За празника на мама, букетче МАЙ-чето ще подари, с обич най-голяма!

• 12 115
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Аз само да се разпиша  в новата темичка, за да я следя Simple Smile

# 31
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

Аз отдавна не съм се разписвала тук, но това не означава, че не следя темите, е малко поизостанах, докато изчета и все нещо става и няма време да напиша нещо. С Руми почти всеки ден през седмицата се виждаме и така съм в течение, горе-долу. Пък и в сряда в МОЛ-а с мамите от близките квартали (Юнос, Верчето и Недето) срещите са много мили.

Срещата на 8-ми марти мина супер, жалко, че някои от мамите бяха на другия етаж, но случват се и такива недоразумения. Всички беборани са много пораснали, вече не приличат на бебета, закачат се, проявяват характер, направо са страхотни. А за краката на мама Анна и Гвен - само може да им се възхищаваме, супер мацки!  Hug
Олче, мерси за комплиментите за Никол. Жалко, че не дойдохте с Велизаркин. Въпреки всичките си недостатъци, като преценявахме за място за среща, МОЛ-а се оказа най-подходящ - пространството е много голямо, има зона за непушачи (в повечето заведения тези зони са само измислени), не се ангажираме със запазени маси, менюта и т.н., има стая за преобличане на бебета и кърмене и т.н. Хайде да се оправя времето, че да се срещаме по парковете.  Grinning

Иначе ние сме добре. На 8.03 (точно преди срещата)  бяхме на консултация, че от декември не бяхме ходили, а нашто педи ни срещна случайно на вън и ни привика. Измери ни - Никол е 8 кг и 71 см. Провери ни дали имаме белег на рамото и пообсъдихме режима на хранене, даде ми бележка за детската кухня. По въпроса за витамин Д - каза да го давам през ден, а пък следващия месец сигурно ще го спрем.

newsm59 на Митко на Мимозата! Много здраве и късмет!

Много цунки по пухкавите дупаранки!

# 32
Момичета благодаря ви   bouquet  bouquet
Блазе на софиянки за срещата,а аз утре няма да успея във Варна,че рожденния ден продължава  Grinning Да си изкарате приятно  Peace
Гуен -много добре изглеждаш,синовете ти са много хубави.Големия един такъв сериозен,хубав  Peace Дано мъжа ти да е умен и да те уважава и да ти помага!
Ани-Дидо е образец  Peace Поздрави го от мен и браво за възпитанието на Ивко.И аз така искам да възпитаме Митко,ама чак такъв образец за подражание нямаме  Simple Smile
Сиске-що се радваш,че свекърва ти ще идва?Много ти помага явно  Rolling Eyes

Честито на месечковците!!!  bouquet

# 33
Здравейте.
Още не съм изчела, но ви пиша, че съм много притеснета. Сутринта като тръгвахме Маги се удари много силно в холната маса(по точно и наби една главичка) синката е голяма. По време на пътуването яде и 30мин. по-късно върна всичко. След това заспа веднага. Откакто сме се прибрали е многоооооооо кисела. А като я съблякох да я къпя видях, че е зачервена под памперса(преди това не беше). След повръщането и дадох 2 обикновени бисквити към 17ч.  с чайче и панадол(незнам от какво може да има реакция че да се зачерви).Сега пак се пробужда , да и дам ли пак панадол? Може и да е от зъби, ама ми е кофти да я гледам така.
Сори, за скапаното настроение, но поне вие ме разбирате. Лека.

# 34
В какви дози е панадола,да не превишиш от тия дадени на кутията..Не вярвам червеното под памперса да има общо с удрянето.Дано да мине всичко и пиши утре как сте!

# 35
 PraynigГичо, дано всичко е наред, следи за сънливост и повръщане, пък ако се тревожиш, сутринта на лекар.
Софиянки, страхотна среща сте си спретнали, всички бебоци са пораснали, сладури. Мамите им също изглеждат сладки! Hug
 Честит Рожден Ден на Мимозкиния син, да е жив и здрав. 10 годинки са си юбилей Laughing

# 36
здравейте Hug
аз се поизгубих малко ама ме е залюляла пак една...не ви е работа ooooh!
от една седмица най-накрая се озъбихме с два броя зъби едновременно Mr. Green обаче преди това изкарахме един курс АБ защото пак бяхме с Т но този път с екстра-малиново червено гърло.за капак отново сме в период на повръщане Sad никой не може да открие причината.айде преди беше от червеното гърло ама сега...не смея да мръдна никъде.миналата седмица ходихме в леля ми на гости и като храних беба-повърна.много се притесних,добре че имах резервни дрехи направо чудно гости изкарахме.на леля ми внучето(на две годимки) беше свидетел и после много плака защото и тя се уплаши така че имаше две пищящи деца...абе купон голям.пак имаме проблем с млякото-не го иска.
освен това започнах и работа-два месеца ще замествам и много ми е гадно.
направо ми иде да ревна па да не млъкна Cry
поздрави на всички по случай празника  bouquet (то пък един празник беше ама това е друга тема)

# 37
  • Varna
 Днес аз да предложа кафенце и чайче, че Сиска си има свекърва на гости. Coffee morning kaffeetrmker_2 morning cook
А аз и закуска вече съм направила -баничка, че Томи рано сутринта замина на състезание в Разград.

