Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 64 658
  • 555
  •   1
Отговори
# 465
Пробвайте да дадете адрес и друг автомат, където има по-големи кутии. Аз така не можех да получа/ върна нещо, защото бях дала малки кутии. Смених локацията с друг адрес, където явно е имало големи кутии, и стана. Беше май към Mania, но може да е същият проблем.

# 466
По-скоро е защото задавате 2те чанти накуп за връщане.
Аз имах скоро 5 артикула от 2 поръчки и за да ползвам кутия на easybox трябваше да ги разделя всеки на отделен пакет за връщане.

# 467
  • Пловдив
Пробвах по един артикул и вече ми дава опция за Easybox. Трябва да ги направя едно по едно и много да се внимава после кой код и коя кутия за кой артикул е Simple Smile
Само не можах да разбера как да ги слагам в кутията - само в найлоновото пликче ли? Защото нямам куриерски пликове за всичко, което ще връщам.

# 468
Пробвах по един артикул и вече ми дава опция за Easybox. Трябва да ги направя едно по едно и много да се внимава после кой код и коя кутия за кой артикул е Simple Smile
Само не можах да разбера как да ги слагам в кутията - само в найлоновото пликче ли? Защото нямам куриерски пликове за всичко, което ще връщам.
Опаковайте в някаква опаковка просто, да не се вижда какво е само. За кодовете и аз следя кой за кой артикул е, но може и да няма значение.

# 469
# 470
В youtube продължават да рекламират Черен петък във Fashion days, аз мислех, че мина.

# 471
Защото се задава още един, но е в сряда (днес) Simple Smile)

# 472
  • София
Дано заредят липсващите номера на дрехите и обувките, а да не е намалението само с остатъчните стоки.

# 473
Заредете телефоните Wink
Ако, намерите нещо интересно - споделете 🤗

# 474
  • София
На мен не ми хваща GENIUS абонамента, а на самите артикули пише, че има.

# 475
И на мен не ми хваща код GENIUS

# 476
  • Пловдив
Тъкмо влизам в темата да проверя дали има информация защо не сработва GENIUS и чета и вашите отзиви. Хубава работа, но половинчата работа. Добре, че не разчитах на ЧП, но е леко дразнещо.

# 477
На мен не ми "хваща" ваучера за подарък, който получих. Много се ядосах.

# 478
  • Бургас
И на мен не ми хваща ваучерите за подарък, Даже им писах!
Явно е някакъв бъг в системата!

# 479
Честно казано на мен не ми се вижда да има някакви оферти. За децата гледах обувки, ми те цените са същите и във физически магазин.

Общи условия

Активация на акаунт