а от вчера само що я сложа и веднага тупва на дупето си.
 Animal Chicken Ще приключвам, защото чух някой....
Приятна вечер на всички!

# 183
Честит празни на месечинките днес!

Почва горчиво.

lusmar, сетих се за него когато видях името ти в последния постинг Simple Smile

# 184
Люска-много сте готини,бе.................

# 185
Гледаааааааааам Люсиииииииииии  Laughing Laughing
Малееее какво правите на публично място ,а??  Laughing Wink

# 186
Лусмар, браво много сте готини с мъжа ти. Гледах ви с интерес, много ми харесахте.

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МОНИ, РУМЧО, ЖУЛИ, ИВЕТ и МАРТИ! МНОГО ЗДРАВЕ, УСмИВКИ И  ВЕСЕЛИ ИГРИ!

# 187
  • София
Гледах ви! Страшни сте сладури. Даже разбрах, че сте Бояджиеви, това е моминската ми фамилия. Hug

# 188
  • София
Люси, браво Simple Smile
Много бяхте готини в предаването, гледахме ви с Румчо преди малко. Беше ми супер забавно Grinning
Мерси, че ни честитите десетте месеца. Честити да са и за всички баш наборчета. Да са живи и здрави!

# 189
  • Варна
Здравейте!

Ние днес си спретнахме една много хубава срещичка с Ивон, Виф и Иночка. Ето снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114238&photo=2
Ники и Бетинка са станали страхотни принцеси и ухажваха Криси. А той си ревеше за биберонката...изложи се момчето ми. Макси много ни липсваше..Другия път се надяваме Виф да има възможност да го доведе.

Сега ще се върна назад да прочета какво сте писали, че не съм влизала от два дни.

И аз гледах Люси, но за съжаление в края на предаването. Много сте фотогенични и двамата със съпруга ти!

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 17:58 от Анитa

# 190
  • София
ehaaa, 7 нови отговора  Crazy, това ако не е по повод участието на люси в горчиво Simple Smile), люска, голями сте сладури, а накрая каква целувка му прасна  Crazy на любимия. изкефихте ме, особено това за пръстена първия път, хехе.

катето, да кажа колко ми харесаха снимките, килиан сериозно играе с големите вече, браво! но какво ни чака с тези пясъци, малеее, не ми се мисли от сега. и последно, расте ни зъбе горе, но не заешко, ами до десния заешки, който още го няма , там прозира едно , ама че работа...

# 191
  • Varna
Аз неможах да ви гледам Люсиче голяма ни беше разходката, но ще ви гледам през нощта на повторението.
  След малко и аз ще кача снимки, че ние след срещичката ходихме с моята приятелка в кафе бара на хотел мусала И бетка се държа доста прилично за толкова изискан бар. Embarassed

# 192
  • София
Люси, супер сте Grinning
Добре, че Люба ме подсрети за предавнето, че с тоя кърмачески мозък...
Ние ходим по разни изследвания, заради ниския хемоглобин, а пък докторите откриха и разни щуротии в урината, та и там нови изследвания. Евентуално ще ни приемат в болница , ако и новите проби са лоши  Praynig. Вече мразя болниците. Да не ви натоварвам.
Бояна вече се изправя само да намери опора, рядко остава седнала за повече от 10 секунди. Пълзи навсякъде, като изтребител е .Исках да ви пусна снимки, но нещо usb-то не се разпознава newsm78. Сега докато пиша тя е под бюрото дърпа ми клавиатурата и се опитва да разглоби принтера #Crazy
Честито на месечинчетата МОНИ, РУМЧО, ЖУЛИ, ИВЕТ и МАРТИ!
Мимозата страшна количка, останаха ми очите.
Ивон снимката на племениците ти ми напълни душата, като от картинка са.
За нашия режим девойката спи от около 21.30 до 6.30 с няколко събуждания. През деня спи половин час преди обяд към 11.30 и 1.5-2 след обяд.
Хайде, че цигането се катери по стола и иска внимание. Hug

# 193
В колко часа е повторението, че ние като излезем на разходка и забравяме да се приберем....

# 194
Танче,по нощите го повтарят....някъде м/у три и четири май........но ако се разберете с Никола,може да те събуди/а си струва-Бояджеиеви са големи сладури....но докато не каже Люската кое е това публично място,дето мъж и не го признава Mr. Green-няма да мога да спя и аз/
Кате-децата са големи сладури....а ти каквато си миличка...не вярвам да имаш проблеми с тях/да си кажа и аз-100пъти предпочитам да се занимавам с деца,отколкото с възрастни....те поне са непринудени,казват си всичко и ако си добронамерен-винаги можеш да се разбереш/
За пясъка-и аз не пусках до едно време....но след първото хубаво оцапване се претръпва.....единственото което мога да направя за да си облекча животае,да го водя с по-стари дрешки........а,и мисля,че ако детето има контакт с микробите и другите малки гадинки-е по-здраво и неподатливо на болести....
Ивонче-племенниците ти са много красиви деца.....едва ли е лесно,но пък е весело пхредполагам....аз също си мечтая за пълна къща/а и повечето ни познати и роднини са с поне по две деца.....и не приемам варианта с едно за нормален/
Варненки-страхотни сте...  bouquet
Ох, и ние като Боянка нямаме минута на едно място...и сега също ме облазват...та ще бягам...

Общи условия

Активация на акаунт