За празника на мама, букетче МАЙ-чето ще подари, с обич най-голяма!

• 12 121
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Честита годишнина на Митко на mimozata. Пожелавам му да изпълни мечтите и плановете си!
Олче, честит компютър! Да работи безпроблемно и бързо.
Знае ли някой какво става с Юнос и Никола?
Честито на месечинките!

# 61
Добро утро,
Чайчето и кафенцето днес са от мен  morning kaffeetrmker_2  food010  food002 и малко палачинки съм ви приготвила.
Снимките от срещата ви на 8-ми са страхотни. Винаги като ги гледам ми се иска и ни да сме там. Чакам с нетърпение Интернационалната ни среща за да се запозная с всички вас.
Честит рожден ден на патерици на Митко на Мимозка. Да е здрав, послушен и много да ги радва.
Честит компютър на Олчето. Да прави все така хубави темички (на мен ми харесаха кучето и котката в края).
Гуен, аз като гледах снимките си помислих, че може да си ти но не бях сигурна. Още помня хубавите ти снимки от сватбата.
Мариса е невероятна с новия си тоалет. Сега като я видят кавалерите и ние въобще няма да можем да се вредим.
Добре дошла на мама Дели и бебе Виктор.
Аз още давам Вигантол и то по 2 капки. Нашата фонтанела е много голяма и все още не се е затворила.
Ани ще чакам с нетърпение стихотворението. Много ме заинтригува.
Сега ще бягам, че ме чакат едни счетоводни истории.
Лек ден   Nature Sun With Face

# 62
  • Перник
Добро утроооо! Laughing

Аз не мога да се меря по раннобудност със Сиска, но мойта щерка, след като от край време си ставаше в 7.30, от една седмица се бори усилено за приза "най-раннобудно бебе" и става в 6.00 - 6.30ч. Сама си махна едното следобедно спане и сега си ляга по-рано в 21.00 - 22.00. Хубавото е че след това си доспива към 9.00 - 9.30 за около час, та мога да свърша нещо ( абе то сновното което върша е да вися във форума .....)

И аз така като ви чета ще го намаля Вигантола, щото и аз не разбирам защо да го давам до годинка по 2 капки всеки ден newsm78 То добре че не съм от най-изпълнителните, особенно като има слънчице и сме на вън по-цял ден.

Ани не се съмнявам, че изненадата ще е чудесна....

Ама какви са тия бележки за детската кухня...  newsm78 В Перник е страхотно добре организирана - разнасят храната с едно пикапче, спират почти на всеки ъгъл, за да е удобно на майките. Тук до колкото разбрах е още от 5 месеца... Просто си даваш бурканчета за следващия ден и готово...Аз я записах малката преди две седмици, но вземам само два пъти в седмицата защото тя не изяжда повече от половин бурканче ( и това ние е много), но мисля че започна да свиква с идеята че трябва да се яде и нещо друго освен да си виси на цица...

Да ви се оплача - вчера много й се ядосах на малката и  прибрах кошарката. Вчера взех че я сложих за малко и излязох от стаята. Учудих се че не чувам мрънкане и рев, а тя си отхапала от мушамата и си чопли в дунапрена отдолу ( кошарката е на Кам ) и даже едно малко парченце липсваше.... То без това  стоя за украса 4 месеца... но пък чак да я яде ...

При нас времето не става за разходки, но на всички пожелавам весел ден и да слушате децата, ей!

# 63
  • Варна
Добро утро!

Ние днес не сме от най-ранобудните- поспахме до 8.30. Това се случва обаче само когато Криси спи при нас. Аз снощи бях на осмомартенски купон с бившите ми колежки, а Криско и татко му се гледаха. Като се прибрах обаче дребния мрънкаше и за да поспя поне малко си го взехме при нас.

Искам и тук да изкажа големи благодарности на А Н И, която вчера помолих за координати на представителите на Хаук в Шумен и тя милата ми ги беше намерила още след обяда. Благодаря, Ани, много си готина  Hug Само елате във Варна и имаш едно питие от мен!

