Колко точки получихте от лоялната програма?

• 78 703
  • 2 751
  •   1
Отговори
# 2 700
Влязох, както ми го обясни Елора. Имам 11,63 Е.
Значи това малко над 20 лв и ще имаш я към ардес, я към сиела нещо
Не помня кои магазини още работеха с бг мама точки.

# 2 701
  • SF
Мога и във Фешън дейс да си купя нещо. Може и Спарк.
Ама те до кога важат? И ще имаме ли още? Не че на мене ми дават точки. Стоя си на сребърно ниво.

# 2 702
Зависи от цената на ваучера.
Имаш само 11 евро. Ще ти стигне за ардес ваучер от 10 евро. Това ако са ти бг мама точки. Ако са други вече проучи. И година и нещо да важат. Като се купи ваучер на него си пише, то ще го свалиш и ще видиш.

# 2 703
Някой май писа, че Сиела вече не са в списъка с партньори.

# 2 704
Зависи какви точки са тези 11евро. И аз имам 11евро и нещо, но са в БГМ точки и не мога да купя ваучер нито за ФД, нито за Емаг.

# 2 705
Да Долче, преди малко видях, че ги няма вече в списъка.

Чи лу, остава ти само 10 евро ваучер от ардес.

Може да си поиграеш дали не може да ги обърнеш, но ще имаш може би загуби и пак няма да ти стигнат.

# 2 706
Да, пробвах, не става.
Ще купя ваучер за Ардес и ще поръчам миксер, който в другите сайтове го намирам с по 15-20 лв по-евтин, и горе-долу за нищо ще ги правя тия гимнастики😆

# 2 707
Абе 10 евро са си 10 евро, използвай си ги.

# 2 708
  • Пловдив
Да, пробвах, не става.
Ще купя ваучер за Ардес и ще поръчам миксер, който в другите сайтове го намирам с по 15-20 лв по-евтин, и горе-долу за нищо ще ги правя тия гимнастики😆
На Ардес не са им силата миксерите. Там се купуват компютри и сие. Купи си нова мишка, слушалки, някоя по-завъртяна клавиатура, такива работи.

Аз щастливо ви зяпам. Винаги съм била на нула точки и ниво стартово Simple Smile

# 2 709
  • София
Въобще не вярвам да има нещо повече- голям резил стана с тази програма.

# 2 710
И аз не вярвам да има нещо. Най-малкото щяха за Коледа да пуснат някакво предизвикателство.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 13:02 от VaniaK

# 2 711
  • в сърцето на един мъж...
Абе работата е кой се минал, минал Simple Smile

# 2 712
Трябваше още в началото да стартират с няколко сайта, от които да може да се трупат точки. Също така точни и ясни правила за това. Тук беше доста неясен начина за получаването им - нови теми, пък коментарите трупат на автора, пък само в не-знам-си-кои раздели, горе-долу манджа с грозде... Едни бяха "наградени" за безмислени теми, други се сърдеха, че били активни, пък нямали точки. Като цяло добро като замисъл, но необмислено до края.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 13:39 от Soul Free

# 2 713
Даже на интервюто споменаха, че планират примерно точки от магазини като лидл, кауфланд да се трупат там и ние да решаваме какво да правим.
Въобще умряла работа се оказа.

Което е добра идея.
Аз примерно от Кауфланд точките почти не ги използвам. Рядко има това, което бих взела, а ако има и отида, няма това.
Тази година само два пъти използвах тия точки. За някакво котидж и миналата седмица вода за уста.
Иначе точките изгарят ако не се ползват.
В лидл е по-добре някак си. Няма точки, дават ти специфични намалания като за тебе и често се възползвам от нещата.

# 2 714
Аз в Кауфланд не ходя, но ако имаше някаква закачка, тук точки, там точки, можеше и да ме накарат да влезна да купя 1-2 неща.

Общи условия

Активация на акаунт