Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 64 559
  • 555
  •   1
Отговори
# 525
А мога ли да връщам по отделно артикули от една поръчка, защото ще поръчам по-голям размер от едно долнище и искам да сравня? Позволява за всички артикули връщане, а има дори бикини. Затова се чудя. Ще пробвам, благодаря ви! Доволна съм от всичко, дори от бюстиетата ще поръчам по-малък размер, ако има. Много бързо пристигна поръчката.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 10:22 от anmasu

# 526
Здравейте! Аз видях, че мога да върна бельо, а и връщането ми се увеличава. Та, имам нов казус, ако никой не отговори, ще се върна да оставя пост по темата - може ли да върна в офис всички артикули, които съм заявила за връщане с easy box? Идеята е да не опаковам в найлонови торби (и да замърсявам с тоя найлон) всяка пратка по отделно. Чатът казва, че мога:

# 527
  • София
Имах такъв случай. Звъннах на call центъра и те ми издадоха товарителница за връщане с куриер.

# 528
Еее, много благодаря, че писахте! Защото си писах първо с бот, после със служител, който ми каза да ги изпращам, както са заявени. Аз даже ги опаковах вече. Ще звънна сега.

# 529
Здравейте,  колко време е гаранцията за обувки - 1 година или повече?

# 530
  • Пловдив
2 години

# 531
Здравейте! Пускам обратна връзка за връщане към Fashion days - четох предишни коментари, но има и неща, които не ме касаят,  и не съм чела много-много.
Заявих 1 артикул с easy box , впоследствие реших, че искам да връщам и други неща, да се обединят и върнат заедно, в 1 пратка, независимо с какво (безплатно е и с easy box, и с куриер).
Писах си с бот, със служител, звънях 2 пъти на номера с 02...(включва се оператор, който те насочва към чат и прекъсва разговора).
Та, моят опит - върнах всичките 3 артикули, всяка по отделно, с easy box, възстановяването на сумата се виждаше (в Revolut) като "предстоящо" още в деня на връщането и 2 дни по-късно, парите са вече в сметката.
Така че, съветвам да си заявявате връщане, след като знаете със сигурност какво и колко ще връщате, защото явно е необратимо малко или повече (служителката от чата каза, че трябва да вървят с генерираната им товарителница).
А иначе съм очарована от бързото възстановяване!

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 12:08 от anmasu

# 532
Аз пък ви съветвам да не правите опити да връщате накуп неща от няколко поръчки. Не им правите услуга и не им спестявате пари. Ще си оплескате нещата така и после ще се чудите що не ви връщат всички пари, защо се бавят, защо са се омотали. Връщайте си всяко нещо поотделно, на вас връщането ви е безплатно. И така са бързи, и точни.

# 533
DiaMia, бяха артикули от 1 поръчка, но въпреки, че бяха малки (2 от тях бельо), системата не позволява да се заявят в 1 клетка на easy box.

# 534
Има ли някакви кодове в момента?

# 535
  • Велико Търново
Здравейте! Дали някой може да ми предостави телефон за връзка с Fashion days?

# 536
+359 887 702 685

# 537
  • Велико Търново
+359 887 702 685
На този телефон само английско говорящи отговарят.
Търся друг. Преди година си спомням пак ми бяха дали тук от форума номер, на който се разбрахме на български.
Актуализирам се - видях национален на първа страница на темата. Благодаря!

# 538
Тези от вас, които са правили рекламации, колко време се бавят преди да потвърдят рекламацията?
Заявих рекламация на обувки, поискаха снимки и описание, пратих им, но вече 3ти ден нямам отговор, без да броя почивните дни естествено.
Чудя се дали да чакам още или да почна да ръчкам.

# 539
  • София
Скоро правих рекламация на маратонки. Не получих имейл, а директно ми върнаха парите по сметката. До седмица от изпращането им отне.

Общи условия

Активация на акаунт