Честито на Олчето за новия компютър, със здраве да си го ползва и да твори красоти на него.

Тоалета на Мариска е супер, много сладка мадама е с него.

Калия, завиждам ти за кухнята. Тук ходим да си я вземаме през едно каре, подлез....абе далече. И добре, че имам две съседки с малки деца наблизо, че като е студено или вали да се комбинираме.

Ние вчера си изкарахме страхотно в детския кът на Гранд хотел Варна, ето и снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112783&photo=2. А момиченцето е гаджето ни Тея от юнските бебоци.

# 64
Здравейте и от нас.
Най-накрая да се разпиша.

ПОМОЩ, калгела вече не помага а са тръгнали 4 зуба от горе.Мамите които са ползвали нещо по ефикасно МОЛЯ да споделят!

Иначе сме добре освен, че се киселее като за световно и цялото внимание трябва да е само за него, пък и това му е малко даже.Не помага нищо, нито на ръце, нито без да е на ръце....крив му е света на Виктор...

Добре дошла на новата мама с бебе Викитор, най-накрая си имаме адаш Peace

Чакам с нетърпение да споделите за нешо ефикасно при зъбоникнене!

Благодаря ви предварително  bouquet

# 65
Добро утро и от мен!

Спали, недоспали кимаме глави и двамата с Ники Simple Smile Той нещо започна да се буди през 5 часа нощем да яде и то изяжда по 250 мл.! Тъкмо се нахрани към 4 и в чест на баща му, който реши да дойде да си легне при нас, се започна едно пеене и бърборене та така до 5. Поспахме до към 6:30 и тогава другото дете реши да реве. Съответно събуди Никола и пак се започнаха едни песни и танци на народите (този път по-кратки). Баща му тук вече не издържа, взе си спалното бельо, нашляпа Йовчо и си легна в хола  Mr. Green
Гичо, и аз много съжалявам че не дойдохме на срещата, но ми е много далече МОЛ-а за стигане преди и на обяд. Ние понеже обичаме да обикаляме София с количката (много рядко ползваме колата - нали все пак целта е да разходим дребосъка, пък и тя в момента е леееко развалена). Радвам се, че ни прощаваш отсъствието и следващия път ако срещата е примерно в Борисовата градина или в някой друг хубав парк сме на линия   bouquet
Ето сега една специална снимка за Маги:

А Н И, изненадата, която си ни подготвила е наистина страхотна! С нетърпение очаквам да прочета стихотворението!!!!
Не съм забравила за желанието ти да снимам на Ники дрешките и да ги покажа, просто не ми е останало време, но при първа възможност ще го направя  Peace

Весел ден  Hug

# 66
Честит компютър, Олче! Много да те слуша и да му се радвате  Hug Все такива хубави темички да ни правиш  Mr. Green Heart Eyes
Мариса е страхотна в тоалета! Голяма мацка е  Heart Eyes
Ана и Гуен направо са номер 1! КАкви тела, какви крака... Брей, а аз  само се глася че диета ще почвам  Blush Ще се засрамвам, ама като се върна от Русе. Че на 14 почваме лекции, а аз за 1 седмица трябва да взема 3 изпита от по-предния семестър  Embarassed На датите раждаж, представете си колко време се моткам ... А не съм седнала още да уча  ooooh! как ще назубря 3 учебника за 3 дни незнам...  Confused
За кухнята - при нас е ОТИВАШ И СЕ ЗАПИСВАШ. На другия ден си носиш бурканчетата и бележката каквото си платил и това е, дават ти  Rolling Eyes Ние сме от 8-мия месец на кухня. Взимам само супа и готвено, кремове не, че ги правят с прясно мляко  Sick А Лео нали направи алергия към киселото мляко..  Cry
Ани, изненадата е страхотна! И аз нямам търпение да прочета стихотворението! Страхотна си, какъв талант само.. и как си се сетила  Heart Eyes  bouquet
Таня, Никола е страшен сладур! Колко е порастнал само.. Да го намачкаш и нацелуваш от мен!
Емоли, аз мажа с Дентинокс. Вчера като писна в съня си - събуди се и нищо н помагаше 30 минути. Само пискаше от тоя зъб (2-ри горен при нас). Досега 5 зъба изкара без проблем, ама тоя ще ни изтормози  Tired Виждам го как се подава, стана червен венеца, но още не пробива  Cry Много е гадно.. дано по-бързо да им избият!

