Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 38 961
  • 310
  •   2
Отговори
# 90
  • Пловдив
Заявих връщане, обаче не ми даде да е в кутия. Само с куриер. Сега ще се пробвам в пощенската станция, където им е точката на Самдей. Дано стане.

# 91
Аз заявих връщане с куриер. Получих съобщение във вайбър, че ще дойде вчера, но нито дойде, нито се обади. Как да процедирам сега? Писах на ФД, но нямам отговор. Да звъня ли или да изчакам още ден два, колкото е срокът уж за взимане?

# 92
Вижте си в профила с кой куриер ще е връщането, ако е Спиди - с товарителницата може да го върнете офис.

Аз им писах за една рекламация, вече 5-ти ден никакъв отговор. Омръзна ми, защо трябва да е толкова трудна комуникацията с тези хора?!

# 93
  • Пловдив
В пощата не може. Ходих.
Звънях, куриера е Спиди, даде ми момичето номер нантоварителницата, та мога и в офис да ида.

# 94
Ами със Сеймдей е връщането. Освен на тях да звъня.

# 95
Ами със Сеймдей е връщането. Освен на тях да звъня.
Според мен, да. Щом сте имали съобщение, че ще дойдат вчера, а не са дошли ..

# 96
  • Някъде там
Поръчах си едни мараотнки на Nike за 111 лв. , като платих онлайн с карта. Точно толкова са ми удържали от картата, но в историята ми на поръчките цената е 160, като е написана дата за доставка 03.02. Естествено не ги получих. Обадих се в кол центъра на ФД, обясниха ми, че е станала грешка в сайта, от там и в онлайн плащането. Поръчката няма да бъде изпълнена. За съжалние маратконките, които исках-не са налични. От кол центъра ми обясниха, че след отказ на поръкчата парите ще бъдат автоматично възстановени по картата ми, от която съм заплатила сумата. Ако някой е имал подобна случка, може ли да напише дали  това е наистина така?

# 97
Само веднъж не са ми изпълнявали поръчка.Бях поръчала детска тениска "уж"налична доста почаках и накрая се е каза ,че не е в наличност.Почти винаги плащам в брой.

# 98
Здравейте!
Връщали ли сте бански? За долнище става на въпрос. Това пише под информацията за продукта.

# 99
Здравейте! Искам да споделя тоталното си разочарование от сайта. Преди 1 месец и 7 дни поръчах чанта, за която пишеше, че доставката отнема повече време. Още не съм я получила. Звъняла съм поне 10 пъти на кол центъра. Казвам им, че не искам вече и искам да ми върнат парите. Всеки оператор различмо ми казва. Последния път ни казаха да имам търпение! На мен обаче ми се изчерпа. Писах им съобщение и никакъв отговор. Омръзна ми да звъня и да обяснявам ситуацията. Неадекватни са. До сега не съм имала подобно изживяване с онлайн пазаруване.В бъдеще мисля да ги избягвам.

# 100
Напоследък са много зле с обслужването!

# 101
И аз по същия начин с едно сако.
Не идва и не идва. Звънях, били натоварени колегите, не знам си какво. После ми звъняха да кажат, че няма наличност от този цвят и как съм успяла да го поръчам. После пък имало техническа грешка в артикулния номер, не можело да се изпише стоката за доставка. Всеки те мотае с някаква теза.
 Изтрила съм си профила вече, изтрила съм приложението, махнала съм си абонамента за имейл съобщения, изобщо не искам и да ги виждам и чувам.
 А сакото беше много хубаво, яд ме е, но поне ми възстановиха сумата.
 Не че и Емаг са цвете за мирисане, но там като че ли няма толкова фрапантни грешки за артикули предлагани от тях (не от външен търговец).

# 102
Поне са ви върнали парите. На мен ми отказват да канселират поръчката, защото била от външен доставчих и не можело. От луната ли идва тази чанта? За тези десет разговора, които проведох с тях чух какво ли не. Нямало наличност , имало наличност, имало проблем с поръчката и т.н. Няколко пъти исках да говоря с мениджър. Казаха ми, че ще се свърже с мен, но до сега никой не  се е свързвал. Фигурирам в някакъв екселски файл. Смях! Още малко ще ги изчакам и ще подам жалба в КЗП. Само да ми върнат парите и приключвам с тях.

# 103
Здравейте, дали се появи някакъв актуален код? Предварително благодаря! Surprise не работи при продукта, който следя…

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 18:48 от Blue`Sky

# 104
И аз търся код…

Общи условия

Активация на акаунт