се но вече мога да работя в Япония Риен - радвам се че всичко е минало вече...И пиши за родата ....много са ми интересни...
.И гладни няма да останем
Ама ще ти звънна в понеделник да видя каква е тая работа
.Утре пак ще пробвам.Ние може ли да си запишем ред с Елла за вестника?То трябва и снимка да дадем де...Отивам да спинкам!Ох,не Елла се събужда,нееееее,диваненце
,но кафето и чая са сервирани
!
.
се Ради бързо да се оправя и да си спинка спокойно детето.
,
, през седмицата ще ходя да и поръчвам гривна, а още не сме решили кога и как ще го празнуваме, май като циганите - поне два дни подред.
, има още поне 5 за сваляне, но поне вече виждам надежда за себе си.
, много ми липсвате, но вечер просто нямам сили. Ще надникна да видя как върви организацията на срещата, та поне да се видим.
Все едно на мен ми се е родило детенце. Но така е, вече като сме минали по този път знаем за неописуемото чувство и вълнение от срещата с малките ни съкровища 
Татко му направо бил втрещен - че непозната жена ненадейно нащипала бузки на Сънчо и като му казах, че "тази жена" е от форума, вика "Еееее... ама вие сте навсякъде бе... "
Но да ти кажа да увеличат тиража на вестниците, че сме огромна рода и с много приятели, та да няма сърдити. 

Христина като я взема от ясли не ми дава да мръдна до другия етаж или стая, почва да реве....ужас дано е период който ще мине
или другата ми алтернатива е да я разменя за по послушно...някой желаещ?
Искам да ти изкажа възхищението си от аранжировката на масата и вкусните гозби! 
Не сме я учили специално, но като си изяде или е послушна и казваме "Браво" и винаги пляскаме с ръце. Другото ново при нас е, че от вчера е неразделна с една капачка от пюре Хаме, от плодовите-жълти, с картинки. По цял ден не я изпуска от ръцете си, с нея заспива, преди малко с нея се къпахме даже.