Ние с моя мъж се сдобрихме, ама щото аз направих първата крачка. На другия ден взе заплата и ми вика, че нея чакал. Айде, не на мен тия... Една честитка и крив зюмбюл не зависят от заплата, ама както и да е! Щял анцунг да ми купува... Crazy Малко странен подарък за 8 март, ама...  Rolling Eyes
Благодаря ви за подкрепата, определено ми подействахте добре и ми стана по-разчувстващо  Mr. Green Ще последвам съвета на Люба и ще се превъзпитаваме отрано! Наистина, сега ако не действам..после ще е съвсем трудно  Tired

Хайде, викат ме! Лек и безревлив ден на всички!  Hug  bouquet

# 67
  • Варна
Емоли, БГ Вики беше похвалила едно хомеопатично, което си записах -Генгигел. Знам само, че се дава сутрин и вечер.
Моята педиатърка беше ни изписала свещички -Вибрукол Н. Спомням си, че Кабранска беше доволна от тях. Те са за крайни случаи.. Дано ги извадите скоро и четирите.

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 15:27 от Анитa

# 68
  • София
Момичета, благодаря ви за честитките, много сте мили.  bouquet
Крейзи, радвам се, че се разписа, пиши по - често беееееее! Wink Mr. Green Heart Eyes
Емоли, отскоро мажа с едно ново мазило, за него четох някъде тук из форума, казва се Pansoral, хомеопатично е, без лидокаин и може да се маже колкото пъти е нужно. На нас като че ли то и Дентинокс-а най - ни облекчават, Калгела го имаме за кремче... Confused А може и да му купиш Тантум верде (на нас педито ни го изписа с рецепта, като средство №1) и действително адски го облекчава. Стяга венеца и той изтръпва. Peace
Танче, сестрице (по съдба  Rolling Eyes), какво стана с вашата пишка? Снощи забелязах, че нашата ПАК е залепнала.... ooooh! ooooh! ooooh! Ако някой ме пита как е станало за половин ден, при условие че непрекъснато дърпам, чистя и мажа, трудно ще му дам смислен отговор. Писнааа миииииииии.........  #Cussing out Просто се скапах вече от нерви и притеснения, то бива, бива, ама и на нас, мъжките майки не ни е лесно...  Cry
При нас детската кухня много я хвалят и именно поради тази причина записването е мисия невъзможна, подаваш молба, с хиляди документи и ако някое от записаните деца вече се окаже "достатъчно голямо за кухня" и се отпише, О, Небеса, настъпва твоят час! Party #2gunfire #2gunfire #2gunfire Мисля да подавам молба тази седмица, но преди това, ще видим какво ще правим по работата с мъжките достойнства, че вече ми идва да се гръмна, сериозно. Tired

# 69
# 70
  • Велико Търново
Добър ден от мен!Аз,изпратих свеки и ей ма на пак пред РС-то Grinning.

Честита месечинка на Жоро на Деспет!Да е много здрав и послушен!  bigdance2

newsm59 на Митко на Мимозата!Желая му да е много здрав и успехи в училище!Видях,че е страхотен батко!

Честито РС,Олче!С много здраве и кеф да си го ползваш и да ни правиш както винаги най-страхотните теми Grinning!
Дано скоро одисеята с пишката на Вели да приключи Praynig!

Гвен,теб не можах да позная Blush.Въпреки,че и аз като другите момичета съм очарована от снимките от сватбатати и не само тях,ама пусти мозък хич го няма вече!

