За празника на мама, букетче МАЙ-чето ще подари, с обич най-голяма!

• 12 115
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Ч.Р.Д(на патерица) на сина на Мимозата. Да и е жив и здрав. Много да слушка и обича мама,   тате и беба. smile3525  party023
Честит празник на всички пропуснати newsm51
Честито на месечинките  bouquet Hug
Повече довечера .Приятен ден.
 з хпппппппппкккктхпн   от Маги

# 46
кате димана повръща по много и на фонтан ooooh! какви ли лекари не я гледаха-всички вдигат рамене-проблем има причина няма.не мисля че я прехранвам защото се случва и в началото на храненето да повръща.на периоди е.преди две седмици ядеше доста като количество и нямаше проблем.това за гърлото за пръв път го чувам но ми звучи логично-наистина като че ли нещо й пречи да гълта.изглежда такъв ни е модела Crossing Arms като се знам аз как като седя и се давя без нищо може и беба да е такава.преди малко пак така завърши обеда ни-бау и всичко върху мен ooooh!
айде до довечера че ме чакат на кафенце Mr. Green

# 47
Пак привет
Дали има нова тема за националната среща че не я намирам
а старата е заключена

# 48
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171100.0
Вики, това е новата тема за интерГАЛАКТИЧЕСКАТА среща Simple Smile

Не ми е много до писане защото на Ники пишката забелязах, че е започнала да сраства отново  Cry НО не мога да не честитя новия компютър на Олчето. Да си го ползваш с голям кеф и да не ти създава никакви проблеми  Peace
Честит РД и на Митко на Мимозата! Да ти е жив и здрав и все така добър и грижовен!
[/color]

Гуен, благодаря за оказаната чест за медийната ни изява - писах ти на лични   bouquet

Забравих да отбележа, че Мариса е трепач с този тоалет  Heart Eyes
Галя, хайде намерете време да наминете към парка на Герена някой ден... виж колко е хубаво времето  Party

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 15:02 от tania_ark

# 49
  Здравейте и от нас!
  Много съжелавам,че си тъгнахме рано от срещата,но нямаше как. Моят Мрънчо заспа веднага като излязохме. Брей,много срамежлив моят син, всички бебчета го закачат,а той се гуши срамежливо в мен! Анна, Деспет и Бъбъл доста винни мами,изглеждат супер,както и Гвен! Браво момичета!
  Лосита,чакаме снимки! Мечтая да посетя Египет!
  Сега съм сама,за първи път. Таткото с бабата изведоха малкия на разходка. Спокойно ви изчетох и разгледах снимките!
  Сиска, като се постопли времето мисля с малкия да си дойдем за седмица и непременно ще се видим, винаги посещавам квартала ви! Ще ти дам телефон на лични, напиши и ти твоя.ю
   Аз все още не съм си взела първоначалните 200 лева за раждането. Моля, някой да ми пише на лични какви точно документи ще ми трябват и къде трябва да ги подам. Да не пропусна някой,че до Търново не мога да идвам често!
    На 8-ми получих червена роза и вечеря в една механа!
    Щях да пиша още ама забравих.
    Бубилна от сега можем ли да ги записваме за кухня,нали искат да са навършени 10 месеца? Че ако може да тичам за бележка и да се записваме,че да се вредим и ние навреме!
   Лек ден,отивам да си почивам!

# 50
Таня Арк, няма за какво да ми благодариш - те, снимчиците, са толкова дребни и понякога печатът е толкова лош, че дори се чудя дали не разочаровам майчетата с публикуването на лошокачествени и дребни снимки повече, отколкото да ги радвам... Sad Не правя нищо особено, наистина...

Благодаря на Калиа и на всички, които ми направиха комплимент за фигурата...Стана ми чак неудобно момичета Embarassed Simple Smile Че аз от мъже не съм получавала досега толкова комплименти, колкото от вас... Crazy Приятно е, признавам, да получиш комплимент от жени - по-ценен е, поне за мен... Flutter Люба, има нещо вярно в теорията ти за фигурата на майките с две деца Wink Наистина познавам няколко още майки, които не след първото, а след второто дете  си възвърнаха фигурата, че дори станаха още по-привлекателни - незнам на какво се дължи - дали на някакъв вид изтощение на организма, от което тялото ти отслабва в кратък срок или от постоянното тичане и суетене около две деца, което си е повече от фитнес... newsm64 Пък и самото прохождане на едно дете вкарва невероятно бързо майката във форма - тези, които ще им е за първи път - ще се убедите сами Naughty Simple Smile

Тук някой се интересуваше за филми - гледах един наистина страхотен филм, който според мен абсолютно заслужено си спечели Оскар на тазгодишната церемония - "От другата страна". От поне две три години насам не бях гледала филм с такова удоволствие; горещо го препоръчвам! Hug

отивам да гледам "Такъв е живота" и се връщам при вас! До скоро! Stop Simple Smile

# 51
Здравейте и от мен!
Ние все още си нямаме интернет, но пък използвам намалението, че сме у майка на гости, за да ви се похваля:
ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ!  newsm44 Най-накрая! Одеве видях, че е побеляло и много се зарадвах. Сега нещо беличко ли трябва да купя????  newsm78

И да честитя 10-ия рожден ден на Митко на Мимозка! Много да радва мама и татко! newsm67

На всички желая весел уикенд!
  newsm51

# 52
Честито прохождане на Мони. Чакаме Вики да се похвали какво е хванал на прощапулника.
Олче, честит ти нов комп. Да твориш все по големи красоти с него!
Честито зъбче на Гоги. 

# 53
Аз набързо да се включа.(По-късно повече) Hug

Само да ви изклюкаря че си имаме славейче в темичката и то - VIF се нарича да пее и танцува най- обича Grinning Дано да пусне малко снимков материал в понеделник Grinning Снощти запразнявахме на патерици 8 -ми Март (първо в кареоке бар) където VIF се представи блестящо (дано пусне снимка как пее Praynig) smile3501 smile3501 smile3501 После ни показа как се танцува хоро(беше най-добрата Grinning) smile3501,а после ходихме и на диско,където ни скри шапките на всички newsm20(боже какви бедра Grinning)да не си помислите че съм обратна,ама ако я видите... и вие като мен ще говорите

Момичета много ви моля  Praynig newsm17 Praynig накарайте я да пусне снимки в понеделник(обещавам че няма да се разочаровате,даже после ще ми благодарите Wink )

П.С. VIF, надявам се само да пропуснеш да пуснеш снимката  с прасчо Ива Laughing

Хайде по-късно ще ви изчета и ще пиша повече Hug

# 54
  • София
Честито на днешните месечковци. Честит рожден ден на Митко на Мимозата! Да са здрави, палави и щастливиПейзи, много ти благодаря за комплимента Hug Ти също изглеждаш страхотно, а ако тук разискваната теория е вярна, направо не знам как ще е след второто Simple Smile
Ивон, направо ни провокира любопитството с твоя постинг, а пък от друга страна се зачудих как намирате време за толкова забавления и ви завидях, че има кой да ви помага за бебоците. Чакаме снимките с нетърпение.
Честито зъбче на Гого! Честит нов компютър на Олчето - дано Велизарчо да слуша и да имаш повече време за форума Hug
Дано Димана се оправи бързо и проблемите скоро да са само спомен. Гичо, нали всичко е наред с Маги?
Ани, като ти четох постинга и се сетих, че по едно време щеше с нещо да ни изненадваш, готово ли е, дай малко информация Simple Smile

# 55
Честито на Гоги зъбче,Лони- купи му нещо беличко и твърдо.
На Олчето -компютъра,браво!Сега още по-хубави теми ще прави. Peace
Честито прохождане на Мони!  bouquet
ВИФ -давай снимки и клипче от караокето  Praynig

Гичо-как е Маги?

# 56

Ани, като ти четох постинга и се сетих, че по едно време щеше с нещо да ни изненадваш, готово ли е, дай малко информация Simple Smile

Бабъл, накара ме да се усмихна. Творя, творя с пълна сила.  Grinning  Исках да ви кажа какво е когато е готово, но му се вижда края и знам, че ще успея, така че ще ви кажа сега. Пиша едно дълго стихотворение,посветено на нашите деца. В него са отправени пожелания към всяко едно от тях. Мисля всеки ден в който някое от дечицата ни навършва една годинка да ви пиша куплетчето посветено на него или на няколко дечица. А после, като свършат рожденните дни ще ви напиша цялото стихотворение, че като се прочете на един дъх емоцията е по голяма. Аз почти всяка вечер си го препрочитам. Това е изненадата, дано да ви хареса.

Досега гледах един филм Ефекта на пеперудата 2  Peace

# 57
  • Русе
   Ани, за филмите-аз не съм чак такава голяма киноманка Blush Имам си няколко любими актьори и не пропускам техните филми, а също и най-нашумелите заглавия. В областта на трилърите/страшните филми хич ме няма, но специално се консултирах с мъжа ми-той е голям фен. Според него най-хубав е Ефектът на пеперудата, явно си го гледала вече, дори и продължението. Той напоследък гледа Кил Бил и много му хареса, както и Тhe departed.

Мами, Дарито от няколко дни вече започна да върви като я държим за едната ръчичка! Разбира се много по-стабилна е, като я хванем за двете ръце и така правим обиколки на стаята. Много ми е мило като я гледам с баща й-той е 190 см, а тя е толкова мъничка до него!
   Пожелавам ви лека нощ, Дари и тати вече са по леглата Grinning

# 58
Олче, честит компютър, със здраве даси го ползваш. Темата е супер  bouquet
Аз ще се включа направо по нея , че иначе ще ме трябва една ст. само за мен.
Добре дошла на мама Delly и бебе Виктор Hug
Нашата фонтанела не се е затворила и пием по една капка Вигантол на ден. А белег и аз не виждам, но не се притеснявам, педи ще каже какво да правим и кога.
Неличка и Хриси са много готини мацки Hug Hug
Анна със кеф да си ползваш телефончето(покажи го).
Лосита, приятно изкарване и чакаме снимки.
Гвендолин, аз като една не в час мама(кърмачка), къде да чакам снимка на нашата изгора Никола. А за фигурата спор няма, мъжо ти трябва да е луд да не ти прави всеки ден комплименти.
Велизар да оздравява и да не толмози мама(Икати), че то нали Велизалкин на Олчето много послушен пу-пу.
Ох, дано Димана надрасне това повръщане, че като чета имам чувството, че яко се измъчихте и двете Praynig
Мариса е супер( и ние така на всякъде сме с челвени очи, как ли не го снимах това дете е пак)
Таня арк, какво става с нашия човек, хайде всичко да минава, че ми е мъчно като си представя как го боли. Ние мислехме да му се накараме, че не ни уважи на срещата, ама му прощаваме HugЧестито на озъбилите се.
Честито на Мони, да са и много здрави и пъргави крачетата.
Ани, 100 процента ще ни хареса.(стихчето)
Мимозке, мерси, че питаш. Аз детето си такова не го бях виждала. Супер нервна, ту е топла, ту и изтиват и краката даже, и двете и ръце са налапани, лиги до земята, само се гушка, слетобяд спа два часа и ред такива аномалий. Мирише ми на зъби, че то четири са тръгнали отгоре.
Стана много дълго, утре пак( и пак като някой доклад hahaha)
Лека и неревлива

# 59
Честито зъбче на Гоги tooth
Мариса е много фешън, страшен тоалет! 4470

Ау, Ефекта на пеперудата е страхотен, гледала съм го няколко пъти, но чак сега от вас разбирам, че има и втора част. Дали е по кината или вече излязъл на ДВД newsm78
 И моето любопитство се раздразни, искам снимки и още разкази за талантите на ВИФ!
Ани, очарована съм от идеята ти, толкова е мило, нямам търпение да прочета стихотворението, а така на малки части ще е още по-интересно.
 Днес и утре Дидо почива и аз спя до обяд, защото след работа си лягам в 4. И колкото и да спя, все ми се спи,а и шумотевицата от Йонито в другата стая, все ме пробужда. Абе ще я изкарам някакси. Вече мечтая за Бг, правя си планове, а Дидо посвикна с мисълта, че двете с Йони ще липсваме малко. Той иска да ходим до други дестинации на почивка, но за мен не е почивка, щом пак ще ставам през нощите и ще съм навсякъде с Йони. А и много ме мъчи носталгията, първата година хич не я усетих, но сега... Cry В тази връзка пожелавам на Лусита весело прекарване в Египет, да покажеш снимки после, да се нагледаш на красоти и да починеш добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт