За празника на мама, букетче МАЙ-чето ще подари, с обич най-голяма!

• 12 124
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • Перник
Абе Миме..... с тия японци ...поозорих newsm78 Thinking ooooh! се но вече мога да работя в Япония Laughing

Риен - радвам се че всичко е минало вече...И пиши за родата ....много са ми интересни...

# 256
Риен, дано вече всичко а е минало! И да не се повтаря повече. Praynig

# 257
калиа , аз какво съм изпуснала /нерде перник, нерде Япония/
Ще пиша за родата...какво те интересува. Мъжът ми има 2 сестри , един брат и цялата рода наброява 22 парчета. Откъде да започна...А вие гласувате ли за нашата тройна цица?аз ще ви припомням редовно

# 258
Изчетох...
И започвам с килиметричния постинг
МАМИ,ДНЕС ТУК Е ДЕНЯ НА МАЙКАТА/неделя/-ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!Аз,разбира се,го празнувам с пълна сила-къде кака ви Иринка ще пропусне я подаръче,я цветенце.То чакай да видя дали Петър изобщо се е сетил де.На осми март бях толкова убедена,че ще забрави,че излязох с приятелки и си изкарахме страхотно.Но се чувствах като извънземно сред земни хора.Не можех дори чантите в гардероба да си открия.Имах чувството,че излизам от някакъв пашкул...
Виждам,че има и други лепки като моята.А вашите реват ли,ако ги оставите сами в стая?Елла маааааалко посвиква след много упорита ''игра'' от моя страна ''мама излиза,мама се връща след 30 сек'' и така цял ден.
Кате,много ясно си уцелила съня-умирам си да пренареждам и подреждам,така че Ани хич да не се скатава,ами да ни кани на нов дом Grinning.И гладни няма да останем Mr. Green
Олче,браво на Велизар за новите умения!Напредва детенцето,няма страшно.Ще видиш ти като се разтича.Мноооого отдавна не си ни пускала снимка,на която и ти да присъстваш,да не говорим,че рядко се отчиташ NaughtyАма ще ти звънна в понеделник да видя каква е тая работа
Ани,твоят син наистина много умен се оказва.Елла има едно заучено умение и то е да пляска с ръчички.Това е.Но вече разбира като й говоря.
Ивон,сигурно я болят Ники зъбчета,но така не си помага/с буденето нощем/.По-скоро й става навик-като беберон,който търси.Защо не пробваш нощем да й даваш бутилка да видиш дали ще се отучи?
Кате,ти колко деца гледаш?Хванах се за главата!И аз се оплаквам на Петър колко работа имам през деня/понеже се взех в ръце и гледам къщата да е в много приличен вид/.Явно съм лигла.Симби,как така да ни занимаваш,бе пиле?Че ние нали затова сме тук!Какво й е на Бояна?Ивон,дай няколко снимки още на тези красиви деца,моля!Направо ми останаха очите.
Риен,съжалих те!Радвам се,че си по-добре!
Наде,ама ти с такава радост и с такъв ентусиазъм пишеш,че направо ми стана кеф,че заминавате!Пожелавам ти незабравимо,прекрасно изкарване!!!
Гвен,не ми се зареждат снимките newsm78.Утре пак ще пробвам.Ние може ли да си запишем ред с Елла за вестника?То трябва и снимка да дадем де...Отивам да спинкам!Ох,не Елла се събужда,нееееее,диваненце
Ох,да щях да ви питам.В Англия на 13 месеца се бие една ваксина 3 в 1 рубеола,скарлатина и заушка.Но има много страшни последствия при някои деца,макар и изключително рядко и съм решила да не я слагаме.Какви са алтернативите в Бг?

# 259

Добро утро!
     Нямам картинки с кафета, за това Ви избрах една хубава китка цветя!
     На крак сме от 6 часа, с този запушен нос малкия не можа да заспи. Милото, какви борби падат до като му сложа капките за нос и Стеримара. Някой би си помислил, че го коля направо. Ама какво да се прави. Дано скоро се оправи и се размина само с хрема и кашлицата.
    Иначе, вчера използвахме хубавото време и се разходихме по Витошка. Направи ми впечатление, че има много такива колички, като на Мимозата. Видях и една да я сгъват, таква компактна стана!
     Наде, чакаме снимки след екскурзията! И аз искааааааааам. Весело и назабравимо изкарване.
     Сиска,първо тебе чакаме в София! Дано оздравеем до тогава!
     Малкия мрънка! Приятен ден на всички!
    П.С. Моля, дайте линкче с картинки на кафенца и такива подобни!

# 260
  • Велико Търново
Добро утро!И аз не мога да слагам хубави картинки Blush,но кафето и чая са сервирани   food010 kaffeetrmker_2!

Честита месечинка на Момчо,Димана и Румен!Да са много здрави и щастливи!

Риен,радвам се,че си добре.Четох,аз и вашата тема,ама като не разбрах от какво си болна.Виж голямата рода има и добри страни.Мая какви ги върши,тази сладурана?

Наде,страхотно сте го измислили!Желая ви да си прекарате страхотно и незабравимо/сигурна съм,че ще е така/.Аз,също съм чувала големи хвалби за Буржуман.Там стоките наистина ще са качествени.

Ирка,честит празник!Ще стискам палци да получиш подарък или букет или и двете заедно.Аз,нямах това щастие като се върна Георги да ми донесе подърък,но понеже си познавам човека,аз сама си направих доста подаръци Mr. Green.
За тази ваксина не съм чувала,но не съм се и интересувала.Знам,че на годината има някаква,но за след това не знам.

Paizy,тази сутрин уведомих Чемширов,че ще идвам и дано да не ми се размине де Praynig. Praynig  се Ради бързо да се оправя и да си спинка спокойно детето.

Желая на всички хубав и слънчев ден! Hug

# 261
  • Бургас
Здравейте сладурки  Heart Eyes,
Не съм влизала цяяяла вечност и не съм в час много, много, но поне да ви кажа, че сме добре. Дребната вече ходи упорито, но все още я пазим, че пада като талпа назад. Пълна е с енергия и не спира да яде, имам чувството, че все е гладна. За съжаление вечер не спи както преди, все се събужда и май повечето време спи между нас в леглото. Знам, че не е хубаво, но това е единствения начин да спим и ние.
Лелеее, можете ли да повярвате, вече търсим рокля за първия и рожден ден  ooooh!, през седмицата ще ходя да и поръчвам гривна, а още не сме решили кога и как ще го празнуваме, май като циганите - поне два дни подред.
Няма много време и затова набързо да се похваля - в сряда бяхме в София - викаха ме на интервю за друга длъжност с по-голяма заплата. Та стискайте палци да са ме харесали - до месец ще ми кажат резултата. И от многото работа и тичане покрай Жасмина свалих 2 кила за 2 седмици  newsm44, има още поне 5 за сваляне, но поне вече виждам надежда за себе си.
Прегръщам ви и ви целувам всички  Hug, много ми липсвате, но вечер просто нямам сили. Ще надникна да видя как върви организацията на срещата, та поне да се видим.
Честито на всички празнуващи тези дни, да са живи, здрави и много щастливи!

# 262
Добро утро!

Хайде да сервирам едно кафе, да почерпя за гласуването. Вече се борим за първа награда"Златен Уй"
Мая изтръгва клавишите един по един. Иначе ето какви ги върши http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114981

# 263
  • Варна
Добро утро!

Два пъти ми се затрива поста, ще се  #2gunfire

Аз се наспах, защото малкия е при майка ми. Те обаче не спали много, доста е мрънкал.

Вчера ми беше много приятно на срещата. Хайде другата събота пак! И дано сте си направили снимки след като се разделихме. Аз забравих...снимах само Жули и Криси преди да заспят. Ще ги кача утре, че фотоапарата е в багажа на Криси на вилата.

Хайде изчезвам, трябва да си суша косата и да ходим да си прибираме детето.

# 264
нещо става с този форум; нито мога да изтрия снимките, дето не се отварят; нито да пусна нови

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 10:39 от gwendoline

# 265
Здравейте,

Влизам само за да ви кажа, че приятелката ми роди момченце. Бебе Димитър тежи 3800. За съжаление се е наложило да я оперират. Още не съм я чула, но чакам с нетърпение да си поговорим. Толкова съм щастлива.  newsm68 newsm44 Все едно на мен ми се е родило детенце. Но така е, вече като сме минали по този път знаем за неописуемото чувство и вълнение от срещата с малките ни съкровища   Kissing Heart
Ще бягам, че ме чакат задачки. Надявам се довечера пак да се включа.
Лек ден и приятни разходки

# 266
  • София
Неде, смятам да пусна снимчица на Стоянчо в следващия брой на ТВ седмица във вестниците... Тоест от дата 24 март... Разбрах, че си нащипала бузите на Съни на пазара на Кр. поляна smile3503 Татко му направо бил втрещен - че непозната жена ненадейно нащипала бузки на Сънчо и като му казах, че "тази жена" е от форума, вика "Еееее... ама вие сте навсякъде бе... " Smile thumbsup
Ей, Гвен, ако знаеш как ме зарадва.   bouquet Но да ти кажа да увеличат тиража на вестниците, че сме огромна рода и с много приятели, та да няма сърдити.  smile3503
И да знае таткото, че следващия път пак ще нащипя бузките на Съни.
Сиске, кажи точно кога пристигаш, да пазарим духовата музика на гарата, да те посрещнем Joy Hug
FY - да е живо и здраво бебето на приятелката ти и много да ги радва.
Сега изпратих мъжете на разходка и аз отивам да положа малко кокъл, нали и аз съм ХОРА.
Лек ден

# 267
  • Пловдив
Здравейте майчета,
отдавна и ние не сме се отчитали, но времето като никога беше слънчево цяла седмица и ние след работа бяхме по разходки. Още няколко дни и че се разходим с нашите приятели от Градската градина.
Ирка искам само да ти кажа, че ваксината за която питаш е задулгителна и наистина до 7 дни след поставянето се разболяват малките, но пък е задължителна, така че ние ще е поставим 2 дни преди да навърши годинка, не е препоръчително да се слага по рано от 2-3 дни преди годинката, по късно моге (в белгия е така поне).
Искам и аз да се присъединя към отбора на лепките  Sad Христина като я взема от ясли не ми дава да мръдна до другия етаж или стая, почва да реве....ужас дано е период който ще мине  Praynig или другата ми алтернатива е да я разменя за по послушно...някой желаещ?
От два дни се кърмим само сутрин вече и се надявам скоро да спрем напълно, само незнам по колко да приготвям вечер АМ?
Майчета на момчета, да има някое сжободно все още без гадже? Ние тази седмица видяхме снимков материал как нашето досегашно гадже целува Калина на Змейковица и оттогава сън не ни лови с Хрисито...така че ако има желаещ да се сватосаме да ни пише, моля  Laughing показваме ви че вече е и мобилна
http://images14.snimka.bg/002427012.jpg
остава апартамент да и купим и я женим
Сега ви пожелавам приятни разходки, поне знам че времето е хубаво...а аз отивам да се стягам за работа утре и да приготвя багажа на ученичката

# 268
Здравейтееееееее

Риен, аз гласувах за Тризначката!

Ирка, още нов дом нямам, но ако ми дойдете на гости наистина ще ви спретна чудна трапеза , гладни няма да останете а и ще ви е забавно, че моя мъж има доста добро чувство за хумор! А днес имах гости и сега ще ви покажа примерен вариант, как ще ви посрещна. А дотогава може и да съм се специализирала още повече. Ето от тук започват снимките: http://snimka.bg/album.php?album_id=42925&photo=24
А Елла как я научи да пляска с ръце? Ние това упражнение още не можем да го усвоим! Най-новото което научи е :Как прави кученцето? Отговора е БА-БА. У още не можем да казваме.

Танче стискаме палци да те приемат на новата длъжност! Късмет! И да се похвалиш, да не ни забравиш.

FY,честито бебче на приятелката ти! Да и е живо и здравичко!

# 269
  • Русе
   Ау, Ани, добре че сме вечеряли преди да разгледам снимките Grinning Искам да ти изкажа възхищението си от аранжировката на масата и вкусните гозби!  Hands Clap
  Като стана дума за пляскането-и Дарито го усвои от скоро. От 2-3 дни насам  по цял ден пляска, особено като я погледна аз или баща й, но още не разбира какъв е смисъла на това действие Simple Smile Не сме я учили специално, но като си изяде или е послушна и казваме "Браво" и винаги пляскаме с ръце. Другото ново при нас е, че от вчера е неразделна с една капачка от пюре Хаме, от плодовите-жълти, с картинки. По цял ден не я изпуска от ръцете си, с нея заспива, преди малко с нея се къпахме даже.
   FY, честито бебче на твоята дружка!

Общи условия

Активация на акаунт