Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 64 643
  • 555
  •   1
Отговори
# 480
Нищо няма, аз имам купени неща тези дни, които още не са пратили и реших да погледна, в случай че са намалени да откажа старите - абсолютно нищо няма промяна в цената.

# 481
И аз не видях нищо ново или на добра цена, спрямо предходните дни.

# 482
  • пустинята Гоби
Нещата, които аз следях са с повишена цена.

# 483
  • София
Абсолютна измам, влезнах да проверя, нещата, които следях с по-висока цена, нищо интересно...

# 484
  • пустинята Гоби
По Коледа правят много хубави намаления Фешън дейс. Миналата година по това време следях една чанта, която накрая купих декември месец - беше най-изгодна.

# 485
Има добри намаления на зимни якета. Въпреки че, преди месец си купих, чаках дълго време намаленията, но сега е на по-висока цена.

# 486
  • Под Слънцето
Преди месеци купих последна бройка от яке. Нямаше други цветове, ни размери. Преди седмица, докато пътувах в автобус и си цъках новини, ми излезе реклама на същият модел в друг цвят.Веднага го поръчах, но от тогава насам не е мръднало- няма кой да ми го опакова в торба и да ми го метне. Дори не ми даде опция офис на Спиди, както си пазаря всичко от сайта, а офис на Еконт. Примирих се с това, но..  проверявам и поръчката си ми седи на платена и до там. Чудя се да предприемам ли звънене по телефона утре или да изчакам още ден-два. Какво препоръчвате?

# 487
В петък върнах с easybox, след затваряне се визуализира статус Възстановяване на сума, а днес гледам, че е преведена по сметка. Но при мен нищо няма, така ли е по принцип?

# 488
Събота и неделя обикновено не се отразяват преводите. Утре сутрин сумата ще е видна в банкирането ти.

# 489
Здравейте,

Искам да върна пратка, но не пазя пликът на Спиди. Дали е проблем, ако оставя кутията с обувки директно в шкафче на easybox ?

# 490
Е, поне в някакъв друг плик я сложи, де! Кутия с обувки просто така да оставиш в бокса, звучи ли ти както трябва? Те просто кутия ли ти доставиха?

# 491
Ще сложа в друг плик, мерси!

Е, поне в някакъв друг плик я сложи, де! Кутия с обувки просто така да оставиш в бокса, звучи ли ти както трябва? Те просто кутия ли ти доставиха?

# 492
Кутия с обувки, директно в шкафчето!
Куриера я взима, слага я в плик и тогава се изпраща. Когато я занесете в офис, пак ли в пликче я слагате?! Не, служителя я слага в плик и лепи товарителница.  Малко пресилвате нещата!

# 493
Никога не връщам в техните пликове. Обикновено докато дойдат са толкова омърляни, че не ми е ОК да ги ползвам отново. Слагам в някакъв друг чист плик или найлон.

В последно време обаче имам следния проблем. Втори пакет получавам зверски разкъсан, сякаш е проверявано съдържанието. И двете пратки бяха с обувки. Разкъсан беше и найлона, и кутията - колкото да си провреш ръката и да провериш какво има в кутията. Добре, че обувките станаха на притежателя, че ако трябваше да ги връщам, не съм сигурна дали щяха да ги приемат с тази разкъсана кутия. Поръчките бяха до автомат. До офис или до адрес никога не съм ги получавала в такъв вид. Направих снимки и смятам да пусна оплакване, само се чудя до Fashion days  или до Sameday.

# 494
Не бих сложила само кутия без плик. Боксовете са толкова влажни понякога че цялата пратка ще се наруши и после вината ще е в мен.

Общи условия

Активация на акаунт