Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 66 467
  • 582
  •   2
Отговори
# 540
Скоро правих рекламация на маратонки. Не получих имейл, а директно ми върнаха парите по сметката. До седмица от изпращането им отне.

Благодаря, пишете седмица след изпращането, но на кое - на снимките или на самите маратонки?
 На мен засега само снимки ми поискаха.

# 541
  • София
Да, пропуснах да напиша, че поискаха и самите маратонки. До седмица някъде след тяхното изпращане ми възстановиха парите.

# 542
  • София
Дами, има ли активен код? Пробвах посочените по-назад в темата, но не работят.

# 543
  • Пловдив
Няма.

# 544
Здравейте, може ли малко помощ за връщане, досега не ми се е налагало? Попълвам заявката и после нещо разпечатвам ли? Колко време имам да занеса до Easybox?

# 545
  • Под Слънцето
Здравейте, може ли малко помощ за връщане, досега не ми се е налагало? Попълвам заявката и после нещо разпечатвам ли? Колко време имам да занеса до Easybox?

Нищо не попълваш повече. Цъкаш си от поръчки заявка за връщане, описваш защо се налага в анкетката, изпращаш като имаш опция от къде  , после ти се генерира кодче, с което ще отвориш бокса на сеймдей (примерно).
Отиваш до мястото за връщане , вкарваш кода с опция Изпращане, отваря ти се кутийка,  слагаш пратката. Аз дори не пиша нищо, а и не си правя труда да опаковам специално- тиксо здраво в техният найлон и толкоз. Затваряш кутийката .. и след малко ти се появява ваучер  за стойността  или  ако си избрала да е по айбан - там си чакаш паричките. Лесно е. Мисля, че дава опция до 30 дни, че имаш време да поставиш пратката. Не съм ползвала. Обикновено до 10-15 мин съм пред бокса и слагам  да я върна.

# 546
  • Пловдив
Само ще добавя, че когато се връща през бокс, за всеки артикул трябва да се генерира отделно връщане и всяко пакетче се слага в отделен бокс.

# 547
Здравейте, затрила съм транспортната опаковка (найлона) на Фешън дейс. Има ли някой подобен опит, ще имам ли проблем с връщането? Rolling Eyes

# 548
  • София
Здравейте, затрила съм транспортната опаковка (найлона) на Фешън дейс. Има ли някой подобен опит, ще имам ли проблем с връщането? Rolling Eyes
Няма проблем. Сложете ги в друг плик.

# 549
Здравейте, има ли активен код в момента? Благодаря!

# 550
Питам от името на приятелка - заявява връщане, като получава потвърждение, че Еконт ще се свържат с нея за вдигане на пратката. Такова нещо не се случва, тя пише няколко мейла, но вече 2 седмици няма никакъв отговор...Имате ли идея какво да прави? Ново връщане не може да се генерира, а Еконт казват, че нямат активна заявка.

# 551
Да се свърже с ФД да й генерират нова товарителница. Аз имах такъв случай със Семдей, звъннах на ФД, от там ми обясниха, че след определени дни, ако не е изпълнено връщането, заявката се анулира и ми сформираха нова.

# 552
Питам от името на приятелка - заявява връщане, като получава потвърждение, че Еконт ще се свържат с нея за вдигане на пратката. Такова нещо не се случва, тя пише няколко мейла, но вече 2 седмици няма никакъв отговор...Имате ли идея какво да прави? Ново връщане не може да се генерира, а Еконт казват, че нямат активна заявка.
На мен ми се забави едно взимане от куриер, даже получих съобщение, че уж в тоя ден ще се свържел с мен куриер, ако още не била взета, но пак нищо. Писах в чата и ми дадоха нова товарителница, с  която мога да я върна в офис. Връщането с куриер продължава да им е зле. С easybox е много бързо, но там е тъпо ограничението от 1 пратка.

# 553
Здравейте, пиша за съвет
В края на ноември генерирах връщане на артикули
В едната поръчкаа бяха два ,в другата поръчка един, на следващия ден дойде куриер на спиди взе пратките и си замина и оттук идва филма
Получих си парите за едната върната пратка с два артикула и зачаках за другата
След 2 седмици ми звъни куриер на сейм и ме пита дали съм на адрес да вземел за връщан.е.
Викам аз я върнах отдавна със спиди ,аа добре и толкова
Оттогава се разправям с тия идиоти. На тел си не вдигна вече ,говоря за фешън дейс,в чата ми се включва бота оня ден се включи една жена дето обеща да върнат сумата но това беше на 30декември и оттогава ни вест ни кост 
Не знам към кого да се обърна понеже нямам никакви документи за изпратен върнат артикул към тях. Куриера от спиди казва че е получил две товарителница за 2 пратки и толкова е сложил. Те ми казват че не е трябвало да ги давам и двете на спиди и ще най вероятно няма да ми върнат сумата . С години пазарувам от там но такова чудо не е било да ме лъжат и въртят

# 554
Опишете случая в имейл или  пробвайте пак по телефона.Преди време им бях върнала пратка,но не на много време и нямах върната сума,пуснах имей и им се обадих.Ако не стане ги заплашете със защита на потребителя.
В едната поръчкаа бяха два ,в другата поръчка един, на следващиявзе пратките и си замина и оттук идва филм
Получих си парите за едната върната пратка с два артикула и зачаках за другата
След 2 седмици ми звъни куриер на сейм и ме пита дали съм на адрес да вземел за връщан.е.
Викам аз я върнах отдавна със спиди ,аа добре и толкова
Оттогава се разправям с тия идиоти. На тел си не вдигна вече ,говоря за фешън дейс,в чата ми се включва бота оня ден се включи една жена дето обеща да върнат сумата но това беше на 30декември и оттогава ни вест ни кост 
Не знам към кого да се обърна понеже нямам никакви документи за изпратен върнат артикул към тях. Куриера от спиди казва че е получил две товарителница за 2 пратки и толкова е сложил. Те ми казват че не е трябвало да ги давам и двете на спиди и ще най вероятно няма да ми върнат сумата . С години пазарувам от там но такова чудо не е било да ме лъжат и въртят
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт