Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 52 964
  • 452
  •   1
Отговори
# 450
  • Троян
Здравейте, направих заявка за връщане към Fashion Days. Понеже са от 2 различни пратки не ми даде да заявя 1 общя пратка за връщане и сложих дрехите в 2 отделни плика. Обаче това не са пликовете, с които съм ги получила, защото имах 5-6 пратки. Някои дойдоха в кашончета, други в пликове и не пазя всичките. Товарителница не ми дава никъде да разпечатам. Да пиша ли нещо на плика? Куриера как ще ги маркира и съответно от Fashion Days трябва ли да знаят кой плик за коя поръчка се отнася? За първи път връщам нещопкъм тях и не съм наясно. Благодаря ви. Hug
П.С. Търсих и с търсачката, но открих само съвет на плика да се напише поръчката. Не съм сигурна така ли се процедира наистина.

И аз щях да задам такъв въпрос. Налага се да върна част от поръчката си, заявявам, че искам куриер да дойде и да вземе и чакам. След като те (fashion days) си получат това, което връщам, ми възстановяват парите, така ли да разбирам? А като съм платила чрез наложен платеж, къде трябва да се въведе сметка, по която да ги възстановят?

# 451
А като съм платила чрез наложен платеж, къде трябва да се въведе сметка, по която да ги възстановят?

Когато направите заявката за връщане през профила си, ще Ви даде опция да изберете как да се възстанови сумата - там ще въведете номер на сметка. Другата опция е Fashion Days ваучер.

# 452
Само да напомня: ако изберете ваучер, за да купите пак нещо, но и него се налага да върнете, от там нататък ще ви възстановяват сумата само като ваучер, пари няма да ви върнат и ще се наложи да купите нещо, за да си усвоите сумата. Та дори да имате намерение да купите пак, винаги искайте възстановяване по сметка, не с ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт