Анита снимките са страхотни
Но трябва да повторим срещата(че аз днес имах и друг ангажимент и ви изоставихме.Ама ти ще ни простиш,нали? 
Сега вече имаме документирано как свекито ни отказва разходка с нас,но с теб и Криско излиза
Добре че бяхме наблизо,че да я хване 
По въпроса за племениците и сестра ми...Ами да ви кажя чесно то Ивета(най-голямата)май изгледа повечето децата
Някога го съжелявах детето,че само с бебета се разправя , ама сега е станала такава тарикатка ...само заповядва на другите какво да правят
станалеа е голям гламнокомандващ
) А за сестра ми,че е хубава,хубава е
Като две капки вода сме
Тя руса със сини очи и бяла кожа и стройна ,аз кестенява с кафеви очи и матова кожа и стройна като табуретка
Ето ви една снимка на любимата ми сестричка Радостина с Ники 
Да ви питам аз нещо....как ги отглеждате тези красиви деца
Едно от друго все по-хубави....Е мисля че няма две мнения,че нашите Майчета са най-хубавите гарджета 
Хайде стига толкова от мен засега
Утре повече
Лека нощ
на сестра ти за куража! И както виждам, изглежда много добре за майка отгледала 4 деца!
забравих да честитя на днешните месечовци
Да са вижи и здрави децата и много да ви радват
/
.......а ,за яденето-ако наистина има желаещи и аз предоставям едно такова-"всеядно и вечно гладно" детенце......ей,ушите ми ще изяде и после пак кърма ще търси/Ивон съчуствам ти,съчуствам и на мамите с неядящи деца-макар да не знам какво е това/....А,за рибата-и аз искам рецепта...че и аз само на пара се сещам/илеи бульон в картофеното пюре,ама то си е гадно направо на вкус...пък мисля вече и нея да я повкарам.........
и
за мамите им...
Сега ще ходя и аз да я търся тая книга