Ани,наистина изненадата ще  е страхотна! Grinning

Мимозка,наистина свекърва ми е чудесна.Вярно,че я виждам много рядко,но тя ходи на работа,а и живее в друг град,но когато и за каквото да я помоля е насреща.Като майка ми е.Да ми е жива и здрава още дълги години!

Крейзикити, Praynigсе Димана да се оправи и ти да се успокоиш!Само мога да педполагам какво ти е на майчиното сърце!Имаш моята виртуална подкрепа! Hug

Галушана,тази манекенка е страхотна/пу-пу/,а тоалета е жесток.Мариса със здраве да си го носи! Grinning

Пейзи,чакаме те! Hug

Ивон,за последен път те приканвам доброволно да пуснеш снимка.Видях,аз,че се пишеш за караокето,ама без да пееш,че май и ти си като мен"свръх музикална" Mr. Green

Виф,очкаваме от теб снимки и ако има клип ще е супер,ако не на срещата ще ни попееш!

FY,аз също давам по две капки Вигантол,въпреки,че Божи всеки ден е на разходка,а миналото лято не се прибирахме у дома.Свекърва ми каза,че фонтанелата се затваря до 24 мес.възраст.На Божа все още не се е затворила.Така,че не виждам нищо притеснително в двете капки Вигантол.

:twisted:color=brown]Калия,вярно,че Сиска е ранобудна,но Божа два пъти по-вече.Тази сутрин се събуди в 04.00 до 05.00 играхме и накрая ме хванаха нервите и я пратих при баба и.Тя,обаче обича да си поспива до по-късно,но стана и  взе и в 06.30 чувам адски рев и ма-мооооооооооо.Е това беше съня,днес също не е спала.Ужас е и сега мрънка.[/color]Анитка,гаджето на Крис е страхотно,но и сватята много засукана Grinning.Всичките изглеждате чудесно!

Emoli,надявам се положението при вас да е търпимо.

Таня,Никола голям юнак станал/пу-пу/..Как хитро гледа самооооооо!

Крейзи, и аз,съм на вълна анцунг,че с тези телеса просто за друго не смея да помисля.Твоето мило,има мегдан за учене кога и какво се подарява-дръж момента,ча като стане на Чемшира на годините ни се води,ни се кара.

Момичета,стискайте ми палци тази седмица вече да намеря жена да чисти.Във вторник имаме уговорка да се чуем и разберем.Дано да стане!

Мимозке,доставиха ли количката?

Ирка,къде си, беееееееееееееее?И другите момичета също?

Вие  какви обувки мислите да купувате за прохождане?

Ставам,че Божа вече не се трае.Хубава вечер и спокойна нощ ви желая!

# 71
Днес, цял ден се ядосвам и сега ще ви се оплача от мъжа ми да му падне реномето малко.  #Cussing out То най -вече от свекървата ще се оплаквам де. Днес Дидо отиде до службата за около час и през това време ми се обадиха свекърите, искали да вземат детето. Аз им казах че след малко ще спи и като се наспи ще им до заведем. Но те та не. Обещаха ми да не го друсат като заспива и искат да го вземат. Аз накрая се съгласих, макар че знаех че няма да спазят нищо от това което им казвам. Но докато дойдат Ивко заспа. И свекървата с цялата си наглост влезе в спалнята и го събуди. Трябваше да задоволят собствения си егоизъм и да вземат детето при тях, не за да спи а зада си играели. Така се ядосах, че ми идваше да ги изгоня, но нали трябва да се спазва благоприличие. И им обяснвам че така му объркват режима и че искам веднага като се приберат да го сложат да спи, а тя ми вика : ще видим какво ще правим. Един вид коя си ти че да ми казваш какво да правя с внука си. Облякох го аз и като тръгваха свекъра вика на Ивко : кажи чао-чао на мама. И то милото ми се усмихва и ми маха. Едва ги изчаках да се изнесат и така жестоко се разревах. Имах чувството че ми отмъкват детенцето. Дидо като се прибра и много се ядоса. Обади се на майка си и и каза че след малко ще отиде да пребере детето и че така не се прави. Аз уж се зарадвах че ме защити, а нашия се пребра без детето. Яд ме е че пак по тяхната стана. Оставил го да си играе. Но тази случка вече ме кара да забравя всякакво благоприличие при подобни случаи и просто да има кажа, че детето ще си остане при мен и точка. Така че да ви кажа предпочитам да не сме в добри взаимоотношения със свекърите, нито имам желание да ми помагат , нито да ги виждам, но да мога поне твърдо да изразявам позициите си, защото явно те от човешка дума не разбират.