# 38
Добро утро!

Честит рожден ден на Митко на Мимозата! Да е много здрав и да помага все така на мама!

Благодаря за кафенцето, имам нужда от двойна доза даже, че тази нощ такива кошмари сънувах, само се мятах в леглото като риба на сухо, а сега съм  Tired. А днес ще пътуваме до Женева на Автосалон - изложението и цял ден там ще се мотаме. Представям си довечера какво гроги ще съм  Tired Tired

Иночка, какво тренира Томи?

Крейзикити, едно познато момченце повръщаше така, ако малко повече хапне. Казваха, че нещо на гърлото му е по-стеснено май  newsm78. Чак към двето годинки се оправи напълно. Тя как повръща на фонтан или по малко? Стискам палци да оздравявата бързо  Praynig.

Страхотни сте всички мами на срещата  Hug, особена Анна какъв бедър изкара браво само мога да завиждам, благородно де...

Отивам да се приготвям...

Лек ден!

# 39
Добро утро
Честито на празнувалите и празнуващите
Да се разпишем и в тази тема...за да я следя по-лесно
не че пиша.....то БЕЛЯТА време не ми остава
нищо ново покрай нас ....в момента усвояваме падането по дупе
че доскоро се опитвахме да чупим плочките с глава
проходи си диваненцето и това е ....засега по 4-5 крачки...но му е достатъчно да пипа навсякъде вкъщи .....
кофти че пропуснахме срещата, но трябваше да се занеса до работата
пожелавам ви приятен ден, въпреки захлупеното време навън

# 40
  • Varna
  Кате, бадминтон тренира /дано и правилно да съм го написала Embarassed/,
 Отивам и аз да разгледам снимките , че досега неуспях

# 41
  • София
Влизам спешъли да честитя с малко забавяне рождения ден на баткото Димитър на мимозка, да е жив и здрав, все така чаровен и щастлив, да е радост и гордост на мама и тати, с Жулката много да се обичат и подкрепят винаги! Весел празник!!! smile3510 newsm51 hbday happy bd  ura newsm18  Party Time  costumed034 Tada

Честито и на месечковците! baby_neutral

Да се похваля какъв подарък получих с малко закъснение за 8 март - имам си вече нов комп  newsm68 newsm44 newsm68, урааа, доживях да се разделя със старата "бангия" както го наричаме с половинката старото рс...  Joy Вече с кеф ще правя темички...  Blush
Само дето още нямам качено почти нищо, моля да ме извините мамите, писали ми на ЛС за обновяване или добавяне на снимки, но малко ще ви забавя не забравя! Rolling Eyes, докато си сваля инфото и програмите за обработка от стария комп. Crazy
Хубав ден, въпреки гадното време навън! Heart Eyes

# 42
Само да ви се покажеме какъв тоалет ни подариха

Отивам да чета

# 43
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ!   bouquet

Успях да попрегледам предишната темичка - леле какво щях да пропусна - страхотни снимки от екскурзиите на Ирка (по въпроса за фотографските ти уменя - да не се подценяваш повече, че всички снимки, където не си на кадър, а явно си зад фотообектива са супер, а тези на които си ти, са по-лоши) , Катя и Надето. Супер сте! Не мога да не споделя и за хубавата визия на пловдивчанските мами и бебоците им, пък и парка ви е наистина за завиждане!  Hug

Олче, честито ново рс! Много хубави моменти да изживееш с него, като си спомня какъв беше ефекта тук от новият ти монитор .........  Heart Eyes  можем само да чакаме нови красоти!

А тоалета на Мариса е страхотен!

Хайде болничките да оздравяват, стискам палци! Praynig

Хубав ден и цунки по малките дупаранки!

# 44
  • Варна
Здравейте!
Аз само на бързо да кажа за варненската срещичка- Ивон не се е включвала тези дни, а като гледам и времето е кофти за морската градина. Ако имате желание мамчета, след малко отиваме с една юнска мама на детския кът в Гранда, елате там!
Ще бягам да се храним и обличаме и след малко сме там. Ако се обадите до половин час мага да взема някоя мама с бебе в колата.

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 10:18 от Анитa

Общи условия

Активация на акаунт