За празника на мама, букетче МАЙ-чето ще подари, с обич най-голяма!

• 12 126
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте и от нас!
Срещата вчера мина много добре, Евка заспа веднага щом се прибрахме, явно се е уморила от толкова емоции. Ние наоколо нямаме деца на нейната възраст и вчера се закачаше с всички.
Нашият тате се отчете подобаващо. Сутринта ми подари едно телефонче, което си бях харесала отпреди, после ми прати СМС-че с розичка, а вечерта имаше и букетче. За капак Монката ми беше нарисувал картичка, та съм много доволна Flutter.
Много ме дразнят разни мъже дето все отричат празника. Уж всеки ден трябвало да се уважават жените, не само на 8 да им се подаряват цветя. Ама малко от тях наистина го правят, затова и на празника си търсят извинение да не обръщат внимание на жените.

# 16
  • Пловдив
Крейзи, не се ядосвай няма смисъл  Confused Моят нищо, че е 30-годишен пак си е геймър и знам какво е...  Аз също се разочаровах малко, защото бях оставила на него организацията за празника и накрая увиснахме без резервация за никъде - т.е. пак вкъщи  Sad Обаче аз се запънах, че няма да готвя, само напазарувах, а той приготви вечерята   chef bowuu
Стайпър, много е лошо да те боли гърло, но аз обикновено само с витамини не се оправям, а смуча разни таблетки - има хомеопатични Хомеожен, Хексаралетен също стават за кърмачки и Исла мус  Peace Дано ти мине скоро!
Еййй, Сиска как ти завиждам за масажа... Трябва дасе разтърся къде в Пловдив правят хубави масажи и да се поглезя  Blush
Добре дошла на новата мама   bouquet
Софийските мами и бебета много хубави всичките  Laughing Анна , не мога и аз да не ти се възхитя на краката  smile3501
Звездолинка, как е баш наборчето, оздравя ли  Praynig
Честита месечинка на всички и специално на нашата приятелка Хриси на Пепсън Пепсън, ще си идваш ли след 3 седмици - чакаме те  Laughing Много е пораснала Хриси и двете сте много хубави, а ти си и с нова прическа   bouquet
Калия, аз вит. Д не давам от близо 3 месеца вече, а фонтанелата е почти затворена  Peace
Нелия е страхотна кукла  Heart Eyes И Калина така прави с нослето като се наака в памперса  Joy

# 17
Здравейте и от мен!
Докато се ориентирам пак къде да пиша.... EmbarassedАма ,както винаги Олчето овреме е взела мерки да има място да споделяме  bouquet Hug  bouquet
Ние празника го изкарахме вкъщи-изобщо и не съм помисляла да ходим навън,че като знам какво е на такива празници/няма места,персонала те претупва или чакаш по-много./...предпочитам преди или след тях да ме извеждат.....а и аз в събота  си имам обещано"извеждане".....та си пазя козовете за тогава....... Mr. Green...Иначе и аз много не го тача празника в тая му форма-дежурния букет в целуфан/какъвто и аз получих,но се въздържах от коментар-все пак жеста е важен/,подаръците и глезенето само на тоя ден и най-вече обясненията на мъжете колко не е празник Crossing Arms...../това,да го кажат жени-да,ама и аз като Анна съм против те да го правят,за да се извиняват ,че са оперирани от такт и романтика Naughty/.......Иначе аз вчера поне си помързелувах-цял ден се мотках и си обръщах внимание/основно в/у себе си работех/....манджата си я поръчах готова и единственото което направих като усилие беше да я намяткам в чиниите и да пална една свещичка......
Крейзи-мила,знам,че си още прясно ядосана...но от мен съвет.....ако го стягаш,почвай го от сега...че мине ли време няма оправяне/аз каквото съм постигнала първата ,максимум втората година от брака и съвместното ни съжителство....това ще ми е до края ма Thinking...другото просто почнах да го приемам за даденост-но пък така има тръпка...като реши да ме изненадва,изненадата е наистина голяма/понякога чак шокирана оставам/.....Пък и явно мъжете  ,като Дидо на Ани са на изчезване....да му мислим ние какви екземпляри ще възпитаме ooooh!
Пепсън-дано не ви се налага да проучвате пак как стои въпроса със здравеопазването нито в Белгия,нито в България...а за идването-идвайте...тоя път ще сме на линия/доброволно/.............да я видим ние тая беззъба чаровница/като гледам снимките пак и е неотразинма усмивката/
Калия-много сте сладки с пампата/и с количката-ама това бебе не ви е ли е малко едричко newsm78/....а на моето диване хич не му пречи ,че миришело акото.....ама мъж-те нали са все над подробносттите........
И от срещичката снимките са страхотни-за пореден път се ядосах,че нямаше начин да дойдем.....иначе днес имаше начин,ама пък ми се видя мрачно.....и се отказахме.........Много свежи всичките мами и бебоци.......Виждам,че има и мами които скоро не са се разписвали/предполагам,че Деспет и Жорко са добре-поне така изглеждат/....Не мога да се въздържа от коментар и аз относно крачката на Анна Peace-виждате ли как изглеждат мамите с две деца???...../обобщавам,`щото тя и Мимозката е същата манекенка/,та не се замисляйте....а действайте Wink
Стайпърче-оправяй се ..... а като четох за Макси/и за Мони/ и ми стана едно такова-мило......Моят Сами ,също е при майка ми тия дни и вчера ми чеситити по телефона,но с"Честит празник,мамо...честит рожден ден" Thinking.../нещо ги омеша празниците,ама важното,че ме размекна яко/
Сиска-радвам ,се че си дремнала поне малко...сега чакаме след масажа да си ободрена и заредена с настроение/ и да се разпишеш пак/
Честито на месечковците днес....
Добре дошла и на новата мама.......
Хайде да се спирам ,че да остане място и за другите да се отчетат.......... Embarassed

