Олче, честит компютър! Да работи безпроблемно и бързо.
Знае ли някой какво става с Юнос и Никола?
Честито на месечинките!
и малко палачинки съм ви приготвила.
То добре че не съм от най-изпълнителните, особенно като има слънчице и сме на вън по-цял ден.
В Перник е страхотно добре организирана - разнасят храната с едно пикапче, спират почти на всеки ъгъл, за да е удобно на майките. Тук до колкото разбрах е още от 5 месеца... Просто си даваш бурканчета за следващия ден и готово...Аз я записах малката преди две седмици, но вземам само два пъти в седмицата защото тя не изяжда повече от половин бурканче ( и това ние е много), но мисля че започна да свиква с идеята че трябва да се яде и нещо друго освен да си виси на цица...
Само елате във Варна и имаш едно питие от мен!
Той нещо започна да се буди през 5 часа нощем да яде и то изяжда по 250 мл.! Тъкмо се нахрани към 4 и в чест на баща му, който реши да дойде да си легне при нас, се започна едно пеене и бърборене та така до 5. Поспахме до към 6:30 и тогава другото дете реши да реве. Съответно събуди Никола и пак се започнаха едни песни и танци на народите (този път по-кратки). Баща му тук вече не издържа, взе си спалното бельо, нашляпа Йовчо и си легна в хола 

Все такива хубави темички да ни правиш 

Ще се засрамвам, ама като се върна от Русе. Че на 14 почваме лекции, а аз за 1 седмица трябва да взема 3 изпита от по-предния семестър
как ще назубря 3 учебника за 3 дни незнам...
А Лео нали направи алергия към киселото мляко.. 

Виждам го как се подава, стана червен венеца, но още не пробива
Много е гадно.. дано по-бързо да им избият!
Малко странен подарък за 8 март, ама... 

Ако някой ме пита как е станало за половин ден, при условие че непрекъснато дърпам, чистя и мажа, трудно ще му дам смислен отговор. Писнааа миииииииии.........
Просто се скапах вече от нерви и притеснения, то бива, бива, ама и на нас, мъжките майки не ни е лесно... 
Мисля да подавам молба тази седмица, но преди това, ще видим какво ще правим по работата с мъжките достойнства, че вече ми идва да се гръмна, сериозно. 
.
на Митко на Мимозата!Желая му да е много здрав и успехи в училище!Видях,че е страхотен батко!
!
!
.Въпреки,че и аз като другите момичета съм очарована от снимките от сватбатати и не само тях,ама пусти мозък хич го няма вече!
се Димана да се оправи и ти да се успокоиш!Само мога да педполагам какво ти е на майчиното сърце!Имаш моята виртуална подкрепа! 

.Всичките изглеждате чудесно!
То най -вече от свекървата ще се оплаквам де. Днес Дидо отиде до службата за около час и през това време ми се обадиха свекърите, искали да вземат детето. Аз им казах че след малко ще спи и като се наспи ще им до заведем. Но те та не. Обещаха ми да не го друсат като заспива и искат да го вземат. Аз накрая се съгласих, макар че знаех че няма да спазят нищо от това което им казвам. Но докато дойдат Ивко заспа. И свекървата с цялата си наглост влезе в спалнята и го събуди. Трябваше да задоволят собствения си егоизъм и да вземат детето при тях, не за да спи а зада си играели. Така се ядосах, че ми идваше да ги изгоня, но нали трябва да се спазва благоприличие. И им обяснвам че така му объркват режима и че искам веднага като се приберат да го сложат да спи, а тя ми вика : ще видим какво ще правим. Един вид коя си ти че да ми казваш какво да правя с внука си. Облякох го аз и като тръгваха свекъра вика на Ивко : кажи чао-чао на мама. И то милото ми се усмихва и ми маха. Едва ги изчаках да се изнесат и така жестоко се разревах. Имах чувството че ми отмъкват детенцето. Дидо като се прибра и много се ядоса. Обади се на майка си и и каза че след малко ще отиде да пребере детето и че така не се прави. Аз уж се зарадвах че ме защити, а нашия се пребра без детето. Яд ме е че пак по тяхната стана. Оставил го да си играе. Но тази случка вече ме кара да забравя всякакво благоприличие при подобни случаи и просто да има кажа, че детето ще си остане при мен и точка. Така че да ви кажа предпочитам да не сме в добри взаимоотношения със свекърите, нито имам желание да ми помагат , нито да ги виждам, но да мога поне твърдо да изразявам позициите си, защото явно те от човешка дума не разбират.
Предпочитам така, отколкото да стане както ти описваш. Изобщо не търпя аз такива неща, а може би трябва по малко да съм по-толерантна...
Въпреки, че са му родители, детето си е ВАШЕ и той също знае кое и как е най-добре.
от мен! И бъди псокойна, всичко ще се нареди
Ако някой ме пита как е станало за половин ден, при условие че непрекъснато дърпам, чистя и мажа, трудно ще му дам смислен отговор. Писнааа миииииииии.........
Просто се скапах вече от нерви и притеснения, то бива, бива, ама и на нас, мъжките майки не ни е лесно... 

))