Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 696
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 355
А каква е драмата, че някой с голямо дете си е дал мнението в тема за бебета с или без награди? ....че чак да се рипортва на модератори.
Ако темата има ограничение от-до години, разбирам, но при свободен достъп всеки може да си пише, ако ще детето му да е на 30 години.

# 2 356
  • София
След като месец и кусур ми навират надупено бебе по 100 пъти на ден, мога да изказвам мнение където си искам.
Освен това имам и две внучки, ползващи памперси та най-вероятно имам повече опит от бременна с първо.

# 2 357
Между другото, има памперси (еднократни пелени е правилно, че не знам конкретната марка предлага ли такива) и гащи за еднократна употреба и за възрастни. В момента ползвам за майка ми и на мен ми е мъка да намеря удобния за нея размер.
И аз получих покана да се включа в темата, но не съм, защото се отнасяше за родители с деца, които ползват, а моето дете последно е ползвало преди близо девет години и половина. И от всички изпробвани марки тогава на пазара получаваше жестоки гъбични инфекции.

# 2 358
Драмата тръгна от там, че защо нямало в анкетата 230 месеца. Аз казах, че може би мнението не е актуално за майка на бебе на 230 месеца. Да, може всеки да даде мнение за памперсите и никой не е бил ограничен да пише в темата. Просто организаторите на играта (явно и точките, които се превръщат в пари са спонсорирани от тях), не са сложили в анкетата възможен отговор “100/200/300 месеца”, защото търсят по-актуално мнение. Бабите в темата са по-скоро изключение и не е помислено за тях и тяхното мнение. Но няма какво да се лъжем, памперсите са претърпели някакви подобрение във времето (джобчета, ленти) и се предполага, че организаторите търсят по-актуално мнение.
А, пък това да гледаш кой писал мнение и дали е майка в момента и то на малко дете, е просто психопатско за мен. И с много свободно време, използвано по грешен начин.

# 2 359
Въобще не се е търсело актуално мнение, а коментари към спонсорираната от Памперс тема.

Пък, затрийте ме, ако искате...

# 2 360
  • София
Аз не съм писала в темата. Не са ми интересни тези точки. Получих в началото и бях изненадана, но не ме влечат нито игри, нито анкети.
Коментирах просто, защото банера беше супер досаден, а и смятам, че майка на дете, на каквато и да е възраст, има повече опит от бременна с първо дете.

# 2 361
Правилно ли разбирам че вече ваучерите са на различна стойност. Например за озон ако искам за 30 лв. трябва да 'платя' към 3400 точки!?

# 2 362
Не.
Цената на ваучерите е фиксирана.
Цената на точките варира.
Обяснено е горе...за люлката и двата й края.

# 2 363
  • в сърцето на един мъж...
Абе според мен е малко странно ограничението за възраст, защото всеки има различен опит. Ама нейсе. И да си кажа де, че не съм се борила за точки Simple Smile

# 2 364
Абе според мен е малко странно ограничението за възраст, защото всеки има различен опит. Ама нейсе. И да си кажа де, че не съм се борила за точки Simple Smile

Няма ограничение.

# 2 365
  • пустинята Гоби
Само да кажа, че попълних досадната анкета на ПАМПЕРС, не защото съм чакала точки, а с надеждата да спре да ми се появява. Е не спря. Друг път компетентно мнение от мен ще видят на кукуво лято.

# 2 366
И аз така. Толкова досадна реклама досега не е имало. Дори с Адблокер излиза, ужас!
В темата не съм писала, защото не мисля, че моите впечатления от Памперс преди 26 години ще са от полза на някого.
Ревю за Емаг не мога да кача, защото вече имам, а сега слагам по-малко звезди на същия продукт и не ми го приема. Е, какво да правя сега?

# 2 367
Сложи му същите.

# 2 368
И аз така. Толкова досадна реклама досега не е имало. Дори с Адблокер излиза, ужас!
В темата не съм писала, защото не мисля, че моите впечатления от Памперс преди 26 години ще са от полза на някого.
Ревю за Емаг не мога да кача, защото вече имам, а сега слагам по-малко звезди на същия продукт и не ми го приема. Е, какво да правя сега?
Дай за друг продукт. Само едно нещо ли си купила от декември до сега от тях?

# 2 369
  • Пловдив
Въобще не се е търсело актуално мнение, а коментари към спонсорираната от Памперс тема.
Именно. И защото имаше опция "бременна съм". Мхм.

Общи условия

Активация на акаунт