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 13:29 от Анонимен

# 18
Нямам време да чета,само да ви почерпя   party023 newsm38  cook beer3 beer
Сина ми става на 10 години!  Hug

Добре дошла на новата мама   bouquet
Честит 8март/на патерица/!Бъдете все така хубави,много щастливи и обичани!!

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 14:28 от mimozata

# 19
Момичета, честит празник на патерици  newsm51

Аз си останах само с намеренията да дойда на срещата, но толкова работа имах, че дори не посмях да искам отпуск от "шевченко". Затова пък вие сте изкарали страхотно - личи от снимките  smile3521

И мойта половинка е от тия дето не признават 8-ми март, ама сигурно е припкал за китки за колежките - щото няма как. Е, снощи се отсрами с цвете, винце и шоколад - ама то изпросено, мерси  smile3516

Да ви се похваля, утре заминавам за една седмица в Египет заедно с колегите и колежките.   grinning039 ...това добре, но ако знаете отсега ми е мъчно за Мая  smile3518. Не съм я оставяла за повече от 2-3 дена при майка ми.

Пожелавам ви хубаво време за почивните дни и приятни разходки!

# 20
  • София
Набързо да почерпя за 10-те месеца на Бояна, кога минаха newsm78,ще се отчитам по-късно.

Олче, страхотна си  bouquet

# 21
Здравейте на всички! Hug

Добре дошли на мама Диди и бебе Викторsmile3525Разписвайте се честичко, за да наваксаме пропуснатите от нас радостни моменти!

Честит рожден ден на сина на Мимозата! Да е жив и здрав, да изкарва добри оценки и да расте като щастливо дете! newsm51

Честито и на всички месечничета! Да са живи, здрави, сладки и румени и да ни радват! newsm32 Gift

Сиска 79, сигурно аз съм майката от срещата, която не можеш да се сетиш коя е, тъй като откакто родих, това е първата среща, на която идваме... Embarassed И то с огромно закъснение! Ама...следващия път ще сме по-подготвени... Wink Ето ни и нас:
А който му се разглеждат още снимки - качих ето тук http://snimka.bg/album.php?album_id=112276

Крейзи, мила, знам как се чувстваш...някои мъже са оперирани от такива неща, като поздравления, цвете или подарък... Примерно моят мъж нито миналия месец за първата ни годишнина от сватбата не ми взе поне едно цвете; нито за св. Валентин - а уж сме от една година семейство... Sad Аз затова сама си купувам по нещичко, като имам празник, защото иначе съвсем ми се сговнясва всичко...Извинете за лошата думичка, но не зная как да опиша по друг начин разочарованието си... Вчера пък, на 8 март, се прибра порядъчно пийнал и това, заяде се с мен на три пъти и на четвъртия вече прерастна в скандал, та сега не си говорим... Незнам какво да ти кажа, освен че се надявам поне да се разбирате през останалото време, защото празникът си е празник, но съжителството ви е много по-важно, тъй като е през цялото останало време! Както казва една моя колежка - пийни едно хапче за безразличие (разбирай една малка водка, уиски, джин или каквото пиеш;) )и  горе главата!

alertВ следващия брой на тв програмите - другата събота - 17 март, съм пуснала снимката на Никола на мама Таня Арк!

# 22
Гвен,и аз се чудих коя е мамата на снимките,ама забравих да питам-та тъкмо ми спести въпросчето...и с останалите си снимки потвърди теорията ми-за след второто раждане Wink/шъ мъ прощавате,ама шъ ви използвам за нагледна агитация/
 newsm59Мимозка-Честит ти празник- да ти е жив,здрав и все така чаровен баткото/и много да ти помага/..и поне на още 100рожденни дни да сте заедно!!! newsm59
Лосита-преятно прекарване.....дано да си поченеш добре,и не се притеснявай-предполагам,че Мая ще слушка докато те няма/за снимки няма да напомням.....ама и ний сме хора-поне окото да оплакнем,като няма да видим наживо/

Ние щяхме да излизме,въпреки лошото,мрачно и студено време/поне да напазарим/,но Ивало реши да си допълни зъбенето и с разстройство....и се отлага взимането на чест въздух/иначе поне поспа хубаво,и маам пак успя да изгледа цял филм...........обаче май или аз не включих,или филма не беше за кърмещи......ама нещо много мудно и банално ми течеше/

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 17:00 от Анонимен

# 23
  • София
Здравейте мацки!
Много са сладки снимките от срещата, със сърцето си съжалявам, че нямаше как да дойдем, но от друга страна, много ни е далече този МОЛ, хайде следващата среща да е някъде другаде, че вече ми втръсна това място, честно...  Sick Naughty Blush
 Praynig Praynig Praynig
Всички изглеждате страхотно  Heart Eyes, а бебоците толкова са порастналиии...  Crazy Бубилина, като видях Никол каква мацка е станала и направо ахнах, невероятна е, ще я покажа на Мариян(татито ни), той и е голям фен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За протокола - ние сме добре, да не чуе  Twisted Evil, днес трябваше да сме на консултация, но го отложиха, защото трябваше да чакаме много, а не ми се искаше да стоим в бацилите...  Sick
Днес си направихме много хубава разходка посемейноза разлика от вчерашния ветрилник, днес позволяваше времето, половинката си беше взел отпуска половината ден и се разходихме както подобава. Семейна идилия. Wink
За темата, мерси за поздравленията, този път ги чувствам по - заслужени, че доста се поизмъчих да направя всичко от нулата, като не е на моята "машина", която тази вечер отива на преинсталация, ако не - в кофата. Mr. Green
Целувки на бебоците! Hug

# 24
Здравейте и от нас и честит празник със закъснение.
Мимозка, да ти е жив и здрав рожденника и много да ви радва.
Честито и на всички месечинки. Да растат здрави  и весели.
Олче много ми хареса темата, така съм се смяла с тези котета Joy Joy Joy

Голяма агнешка майка съм. Вчера към 14 часа се сетих за срещата, така ме хвана яд, направо ми идеше да се  #2gunfire, но от друга страна стана по-добре защото на Зари му тече носа и е по безопасно за вас. Вместо да се оправя става все по зле иначе няма температура, но намоменти е кисел  #Cussing out защото не може да диша и се дразни. Всеки ден сме на вън, но разходките са аз за мен. Ако спи е добре, но буден ли е въобще не иска да седи, започва да се изправя. Возим се той стои прав, а аз го държа за ръката и бутам количката. Като му омалеят крата сяда и т.н. Прибираме се с часове.  Преди три дни даже падна от количката, но само се уплаши (и аз също). След разходка направо съм като труп.  Днес почти ми отказа да яде, разгеле преди малко хапна и заспа, та реших да се възползвам да си споделя с вас.

Снимките от срещата са страхотни и краката също  Grinning . Личи си, че сте си изкарали страхотно.

Добре дошла на мама Диди и бебе Виктор!

