За празника на мама, букетче МАЙ-чето ще подари, с обич най-голяма!

• 12 129
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от нас Hug

Анита снимките са страхотни Grinning Но трябва да повторим срещата(че аз днес имах и друг ангажимент и ви изоставихме.Ама ти ще ни простиш,нали? Praynig
Сега вече имаме документирано как свекито ни отказва разходка с нас,но с теб и Криско излиза Crossing ArmsДобре че бяхме наблизо,че да я хване Twisted EvilАко зетя знае как ни пренебрегва майка му....ама ние наистина накрая ще си го преберем при нас и да видим тогава как по цял ден ще е с нас hahaha
По въпроса за племениците и сестра ми...Ами да ви кажя чесно то Ивета(най-голямата)май изгледа повечето децата Grinning Някога го съжелявах детето,че само с бебета се разправя , ама сега е станала такава тарикатка ...само заповядва на другите какво да правят Grinning станалеа е голям гламнокомандващ LaughingМишето пък ми е една такава скромна и добричка,Виктория и тя тарикатче си пада LaughingВсе се оправдава,че е родена на първи април и затова послъгва,но...най-големия разбойник и палавник си остава Даниел(а нали и след три момичета той е момче е и най-глезеният Grinning) А за сестра ми,че е хубава,хубава е WinkКато две капки вода сме hahahaТя руса със сини очи и бяла кожа и стройна ,аз кестенява с кафеви очи и матова кожа и стройна като табуретка JoyЕто ви една снимка на любимата ми сестричка Радостина с Ники Grinning

Да ви питам аз нещо....как ги отглеждате тези красиви деца newsm78Едно от друго все по-хубави....Е мисля че няма две мнения,че нашите Майчета са най-хубавите гарджета Grinning

Хайде стига толкова от мен засега HugУтре повече Grinning Лека нощ Hug

# 211
  • Варна
Ивон,  smile3501 на сестра ти за куража! И както виждам, изглежда много добре за майка отгледала 4 деца!
А ти не се подценявай толкова, много си чаровна! А като гледам и сестра ти и нейните деца- при вас май е ген. Срещата задължително ще я повторим и потретим  Grinning

Чудех се какво не е наред днес, а то Сиска не е правила кафе сутринта... За утре сутрин-двойно  Wink Сиске, дано всичко е наред при вас.

Хайде лека нощ от мен, че днес се улях...ама тази вечер мъжа ще спи с дребния на спалнята, аз почивам. За това съм още тук...

# 212
Ау,че съм патка ooooh! забравих да честитя на днешните месечовци Sad Да са вижи и здрави децата и много да  ви радват

# 213
Ами ако знам,че така ще младея след четвъртото newsm78 -направо две сестрички си поръчвам/ама и такава племенница искам Crossing Arms/........
Бубинка-това мила да ти е проблема...че то ако качваха все по кило или по половин дори....къде щеше да му излезе края....аз преди няколко дни си гледах тефтера със Сами и си спомних,че м/у  9 и 10 месец/тогава проходи/ ми е свалил 500гр......айде да видим как се задържат кг при такова дупене,катерене и непрекъснато движение/аз пак се впрегнах,ама с тия коментари педиатърски-все едно прасета за "Родопа гледаме"... #Cussing out/
Смайли-то и ние сме от лепките...обаче Иво и докато спи ,ако не съм на една ръка разстояние и почва да скимти......направо незнам как ще ги женим тия деца Thinking.......а ,за яденето-ако наистина има желаещи и аз предоставям едно такова-"всеядно и вечно гладно" детенце......ей,ушите ми ще изяде и после пак кърма ще търси/Ивон съчуствам ти,съчуствам и на мамите с неядящи деца-макар да не знам какво е това/....А,за рибата-и аз искам рецепта...че и аз само на пара се сещам/илеи бульон в картофеното пюре,ама то си е гадно направо на вкус...пък мисля вече и нея да я повкарам.........
Сега да пожелая късмет на месечковците Hug Heart Eyesи   bouquet за мамите им...
Пожелавам лека нощ и се надявам Сиската да е на линия с кафето  утре сутрин........