# 72
  • София
Ани не се ядосвай на Дидо,със сигурност си мълчи пред родителите си от уважение и се съгласява с тяхните желания.На теб ти желая да бъдеш силна и да успяваш да извоюваш позициите си без да си разваляте взаимоотношенията със свекърите,защото ако това стане ще рефлектира и върху вашите отношения с Дидо.А сълзите помагат само временно.Успех,знам че си мъдра мама.

# 73
Ани, не се ядосвай, мила! Ще скръцнеш следващия път и готово  Mr. Green Майтапа настрана, ама може да кажеш твърдо да не правят така, ако нещо не ти харесва... Може и да не звучи злобно (аз не успявам обаче Rolling Eyes ).
Аз затова още бременна се скарах с всички роднини на мъжо (моите си ме заеха  Mr. Green ) и им взех страха отрано. Сега ме гледат в очите все, даже като се приближат към детето и ако погледна леееко криво и се връщат  Joy Предпочитам така, отколкото да стане както ти описваш. Изобщо не търпя аз такива неща, а може би трябва по малко да съм по-толерантна...

Поговори с Дидо, кажи му, че са му объркали режима на Ивко и как се чувстваш. Едва ли ще се съгласи да се държат с теб така и да ти викат, че те ще преценят какво да правят с ВАШЕТО дете  Crossing Arms Въпреки, че са му родители, детето си е ВАШЕ и той също знае кое и как е най-добре.
 Hug от мен! И бъди псокойна, всичко ще се нареди  Peace

# 74
Танче, сестрице (по съдба  Rolling Eyes), какво стана с вашата пишка? Снощи забелязах, че нашата ПАК е залепнала.... ooooh! ooooh! ooooh! Ако някой ме пита как е станало за половин ден, при условие че непрекъснато дърпам, чистя и мажа, трудно ще му дам смислен отговор. Писнааа миииииииии.........  #Cussing out Просто се скапах вече от нерви и притеснения, то бива, бива, ама и на нас, мъжките майки не ни е лесно...  Cry
Олче, разбирам те напълно! И при нас се случи същата работа. Как стана и на мен не ми е ясно! Беше си добре забелена и при следващото почистване видях, че отново се е сраснала от горната страна. Направо ми стана толкова гадно и мъчно. Побеснях от безсилие. Ни рев помага, ни нищо! Направо не ми се мисли като му я дръпнат пак ако има такива ревове.... горките дечица  Cry
Опитах се при къпане да я дръпна аз кожата - нищо не става. Дърпам, тегля, а тя си стои сраснала  #Crazy

Таня,Никола голям юнак станал/пу-пу/..Как хитро гледа самооооооо!
Той че гледа хитро, хитро гледа... обаче непрекъснато мига от светкавицата на фотоапарата и всичките му снимки са заспали. Снимам по 100 пъти да го нацеля да гледа Simple Smile))

АНИ, не знам какво да ти кажа... ти си преценяваш най-добре. Аз много мразя някой да ми се бърка в семейството и по тази причина съм отсвирила яко свекър ми. Нито искам да го виждам, нито искам да го чувам! Така е някъде от 3 години насам. Обаче сега ми е много по-спокойно и се чувствам по-добре от неговото отсъствие!

Гичо, разгледах снимките на Маги. Много й се радвам на малката сладуранка  Heart Eyes

Хайде, толкова от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт