Честит празник на всички пропуснати

Честито на месечинките

Повече довечера .Приятен ден.
з хпппппппппкккктхпн от Маги
какви ли лекари не я гледаха-всички вдигат рамене-проблем има причина няма.не мисля че я прехранвам защото се случва и в началото на храненето да повръща.на периоди е.преди две седмици ядеше доста като количество и нямаше проблем.това за гърлото за пръв път го чувам но ми звучи логично-наистина като че ли нещо й пречи да гълта.изглежда такъв ни е модела
като се знам аз как като седя и се давя без нищо може и беба да е такава.преди малко пак така завърши обеда ни-бау и всичко върху мен 

НО не мога да не честитя новия компютър на Олчето. Да си го ползваш с голям кеф и да не ти създава никакви проблеми 

Не правя нищо особено, наистина...
Че аз от мъже не съм получавала досега толкова комплименти, колкото от вас...
Приятно е, признавам, да получиш комплимент от жени - по-ценен е, поне за мен...
Люба, има нещо вярно в теорията ти за фигурата на майките с две деца
Наистина познавам няколко още майки, които не след първото, а след второто дете си възвърнаха фигурата, че дори станаха още по-привлекателни - незнам на какво се дължи - дали на някакъв вид изтощение на организма, от което тялото ти отслабва в кратък срок или от постоянното тичане и суетене около две деца, което си е повече от фитнес...
Пък и самото прохождане на едно дете вкарва невероятно бързо майката във форма - тези, които ще им е за първи път - ще се убедите сами

Най-накрая! Одеве видях, че е побеляло и много се зарадвах. Сега нещо беличко ли трябва да купя????

Дано да пусне малко снимков материал в понеделник
Снощти запразнявахме на патерици 8 -ми Март (първо в кареоке бар) където VIF се представи блестящо (дано пусне снимка как пее
)
После ни показа как се танцува хоро(беше най-добрата
)
,а после ходихме и на диско,където ни скри шапките на всички
(боже какви бедра
)да не си помислите че съм обратна,ама ако я видите... и вие като мен ще говорите
накарайте я да пусне снимки в понеделник(обещавам че няма да се разочаровате,даже после ще ми благодарите
)
Ти също изглеждаш страхотно, а ако тук разискваната теория е вярна, направо не знам как ще е след второто 

Исках да ви кажа какво е когато е готово, но му се вижда края и знам, че ще успея, така че ще ви кажа сега. Пиша едно дълго стихотворение,посветено на нашите деца. В него са отправени пожелания към всяко едно от тях. Мисля всеки ден в който някое от дечицата ни навършва една годинка да ви пиша куплетчето посветено на него или на няколко дечица. А после, като свършат рожденните дни ще ви напиша цялото стихотворение, че като се прочете на един дъх емоцията е по голяма. Аз почти всяка вечер си го препрочитам. Това е изненадата, дано да ви хареса.
Имам си няколко любими актьори и не пропускам техните филми, а също и най-нашумелите заглавия. В областта на трилърите/страшните филми хич ме няма, но специално се консултирах с мъжа ми-той е голям фен. Според него най-хубав е Ефектът на пеперудата, явно си го гледала вече, дори и продължението. Той напоследък гледа Кил Бил и много му хареса, както и Тhe departed.

Честито на озъбилите се.
)

В тази връзка пожелавам на Лусита весело прекарване в Египет, да покажеш снимки после, да се нагледаш на красоти и да починеш добре