За празника на мама, букетче МАЙ-чето ще подари, с обич най-голяма!

• 12 126
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • Благоевград
Честити 10 месеца на Велизар и Тони и от нас с Ивчо .

http://images14.snimka.bg/002396257.jpg

# 226
Честит рожден ден на мама Зори!

Честито на Тони и Велизар и добре дошла на Елфче в нашия отбор.

Мами дето сте правили проба за Манту, може ли да ми опишете каква е точно процедурата?

# 227
Процедурата не е нищо особено-инжектират пробата на дясната (ако не се лъжа) ръчичка и след няколко дни(те ще ти кажат кога точно) отчитат резултата -измерват колко е голямо зачервеното място и тогава ще преценят трябва ли да се повтори БЦЖ-то. На Антон не му правиха повторна имунизация, въпреки, че нямаше белег от старата.
Всъщност ти за детенцето ли питаш?
То не,че има разлика - при възрастните пак е така  Wink

# 228
  • Варна
Честит рожден ден на мама Зори!!!! Честито на всички месечковци - големи и хубави деца да пораснат!
Добре дошла на мама Елфче и нейното детенце!!!!!

Аууууу, те снимките от вчера много хубави били  Mr. Green Аз не стига, че избягах от работа да отида на срещичката, ами после си тръгнах и 1 час по-рано, че да гледам Люси по Твто Mr. Green Много ми харесахте  Peace

Ивон, аааааааамаха, накрая наистина ще отида и ще ти го доведа Макси, като толкоз много го искате. Той поне не яде много, послушен е, не лапа боклуци от земята, само дето все иска да ходи нанякъде, та не знам как ще ги опазиш и Ники и Макси заедно  Mr. Green
Ани, и аз забелязох вчера, че си много хубава, ама от зяпане по Криско, че е пораснал много, и забравих да отбележа  Mr. Green

Ирка, мила, ти на кое точно от моето тяло завидя, че то няма нищо за завиждане ако питаш мене.... е вярно може да съм 172 см висока и с дълги крачка, ама да бяха поне мааааалко по слабички, и дупенцето маааааааалко по мъничко - нямаше да е лошо. Иначе, благодаря за мъжлето Mr. Green Heart Eyes с тия сини очи ми е голяма слабост той..... то аз май по хубост съм си го избирала него  Crazy

Ако и сега ми спре тока, преди да съм си пуснала постинга вече ще се застрелям.....
Айде цунки на всички   bouquet

# 229
Честит рожден ден на Зори.

Честит 10-ти месец на месечинките. Да са здрави, да слушат повече и да хапват добре.

В нас е весело  - така че засега само ще чета от време на време.

# 230
Първо, да честитя на месечничетата Велизар и Тони и да им пожелая здраве, розови бузки и детски смях smile3525  cook Честит рожден ден и на Зори! Да е жива и здрава, щастлива и късмет и парички да има! nbirthday

Добре дошла на мама Елфче и бебе Тони! Да напишат повече за тях, за да наваксаме изпуснатото! Wink  Party Time

Гичо Пичо, ще ти пиша по-подробно инфо на лични във връзка с медийните бебчески изяви Wink, за да не занимаваме хората тук...

Звездолинка, благодаря за комплимента  newsm77 Grinning, наистина плитките бяха сполучливи и замислям ново сплитане на косата началото на това лято!

Люси, и аз те гледах в "Горчиво", мила, много си лъчезарна и макар че малко се притесняваше според мен - доста добре се справи пред камерата... Браво! smile3509

Неде, смятам да пусна снимчица на Стоянчо в следващия брой на ТВ седмица във вестниците... Тоест от дата 24 март... Разбрах, че си нащипала бузите на Съни на пазара на Кр. поляна smile3503 Татко му направо бил втрещен - че непозната жена ненадейно нащипала бузки на Сънчо и като му казах, че "тази жена" е от форума, вика "Еееее... ама вие сте навсякъде бе... " Smile thumbsup

Някой знае ли нещо за Lale, Denz и Galya G... Нещо ми се губят напоследък.... Sad

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 17:04 от gwendoline

# 231
  • Велико Търново
  Честит Рожден Ден на Зори!Желая много здраве,щастие,любов и всичко най -хубаво!Весел празник! newsm51

welcome на еlf4e!

Честита месечинка на сладурите от вчера и днес!Пожелавам им да са много здрави и безгрижно детство! smile3542 Tada

Мимозке,питах за втората количка,която ще се бута от бавачката.Дай снимка и на нея!

Ани,страхотна кулинарка си,а демонстрираш перфектен вкус при подредбата на масата с кеф ще забравя,че съм на РХ Mr. Green.

Ивон,под подписа ми има сигурно пет албума и можеш да ме видиш в цялата ми прелест Mr. Green.Във вашето семейство явно сте обременени от синдрома красота.Вчера показах на една приятелка снимкана на децата на сестра ти,а днес и снимката на сестра
ти с Ники и тя остана в буквалния смисъл с отворена уста.

Катя,напълни ми душата с тези снимки.Азиатчетата са страхотни,а Килиан в пясъка е просто неотразим.Благородно ти завиждам за всичките сладури-твои,чужди,съседски.

Икати,моя замисъл е да съм другата събота в София,но още Чемширов не е уведомен за това ми решение.Като е решено със сигурност ще пиша.Само знам,че МОЛ-а на Стамболийски е близо до жилището на зълва ми.

Ивон,Анитка,Иночка,Виф страхотна среща сте спретнали.Анитка,с новата прическа  си супер.

Симби, Praynig при Бояна всичко да е наред!

Смайли,имай милост,бе момиче Grinning.Какви са тез джакузита,макузите,аз тук като гладно цигане зяпам Mr. Green.Радвам се,обаче,че си разтоварила на такова приятно място.

Ирка,с теб явно сме на една вълна.Аз,съм подхванала една книга и вечер като си изпратя кокошките от партито продължавам да чета.Вчера имах гости на 6 транша-бях изпила 9 кафета,но вечерта разпуснах с една Загорка и тая вечер пак.

Аз,каквато съм овца естествено изпуснах Горчиво,но пък съм се радвала на живия контакт с Лусмар и Валери.

Гледам много мами,които пишат рядко са се отчели,а и какви хубави снимки са сложили.Момичета,пишете по-често! Hug

Гвен и с плитките си те спомням,ама като булка си направо приказна Grinning!

Това е от мен за сегаотивам да правя салата и вечеря,че денс ми е последен ден да съм без мъж Heart Eyes!Желая хубава вечер на всички и спокойна нощ!

# 232
  • София
привет от нас,

гуендолин , попита за денз, дени е добре, гледат се с марто, днес ги видяхме за малко, марто е голям сладур, пораснала му е много косата и е още по-чаровен Simple Smile  Heart Eyes

# 233
Честит рожден ден на мама зори!
Момичета, аз заминава за 1 седмица в Русе на изпити и лекции (който е раждал, сега ще го изпитват  Joy )
Стискайте ми палци..  Praynig

За изпращане с Лео си устроихме затиснати пръстчета на вратата  Cry Като изхрупаха и аз пребледнях. Грабнах го и бегом към спешното, добре, че живеем до него  Rolling Eyes Слава Богу, не са счупени, сега си ги ползва без проблем. Ама аз как не припаднах, незнам  Confused Направо ми минаха какви ли не мисли през главата, пък и дясна ръка...  ooooh! Ужас, дано на никоя не се налага да изживее този ужас  Praynig

Цунки от нас! Аз отивам да пиша графика и ще тръгвам...
И да слушате децата, ей!  Wink Hug

# 234
 Ани, Кабранска, рибата да си призная е пържена Embarassed Всъщност си я избираме прясна от един китайски магазин и на място ни я пържат цялата, без сол. Вземаме обикновенно сом и няма много кости. На Йони избирам парченца от по отвъре и и давам, а на нея така и се ослажда.
 Едни комплименти се сипят из форума, но и аз се присъединявам към тях и мамите и бебоците са ни най-най Heart Eyes
  Честит Рожден ден на мама Зори!
   welcome на мама Елфче, напише по-вече подроности за вас и бебе Тони, а ако можеш пиши и на лични на Олчето, за да те включи в списъка! Hug

# 235
Крейзи, успех на изпитите  Peace Радвам се че нищо лошо не се е случило с пръстчетата на Лео. Колко още има да се шашкаме.....

Сиске, какви са тези 6 транша бе!   #Crazy Евала ти ,много си гостоприемна! И аз обичам гости, но по един транш на ден. Че аз дори и да не готвя , мивката ми се напълва и ако има втори транш незнам!

# 236
Честит рожден ден на мама Зори!!! /крайно време е да почерпи/

Честито на месечинките - Велизар, Ивайло и новото попълнение Тони!

Добре дошла на мама Елфка!

Крейзи, стискаме палци - знаем, че ще се справиш!!!!!!

Сиска, пиши точна дата, час, място - къде да те чакаме... Не за друго, ами да омеся питката и да подготвя солта...  Wink Много искам да се запознаем! Ааа да не забравя - коя книга четеш?

Ирка и мен ме запали, да ходя да я търся тази книга... Уф, нещо не мога да сетя за снимката с мече - Марти май няма такава - да не се бъркаш...
[/color]

Вижте Марти, какви конфигурации с пръсти прави...

Марти вече ходи само с лека опора и мноо сладко казва как вика жабата - кваа, ква... Променя си гласа и му става един по-дебел... иде ми да си го изям. А като му кажа, ще те изям, започва да мляска с уста, че е гладен... па-па...
Ще ми изяде ушите - постоянно е гладен - давам му сухарчета или солети м/у храненията, също и сокче. Вярно, че изразходва много енергия - не се спира, но вече се притеснявам... Като види някой да яде и ходи да проси...  При вас как е - ядат ли постоянно?

[color=magenta]Лека и безревлива, дори безмрънкаща!
 Целувки и прегръдки на малките човечета!:hug: Heart Eyes[/color]

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 23:32 от 6u6i

# 237
Къде сте, бе хора?
Няма ли някой да ми направи компания?

# 238
  • Русе
    Шуши, ако ти е скучно погледни това:
    http://margaritta.dir.bg/2007/mart/06zada4ka.htm
    Ние преди малко решихме задачката с татито Grinning

# 239
Миме, ще ви вземат на работа в някоя японска фирма, а мен не... Не мога да измисля как ще стане...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт