Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 31 100
  • 237
  •   1
Отговори
# 45
И аз до сега съм нямала проблеми - всички връщания дали като купони или възстановяване на сумата са били изрядни, но то веднъж се случва 😄
Е след всички разговори с всичките им некомпетентни и неадекватни агенти просто ще си изчакам парите и след това ще си изтрия приложението, нямам нерви за повече поръчки от там 🤯

И аз съм от доволните от политиката им за връщане.
Занесох кутията в EasyBox локацията, оставих ги и час по късно вече имах информация по мейл и в карта Револют за връщането. Много бързо и безболезнено стана! Може би има значение, дали артикулът е бил ползван.
В моят случай, в деня преди да и ги подарим, дъщеря ми пробва ботите и установи, че избраният от нея номер и е широк и купихме по малкият, който пристигна на 24.12. в същата тази кутия до нас. Няма как да не съм доволна! Отделно при връщането, ваучерът, който ползвах от БГ Мамма ми беше приспаднат и ме чакаше в профила ми във ФД за следващи покупки! Blush

# 46
Знаете ли дали ваучерите, които се получиха за Genius членство могат да се ползват при поръка във fashion days?

# 47
  • пустинята Гоби
Могат, аз отдавна използвах такъв.

# 48
Как точно става прехвърлянето, опитвам се чрез изписания код в Емаг да копирам във ФД, но не става. Може и на л.с. ако отговорът се счете за спам Simple Smile

# 49
Здравейте, може ли да ме ориентирате за размер на колан.
Размер 80, какво означава точно.
Дължина 80 см от токата до края ли?
Благодаря 🤷🏼♀😋

# 50
  • пустинята Гоби
Как точно става прехвърлянето, опитвам се чрез изписания код в Емаг да копирам във ФД, но не става. Може и на л.с. ако отговорът се счете за спам Simple Smile
Blue Sky, подвела съм те, извинявай. Аз помислих, че питаш за ваучери от лоялната програма на бг мамма. Сега видях, че въпросът ти е за други ваучери.

# 51
Здравейте. Имам въпрос бих се радвала на съвет.
Имам продукти за връщане към fashion day's. В онлайн заявка за връщане отбелязах продуктите и до тук добре. Вчера към15:30 ми е звънял непознат номер, връщам обаждане половин час по късно и се оказа куриер Спиди,и се договорихме за днес, че му е било късно вече. Днес ми се обажда служителка на Спиди и ме пита дали ме е посетил куриер.

Обясних и че незнам, че ми е звънял и не съм чула телефона и че последствие сме се договорили за днес. Да но днес куриер не дойде. Не мога да върна обаждане към същия номер, включвам се към оператор който ми казва, че нямам пратка за получаване. Дали ще дойде куриер за пратката и каква би трябвала да е следващата крачка?

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 17:01 от Лавандулова гора

# 52
Отворете си връщането на сайта и вижте номер на товарителница. С нея отидете в офис на Спиди да си върнете пратката. Дали ще дойде куриер в следващите дни, може само да гадаем. Аз не бих разчитала.

Цял ден слушам реклами в Youtube - Fashion Days, Epic Sale, вторник след 07:00 - отварям сайта, то не било за днес, а за утре. Голяма излагация.

# 53
Към момента в какъв срок възстановяват парите  при върната пратка, след като е взета от куриер?

# 54
Към момента в какъв срок възстановяват парите  при върната пратка, след като е взета от куриер?
На 31.12. върнах пратка. Днес сумата ми е възстановена.

# 55
Отворете си връщането на сайта и вижте номер на товарителница. С нея отидете в офис на Спиди да си върнете пратката. Дали ще дойде куриер в следващите дни, може само да гадаем. Аз не бих разчитала.

Цял ден слушам реклами в Youtube - Fashion Days, Epic Sale, вторник след 07:00 - отварям сайта, то не било за днес, а за утре. Голяма излагация.
Благодаря Ви 🍀💜

# 56
Ще има ли скоро някакви по големи намаления след като кодове няма....харесала съм си една чанта, но са я намалили само с 9% та се чудя дали да чакам Simple Smile

# 57
Когато продуктите са закупени с подаръчен ваучер. Възтановяват ли се сумата, като ваучер при връщане на продукт или само останалата сума от наложения платеж? Ако общата сума е 180лв. 100 лв е платено с подаръчния ваучер а 80 наложен платеж.

# 58
Активират нов ваучер за същата сума. Срокът на ваучера остава същият. Ако от срока на стария е оставало седмица и на активирани от тях след връщане ще е същия.

# 59
Благодаря за отговора. А ваучера в профил ли се активира или го изпращат по куриер? И в моя случай, като съм платила 80 лв. А ваучера е 100. Новия ваучер със стойност 180 лв ли ще е ?

Общи условия

Активация на акаунт