За празника на мама, букетче МАЙ-чето ще подари, с обич най-голяма!

• 12 120
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  Привет и от нас!
  Много сме кисели, явно зъбите ни мъчат и вече не се търпи. Нощем спи, буди се, но след малко цокване заспива! Но денем като е буден все мрънка. И една хрипкаща кашлица ни се появи, ох сега пък сополчета пуснахме. Дано да е от зъбките! Исках още да пиша, ама млънка, реве, не се трае!
    Люсито, бяха много симпатични!
    Чао за сега!

# 241
  • Велико Търново
Добро утро от мен!Сервирам кафето и чая за Ани  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee и ставам от РС-то и отивам да правя пилешката фантазия,че Чемшира днес се завръща и да го посрещна като хората Heart Eyes.

Честита месечинка на Марк,Никола,Даниел и Стела!Да са много здрави и щастливи!  bigdance2 smile3542

Шуши,дано да не ми се размине идването,че наистина имам нужда от малко разнообразие.

Paizy,миналата седмица Божа такива сополи точеше,но бяха от зъбите. Praynig и при вас да са от това и най-вероятно са от това.И  да занеш,че те чакаме Hug

Желая  на всички слънчев ден! Hug

# 242
  • София
Добро утро  Grinning Сиска винаги ми се услажда твоето кафенце  Wink
И на нас май зъби ще ни растат  newsm78 От вчера доста се лигави и три пъти му потече нослето. Днес пак бърсахме сополи веднъж, иначе не му е подут венеца, но май му белее. Не мога да разбера  newsm78 Thinking Но не е от настинка, защото няма никакви други признаци. И да попитам някой давал ли е Саностол? Препоръчаха ни го за стимулиране на растежа, евентуално заради очичките, но ме притесни, че в листовката не пише на каква възраст по колко може да се дава и дали става за бебета. Страх ме е да не го предозирам.
И сега да се похваля - ще ходим в Дубаааааааай  Grinning На екскурзия с половинката  Crazy Така или иначе не сме женени, а и няма изгледи да го направим, та това пътуване един вид ми замества сватбеното пътешествие   loveuuu А и честно да си призная ако ме карат да избирам бих предпочела пътуване пред сватба  Mr. Green И ми се струва толкова вълнуващо... с моя скромен опит зад граница /Турция и Гърция/ Винаги съм си мечтала да видя свят... Направо още не мога да повярвам, че се случва на мен... Не знам дали друг път ще можем да дадем толкова пари, знаете как е с малко бебче и 180лв., а и вече мисля най-вече за детето си /аз може да ходя скъсана, но то ще си има всичко необходимо/ та го приемам като едно то най-хубавите събития в живота си. И съм толкова щастливаааааааа..... А там е лято и има море....  newsm03 И ще ходим на вечеря в Бурж ал Араб... /големия 7*хотел-платно/ Единственно се притеснявам как ще се разделим с бебчо... То не, че Марти ще разбере нещо де, ама на мен ще ми е мъчно...
Честит рожден ден на патерица на мама Зори   bouquet Честито и на днешните месечковци  Hug
Добре дошла на мама Елфче  bouquet
А тази задачка нещо и мен много ме затрудни  newsm78
Лек слънчев и безревлив ден и приятни разходки  Hug

# 243
  • Плевен
Добър ден МАЙки!
 Joy Гледам , няма никой в темата. Явно хубавото време навън е причината!
 Joy Сиска, мерси за кафенцето. Ще си го пийна с кеф!
 Joy При нас запушения нос на Тери е в силата си. Въобще не диша през нослето, а само през устата. Радвам се, че поне си хапва милата, колкото и да й е трудно! Вече секрета е зеленикав и се надявам, че й се вижда края на гадната хрема...
 Joy ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ! МНОГО ДА СА ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

А как се избират снимките,които показват?Вие ли ги посочвате или те избират от целия ви албум?А хубаво ли е колието?Изглежда страхотно?Чакахте ли дълго след като се обадихте,за да ви извикат в предаването?Аз съм мара подробната Embarassed
Joy Ирка ще ти отговоря с удоволствие. Снимките ние изпращаме заедно с формуляр-въпросник отделно за мъжа и за жената. Доколкото видях обаче, другите са изпратили повече снимки. Колието не е нищо особено, незнам кога ще го сложа, защото Тери дърпа всичко което докопа...След като им изпратих на мейла снимките и въпросниците, може би след 10 дни се обадиха за участието. Самите снимки на предаването бяха около месец след като се обадиха. Ако има друго питай пак! Hug
 Joy paizy , дано на Ради скоро излязат зъбките за да не се мъчите взаимно!
 Joy Крейзи, стискаме палци за изпитите, въпреки , че не се съмнявам, че ще се справиш успешно!
 Joy Шуши, браво на Марти! Много неща умее, вече е голямо момче! Hug
 Joy Надя, благородно ви завиждам за пътуването! Пожелавам ви невероятно прекрасно преживяване!
 welcome на мама Елфче и бебе Тони! Не се съмнявам , че ще ви хареса много при нас!
Желая ви хубав ден и приятни мигове навън! smile3531

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 10:03 от lusmar

# 244
  • Варна
Сиска, от кога го чакам това кафе  Heart Eyes Благодаря!

Варненки, в 12.00 сме на детския кът в Морската. За сега сме аз, Ивон, Мимозка, Виф и Иночка. Ако има други желаещи да заповядат.

Ние се обличаме и излизаме навън. Весел ден!

# 245
  • София
добро утро и от нас,

люси забравих да ти кажа, че много ми хареса колието, което носеше на снимките на Горчиво, не подареното, а твоето с висулката, супер е!  Flutter Flutter Flutter

приятен ден на всички, ние също по обед сме в парка с кумовете на разходка!  bouquet

# 246
Привет!
В темичката наистина е затишие, но го отдавам на слънчевото, макар и ветровито време. Ние вече се разходихме и сега спим блажено. Водих Венци в Макдоналдс да се видим с разни бивши колеги. Беше много приятно, а бебчо получи балон. Голяма игра падна с него.
nadia_777, страхотно пътуване ви чака. Пожелавам ви куп незабравими изживявания, а ние ще чакаме много снимки  Peace . А как е Марти? Помня, че правехте разни упражнения за очичките, дано да имат ефект.
Венци напоследък непрекъснато ме търси. Ако можеше щеше да се залепи за мен. Даже не иска никой друг да го държи за ръчичките като ходи, само на мен дава. Много мило ми става.
Майчета, на вас изплатиха ли ви майчинските за януари и февруари. Чудя се защо за януари са 160 лв, а за февруари 180  newsm78 ???

# 247
Мами и бебета, здравейте,
не съм писала цяла вечност и сядам да се разпиша, а после ще дочитам, че досега само отгоре-отгоре го направих.
Макар и малко болни /сополиви основно/ сме винаги в екшън. По цял ден лази и се докопва до каквото се сети. Представете си спа само половин час, защото пикльото му с пикльо реши да си обърне позата за спане. да ама фокусира ръба на кошзрата и хоппп - тъкмо се бях разчела и чувам пъшкане - той се е изправил нашия и се кефи. Ама очите му още подпухнали от съня. Ей, много интересно нещо е туй да си независим, да знаете.
Е сега отивам да видя какво става, че много целенасочено пътува към една саксия и както още не е закусвал, май ще опита от пръстта.  Joy
Надя - аз санастол давам по препоръка на педката от декември насам. Иначе и аз се включвам в отбора на завистниците за пътуването.
Крейзи и от мен имаш палцестискане за изпитите.
На края - честито на месечинките и всички празнуващи.
Чао и приятен ден от нас!

# 248
Варненкиииииииии, чакаме снимки от днешната ви среща. Мимозка ми звъня днес, но не успяхме да се организираме, че брат му на Дидо си беше тук от София. И бяха дошли само за обяд и стана късно докато се наканим да тръгнем. Дано да успеем за следващата среща да се класираме.