Чао, че царя ревееееееееееее

# 25
  • Плевен
Добра вечер МАЙки!
Използвам , че дребка се е заиграла и да се разпиша!
ЧЕСТИТ 10-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА СИНА НА МИМОЗАТА! ДА Е ЗДРАВ И ДА Е БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВОТО МУ!
ЧЕСТИТО И НА МЕСЕЧИНКИТЕ ОТ ДНЕС!
ОЛЧЕ, БЛАГОДАРЯ ЗА ТЕМИЧКАТА!   bouquet
 Wink Много ми харесаха пеперудите пърхащи с крила, целувката на магарето и ....кравата!
 Wink Снимките от срещата са много хубави, радвам се , че сте си изкарали чудесно! А теорията на Люба май е вярна, много красиви и елегантни са всички мами с по две дечица!  Peace
 Wink При нас нищо ново. Вчера на празника ходих малко на работа, а вечерта след като приспах Тери си пийнах една водка. По този повод, Крейзи " не се коси"! Люба правилно ти е казала, "възпитавай" го сега, че после ще е трудно. Той и моичкия се сети да ми се обади чак следобяд, ама да видим тази вечер с какво ще се прибере от София.....
Ще приключвам, че Траяна иска компания, а и мусаката ми ще се препече...
Чао, приятна и спокойна вечер на всички!

# 26
  • София
Ето от тук може да видите още малко снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112156&photo=18
Чао за сега

# 27
Честити 10месеца на Бояна.
Честит рожден ден на Митко на Мимозка!   bigdance2  Gift

Олче, темата наистина е много хубава. Благодаря ти че си сложила моето заглавие, но аз си мислех че вече не актуално и нямаше да се обидя ако го бяхме пропуснали. Ще ти пратя още нещо на лични , че сега ми хрумна.

За празника вчера мъжа ми ме събуди като тръгваше за работа и ми подари тази роза която ви показах в предната тема. Люба,трогната съм от мнението ти за него (след малко ще му кажа, че да се радва и той) Признавам че е голям кавалер, но най-хубавото е, че и сина ни иска да възпита така. Та имам и подарък от Ивко, а тое е една честитка , от която се усмихва моето хлапе и отдоло пише: Честит празник,мила мамо! Страшно ме зрадва. Но понеже е прекалено голям кавалер и е направил такива и за бабите , и за снахите ни. А аз нали съм си крива и исках да има само за мен такава.  Mr. Green а той само и само да ми угоди , каза че няма да ги подаряваме. Но чак толкова лоша не съм, да ги лиша от тази радост. А вечрета аз го заведох на ресторант да го почерпя, дори го закарах с моята кола. Ето така мина празника за нас. А Крейзи , да ти кажа някои мъже поддържат теорията - не подарявам нищо , че да не я свикна така. Прави са мамите , които са те посъветвали да си търсиш от сега правата , че после вече претръпваш и няма смисъл.

А днес , да ви се  похваля, ходих на фитнес сама с колата. Как се реши да ме пусне сама и аз незнам. Но все пак караше след мен. Голямо вардене , голямо нещо!  Whistling

Добре дошли на мама Диди и малкия Виктор!   bouquet

Сиска , благодаря ти за чая и че ме светна за новата тема!  Hug

Калия, ние наистина нямаме никакъв белег на рамото, но вие щом имате поне мъничък , това е знак че нямате проблеми. А фонтанелката още не е затворена. И сега пием Вигантол понеделник, сряда и петък по 1 капка.

Лосите , весело прекарване в Египет. Много сладки командировки имате.

И аз днес преди обяд Ивко като заспа, по  пример на Люба, си пуснах едно филмче. Гледах Final Detinacion 3.  Хареса ми. Малко страшничък. По принцип съм любител на трилърите. А тук виждам че си имаме киноманка - Мимето. Така че Миме , ще те помоля, препоръчай ми някакви яки трилъри, а аз като намеря време ще им се насладя.

Софийската среща наистина е много готина, още не съм разгледала всички снимки сега си ги гледам, но краката на Анна и Гвен не ми убягнаха! А Варненска утре ще има ли? Че тъкмо преди малко уговарях Дидо!

Забрави да ви напиша за новото умение на Ивко. Като го попитам как прави кончето и прави така с езиче, все едно копитца тракат. Дори и клипче му направих, че не можах да повярвам само как се научи, но още не съм го качила в нета.

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 22:03 от А н и

# 28
  • Varna
 Честито и на всички месечинки.
 Мимозке честит ти рожденик. Жив и здрав да ти расте.
  Аз от днес съм с един зъб по малко. Надявамсе утре да няма проблем с него.   Laughingако има срещичка съм на линия. Само някой да каже къде да се срещнем.  Rolling Eyes

# 29
  • Перник
Гвен - то твойто едни крака , един бедър.... Супер изглеждаш., дано ядовете са ти по-малко...Аз все още те помня със страхотната прическа от сватбата....

Ани - мерси поуспоких. се...

Общи условия

Активация на акаунт