# 214
Добър вечер,мами!Или добро утро...
Нищо не съм прочела,но ще карам докъдето съм стигнала...Имам си много сериозна причина да не пиша.Или поне сериозна за почитателите на Робърт Лъдлъм.Дадоха ми една книга ''Измамата Прометей''-като се зачетох....нямах време косата да си среша вечер!Само чакам да заспи дзвери,измивам чинии и бутилки с ненавист и веднага в леглото с книгата.Разбира се,сутринта очите ми са червени и подпухнали и не включвам компютъра.Не съм я довършила,но пусто любопитство!!!Да ви видя дали сте добре!
Мимозке,на мен писа за количката..ама аз разбрах,че е детска количка за кукли Grinning Честито!Прекрасна е!!!!!!!!Със здраве да си я ползвате!По достойнство оцених и на Жулката чорапогащника!Аще не съм ти се обадила,позор...ами Елла изобщо не спи през деня,а аз уж я чакам.
Шуши,държа да ти кажа,че снимката на Марти с мечето се издигна до първо място в моята класация!
Видях и Марти на Надя777-невероятен чар има това детенце!Наистина изглежда все едно е гтов да се впусне в поредна шмекерия!
Сега да раздам шамарите:
Ивон,пиле златно,ако още веднъж чуя колко си дебела и грозна,лично ще се домъкна и ще раздам правосъдие!Аз си представях една огромна мама,която едва се движи по улицата...Знаеш ли,на мен ми изглеждаш като много силен човек,не знам,нещо в лицето ти издава воля.И изобщо,ама изобщо не си грозна-напротив!Много си сладка!А твоята ''приятелка'' не мисля,че е нетактична,а злобна.Извинявай,ама нямаш вид на бременна!И тя много добре знае-просто е искала да те засегне,но вместо това се е изложила-дори пред нас!
За Виф-завидях й на фигурата,ох...аз от днес съм на диета и съм гладнааааа.И аз ще ви пусна една реална да видите,че не е съвсем цветущо положението.От средата на бедрата до ребрата имам все едно пояс тлъстинки,които стоят страшно неестествено-все едно кожата ми е изкуствено надута и неравна и едновременно се подрусват като навлечен костюм...
Крейзи,ти си ми следваща в списъка-ако ти завиждаш на жените със страхотни тела,аз пък завиждам на теб!Ти си висока,слаба и много красива,имаш страхотен чар,пу-пу...
Виф,още нещо,съвсем благороден комплимент-и мъжът ти е много красив,пу-пу,имаш вкус!А на Макси се посмях на клипчето!
Отивам сега да гледам Горчиво в нетерра-нали днес беше?
Олче,честит компютър!И после само да се оплачеш от Мариан-виж как мисли за форума момчето! Mr. Green

# 215
Изгледах го!Напиках се от смях-как си пляскахте ръцете на всеки верен отговор! JoyМного сте готини Laughing.Позабавлявах се доста и на епизода с колата hahahaИначе ми направихте впечатление на доста интелигентни хора,направо ми беше кеф,че вие спечелихте.А как се избират снимките,които показват?Вие ли ги посочвате или те избират от целия ви албум?А хубаво ли е колието?Изглежда страхотно?Чакахте ли дълго след като се обадихте,за да ви извикат в предаването?Аз съм мара подробната Embarassed

# 216
Аз не успях да догледам Горчиво, но това, което гледах беше много интересно.
Lusmar, вие наистина се познавате добре. Не само при последния отговор, но и при предишните показахте, че се познавате един друг. Стигнах до това, че сте събрали 45 точки и ми се обадиха по телефона.
Обадиха ми се от детската градина, че Макси е болен. Отидох да си го взема. Явно е хванал някой вирус. И сега си е при нас. Мисля да го оставя една седмица, за да се оправи.
Направо не мога да повярвам каква лекарка видях. Тъй като нашата лекарка е била първа смяна, отидохме при дежурната. Тя го прегледа и каза, че има налепи и направо предписа антибиотик. Само, че аз я попитах дали има нещо хомеопатично или по-леко за  неговото състояние. И тя каза - какво хомеопатично имате в къщи? И аз бях  Shocked Преди това й бях казала, че за 5 години той се е разболявал по-сериозно само 1 път. И досега е взимал само 1 път антибиотик. И в къщи има само calpol.  И тя каза - ами не знам какво да ви предпиша. Не ви познавам и не знам отношението ви към лекарствата.  И аз й казах, че все пак тя е лекарка и аз не разбирам от лекарства. Просто искам нещо, което ще му помогне - ако трябва и антибиотик ще пие. И тя каза - не знам. Аз ли трябваше да знам какво да му взема?
Предписа жената нещо. Аз се обадих на нашата лекарка и тя ми издиктува една рецепта. И сега Макси е доста по-добре.
Май не трябваше да ходим изобщо, а да изчакаме до утре. Но пък детето беше болно.

Лека нощ от нас.

Сиска, дано успееш да сервираш днес кафето и чая.

# 217
  • Перник
Чакам, чакам аз - а кафе няма.

Добро утрооо и заповядайте  kaffeetrmker_2

# 218
Добро утро!

Кафенцето тази сутрин от мен и чайче, този път бяло

Килиан нещо в последно време много се буди през нощта и мрънка, но не е от глад, но пък се успокоява веднага с цица. Снощи му дадох хомеопатични за зъбите и тази нощ що годе спа.

За яденето - не се оплаквам. На обяд си хапва около 150-200гр. зеленчуково пюре, а вечер пак по толкова каша. Между храненията му давам банан или плодово пюре. Кърмя най-малко 5 пъти на ден.

Ивон, товите племенници са големи сладури. Да са живи и здрави!

За гледането на "моите" деца мисля, че се справям за сега. Вечер често съм уморена...Тук в къщи имам правила, които казвам на децата и те вече ги знаят. Например яде се само на масата, не се бяга и рита топка вътре в жилището, преди ядене се мият ръцете, след ядене зъбите. Големите си играят заедно в едната стая, малките при мен в хола. Като излизаме някъде на разходка големите хващат за ръка по-малките и така. Най-големия стрес за мен е по обяд, когато трябва да готвя за всичките и да храня Килиан, но пък децата също ми помагат. Нареждат сами масата и си взимат яденето, аз само им сипвам.

Отивам да си оправям Георги за училище.

Лек и слънчев ден!

# 219
  • Варна
Имаме си рожденничка

Честит рожден ден на Мама Зори, да си много щастлива и обичана!

Ние ще се готвим за кухнята, пък после ще видим как ще е времето и дали ще има пак срещичка.
Весел ден!

# 220
Здравейте,майчета!
От доста време само ви шпионирам  Embarassed, но вече се 'престрашихме' да се покажем и запознаем- аз и бебе и Тони  Laughing
И понеже днес ставаме на 10 месеца-да почерпим по случая  Grinning

# 221
Честит рожден ден на мама зори!!  bouquet
Ирка-бива ли така за една книга да ни зарежеш и да се притесняваме  Crossing Arms Пет пъти питах къде си ,не трябва така  Naughty Сега ще ходя и аз да я търся тая книга  hahaha
Количката не е за кукли моля те ooooh! не помниш ли,че за нея сме говорили?
Честито и на месечковците!
Добре дошла на елфче и честито на новия месечник    bouquet

# 222
  • Благоевград
Честит рожден ден на мама зори!!  newsm59

newsm59 newsm59http://images14.snimka.bg/002396257.jpg

# 223
  • Varna
Честит рожден ден на мама Зори! много щастие.  bouquet
 И на месечинките честито.
  Анита, ако слизаме към Морската ще се обадим... То май взе слънце да се показва., но утре със сигурност сме там, че сме се разбрали с хняколко приятелкида пием кафенце някъде към 9,30и после сме на разходка. тел. 0887/23 83 53.
 добре дошла на  elf4e и ебе Тони. Пиши повече за вас за да ви прибави Олчето към списъчето ни.

# 224
Честит рожден ден на мама Зори!
Честити 10 месеца на Ивайло и Тони (добре дошла и на мама Елфче).

Сега да почерпя, защото и Велизар става днес на 10 месеца.     .

Общи условия

Активация на акаунт