Сиска мерси за чая, аз малко късно си го пийвам, но то не пречи.

Наде, весело изкарвае в Дубай ти пожелавам. Братовчедка ми сега е там и всяка вечер се чуваме. Казва че е много красиво, като в приказка. Дори ходила на сафари,яздила камила, снимали се в местни дрехи и разни други екстри. Дано и вие да се позабавлявате както ви се полага!

Party И аз ще ходя в Япония, реших току що задачката!

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 19:58 от А н и

# 249
Добър вечер!

Влизам само да ви почерпя. Днес Ники става на 10 месеца!

Денят ни беше страхотен!

Лека вечер   bouquet

# 250
Добър вечер, да ви се похваля аз съм без деца. Това не беше ми се случвало много отдавна. Но на моя мъж не му се излиза и ще си седим в къщи, е аз естествено запълних програмата с едни гости та сега съм се развихрила в кухнята.

Наде, наистина благородно ви завиждам за пътуването. Дано си изкарате наистина хубаво и да си починете а после ще гледаме снимки.

Мултисаностол - ако не се лъжа това беше сироп (витамини), ако е така аз съм давала на Дамяна и знам, че се дава на деца след 1г. и то не постоянно а с някакви почивки, но не си спомням точно.

Аз отивам да довърша в кухнята , а и на всичкото отгоре ми се и приспа.

# 251
Честито на всички сладки месечничета! Hug Да са живи и здрави, румени и засмени!

Наде, весело изкарване в Дубай! Благородно ви завиждам...  bouquet

Румя, тази седмица от понеделник пускам снимка на Стоянчо на Недка, след това сте вие наред... Simple Smile

Нашата възлюбена бебка Иветка къде се загуби? Rolling Eyes Wink Бързо да се разпише в темичката...

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 21:25 от gwendoline

# 252
Не съм чела темата, само видях, че надето отива в Дубай и да си дам компетентното мнение. ако имаш познати в Дубай, занеси им алкохол. Може до 4 литра концентрат и 12 бири4ки кан. Луканка, лютеница. Ей на това ще се зарадват. Може да ги купиш от Дюти фрий арайвалс. В Дубай не е позволен алкохола, от магазин не можеш да си купиш, а една бира в заведение е 4 -5 евро. За пазаруване е чуден мол Сити сентър и Буржуман. Атракциите са много. Жалко, че ми я няма дипломната работа да ти пусна малко инфо. Не пропускай пътуване с лодка през канала, който съединява двете части на града. Евтино е , 1 дирхам/ 0.50 стотинки/ Аз , ако сега отида , бих отишла на виенското колело в Шарджа.Най-голямото в света е. Ако нещо ти трябва като инфо/ пиши на лични, ще отговоря. Дискотека Синг, Мьовенпик и Рок Боттом. Другите са пълни с азиатци. Приятно прекарване.
Аз влязох в нашата темичка с друга умисъл. Да ви помоля и агитирам да подкрепите нашата немска мама кандидатка за Мис Клюкарник .
 Гласувайте за Тризначката ! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174011.0
Иначе нямам време понеже чистим и разтребваме, че Мая изненадващо се изправи и започна да крачи, подпирайки се по мебелите.Започна да пълзи, а в нас е пълно с опасни местенца, чекмеджета за отваряне и прочие.
Обещавам да ви почерпя със снимков материал!

# 253
Риен, как си ? Разбрахме че си била болна. Какво се случи?

Честити 10м на Ники!

# 254
Ани, мила, благодаря за загрижеността! Бронхита , който мъчи малката два месеца ме хвана мен след като тя се оправи. Сякаш съм пазила сили до последно и после се предадох. Няколко дена не можех да стана от леглото. Черно виждах. Вдигнах температура 40 градуса и ми изписаха антибиотик, Не можех по цяла нощ да спя от кашлица, болки навсякъде. Добри роднини идваха да гледат малката,Водеха я на разходка. Понякога е добре да е голяма родата. Кашлях поне 3 седмици и се храчих. ами това е!

Общи условия

Активация на акаунт