За празника на мама, букетче МАЙ-чето ще подари, с обич най-голяма!

• 12 130
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от нас-появявам се за малко,преди да зачезнем за месец на гости на майка ми.
Бяхме на консултация-9кг,75см.
Лусмар,гледах ви и аз-страхотни сте.
Според вас,малко ли са 270гр за месец-за мен е нормално,но за педиатърката са малко и каза да заместя сутрешното мляко с попара-така му остава на Сашо 1 млечно хранене вечер,не е ли недостатъчно?

# 196
Здравейте,мами!

И ние днес бяхме на консултация. Качили сме само 200гр,този месец и сме 9.600кг и 77см. Нашата педка каза,че е нормално, защото Вики по цял ден не спира и все е в движение.

Мами, кажете нещо за разтройство. От няколко дни сме така и вече се притеснявам, а днес забравих да питам педката.Вики всъщност ака по един път на ден, но е много рядко.

Честита месечинка на бебешорите днес! Да растат живи и здрави и много игриви!

Ще се опитам да кача снимка от тия дни за да не ни забравите.

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 19:44 от veni_viki

# 197
ето още една с шапката от тоалета

# 198
  • София
бубинка,
това са си близо 300 гр. съвсем нормално е според мен. сега децата търчат с проходилки или се катерят, пълзят...нормално е да не качват толкова колкото и преди, т.е. по кило или близо.

# 199
  • Varna
veni_viki смектичка или аз даван нишесте с малко вода и малко изцедн лимон. 1-2 лъжички  даваш.
  Ето ги и  снимките ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114295')                                                              
  Да изклюкаря и аз, но мама Ивон  изглежда много добре...
  Ивон моята приятелка не може да си спомни откъде те познава? newsm78
  А да, и племениците ти са прекрасни, Гледам че най голямата е като мойто синче...

Честито на месечинките!
  Все пак кажете какво прави Люси на публично място, че ме гризе любопитството Joy!

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 20:03 от Inochka

# 200
Браво на варненки за срещата!Анита май си с нова прическа,много ти отива  Peace

# 201
Привет момичета
Благодаря за поздравите...честито на останалите месечковци празнуващи днес
Няма да черпя че нямам сили да ровя за картинки...
ама ми стана неудобно някак....та изрових една Simple Smile

напоследък се чуствам като марсианец....но това е друга тема
Как съм пропуснала Лусмар ..... медийни звезди а?
сега ще ви изчета

упс...пропуснах...днес бяхме на консултация 9,800 и 75см....и 8-мия зъб е на път
та се лигавим като за Гинес .....ние се бавим с прощъпулника нещо...ама няма как
Свет пак е в болнични и  не смея да каня гости у нас

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 20:29 от BgViki

# 202
И аз искам да гледам Люси, не го знам това предаване, на кой канал е? По нета има бг-телевизия онлайн и понякога зяпам.
 Нашто гадже Килян много ме изкефе в пясъка, а грейката му е страхотна. Кате всички деца са сладурковци, дано да те слушат.
 Ани, трапезата ти е много хубава, а на Ивко с откриването на нещото така се смях hahaha
  На Ивон племенниците са много чаровни Hug
  На Йонито вече и сложих прякор, лепката Joy, хваща се за крачола ми и нямам мърдане, идва след мен дори и в тоялетната #Crazy През ноща започна да се буди само веднъж, но ще е така до следващия зъб Wink Виждам, че засягате темата за хапването, ние сме до никъде. Държи си на млякото и това е, друго не признава. Още се кърмим, около 3 пъти, но през останалото време си цоква мляко от шише. Вечер таткото я храни, докато съм на работа. Аз първите дни се поизцеждах, но вече няма нужда, кърмата си намаля Confused А сега даже в почивните дни като искам само да я кърмя, не достига, та дохранвам с шишето. Също така практикуваме педагогическо захранване. Предпочита нашата храна, редовно правя супи и винаги и заделям 2-3 бурканчета без застройка, в зеленчуковите прибавям смляно пилешко от фризера. Много и харесва, яде и друго от масата, което става за нея. В събота винаги ядем риба и тя си похапва с нас, смея да кажа че доста и се нрави. Само при гледачката яде пюрета, щото няма накъде, гладна е и там изяжда едно, предимно плодово, че по и харесват. Няма режим, за което имаме проблем с Дидо, той държи да и се направи такъв. Кашичка също хапва, но по малко, около 50гр. вечер. Изненадах се от количествата, които изяжда беба на Ивон, чак да ти е кеф да я храниш.
 Със спането сме добре, спи сутрин и следобяд по час "+" "-" Ако пък и е интерсно и сме някъде на парка или по разходки, може да откара само с едно спане следобяд, ама е по дълготрайно 2 часа.
  Вчера бяхме на басейн и с Йонка се цопнахме в джакузито, много и хареса, а памперса и стана 100 кила Mr. Green Добре и се отрази, но доста я мазах с крема за слънце, че е една бяла пуканка. Времето сега е точно за такива мероприятия(28-30С), че после става 40 С и нагоре ooooh!

# 203
Смайли -стига де ,не ни дразни с тия градуси и джакузита  Grinning

# 204
  • Плевен
Мили МАЙки, много благодаря за поздравленията за медийната ни изява  Hug! Направо се  Embarassed Embarassed Embarassed няколко пъти...
А за публичното място...въпроса на водещия беше: Къде сте имали най-вълнуващо еротично преживаване? И аз отговорих именно за такова, а не за сексуално, но мъжете знаете за какво си мислят първо... Явно за Валери по- вълнуващо е било другаде и така е всъщност, защото след снимките го коментирахме...както и да е!

На Тери й е много запушено нослето, а нищо не излиза. Днес даже помпичка - аспиратор купих, но бебка се върти като...и не мога да я използвам както трябва. Дупето й е също леко зачервено и на мен все още ми прилича на зъбоникнене...
Пия си редовното вечерно питие (след като приспя беборана), ако някой желае да ми прави компания, моля

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 22:37 от lusmar

# 205
  • Варна
Браво на варненки за срещата!Анита май си с нова прическа,много ти отива  Peace
За срещата -кажи кога ще дойдеш и ти насам, само в събота и неделя ли можеш? Аз днес видях една кола като твоята тук като се прибирах. После видях, че си писала 10мин след това.
Да, от вчера е новата прическа, благодаря  Simple Smile

# 206
Люсиииии, много тънко се измъкна и не каза сега кое е това публично место!!!!! Бяхте страхотни . И ние двамата с Ивко ви гледахме. Браво и на Тери за уменията и! Сладуранка!

Честити 10месеца на Жули, Румчо и Мони!

Много слънчева варненска среща сте си направили. Браво на вас. Ивоне , племениците ти са големи сладури. Забелязахме ги още като роди и сестра ти ни уведоми. Тогава мисля че Смайли я попита дали всички са нейни, и аз много исках да разбера, но тя явно вече не ни отвори темата! Но пък ти сега ни информира! Евала на сестра ти. Ако кажа на Дидо , много ще и се накефи.

Звездолинка, за зеленчуците повярвай ми така нарязани стават много по бързо , отколкото ако се претна да правя шопска салата.
Сега да ви кажа една тайна как кус-кус или попарата стават по - вкусни.  Sunglasses Братовчедка ми правеше попарата със захар и все се оплакваше че не я яде сина и. А аз я правя с плодов чай на Хип. И веднъж и тя вместо захар сложи пълна лъжичка с чай. И ми каза че от тогава сина и много е заобичал попара. Незнам дали това при вас ще помогне, вкусове различни, но може да се опита.
Смайли, а към тебе едно въпросче. Как приготвяш рибата че и Йонито да я яде. Аз за Ивко я варя на пара, но пък на мен не ми е вкусна така. давай , бързо рецептата!

# 207
  • Перник

Ивон - много са хубави племениците. Браво на сестра ти...сигурно не й е лесно, но пък момичетата са голяма опора за майките...е поне като пораснат и видят какво е.... Да са й живи и здрави...

Тъгърче - много сте пораснали....и кравая е мн. интересен Това обичай ли е при вас....

Валя голям юнак е станал Ивчо...то и на Неличка отгоре поникнаха първо съседните на на тези в средата зъбки и сега като се усмихне е като малко вампирче...

Бубинка - много сте си добре...хич не й се връзвай. И килограмите са ви добре. И Неличка е качила 270 гр миналия месец, но педка каза че е супер. Тя иначе от 6-ти месец ме "укуражава" да замествам кърмения, но като видя че малката надава добре....

Вени - според мен това не е разтройство...някъде четох че разстройство е когато в рамките на 1 час ака два  пъти напр. - нещо такова.

Лека нощ от мен и наздраве на Люската - виждам си пийва!

# 208
Анита,честита ти прическа,страхотно изглеждаш  bouquet Не съм била аз  Sad,нямам никакво време,но имам голямо желание да се видим Peace
Люси-много бяхте хубави ..и мъжа ти как все иска да те целува  Flutter-ти го поздравяваш като съотборник,но човека си иска целувките  Laughing

# 209
Здравейте мацки!

Еее не можах да ви гледам Люси днес, сигурна съм, че са се справили страхотно! Ние пътувахме до СтЗ, че баба ми не беше добре и ходихме да я закараме на лекар... дълго е за разказване, по-добре да не ви занимавам...

Гледах снимките от варненската среща - Бетинка, голям сладур - как напада мъжете  hahaha

Лека и безревлива - вече едва гледам...

Общи условия

Активация на акаунт