Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 38 988
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз търся код, пробвах с един SURPISE, прие ми го, но не намали артикулите, които са ми в кошницата. Дава, че е за определени артикули..

Genius ми изтече и към момента не виждам много смисъл да го подновя.

# 106
Ще ни зарадва ли някой с код?!😊

# 107
Здравейте,

Направих заявка за връщане на поръчка. Исках да избера връщане в easybox, но ми изписа, че тази опция е валидна, само когато връщаш един продукт, а аз връщам два.
Маркирах Спиди, но нямам възможност да чакам куриер да дойде да вземе пратката. Мога ли да отида аз да я оставя в офис?
Те имат ли готови данни за връщане, както при други сайтове или аз трябва да им кажа тел и адрес?

# 108
  • Пловдив
Можеш...виж адреса в сайта на ФД.

# 109
Здравейте,

Направих заявка за връщане на поръчка. Исках да избера връщане в easybox, но ми изписа, че тази опция е валидна, само когато връщаш един продукт, а аз връщам два.
Маркирах Спиди, но нямам възможност да чакам куриер да дойде да вземе пратката. Мога ли да отида аз да я оставя в офис?
Те имат ли готови данни за връщане, както при други сайтове или аз трябва да им кажа тел и адрес?

Когато се връщат два продукта в изибокс, просто трябва да се генерират две връщания - за всеки продукт поотделно.
Ако не искате да чакате куриер, трябва след като генерирате връщането да се обадите на телефона за контакт и да ви кажат при кой куриер е разпределена пратката, както и номера на товарителницата.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 16:58 от GG*

# 110
  • София
Мисля да направя една поръчка, първа ще ми е, имам все още валиден безплатен Genius в Емаг и предните дни сякаш виждах да ми излиза реклама, че при първа поръчка във FD има -20%, влязох във FD с акаунта от Емаг, но не виждам как би се намалила сумата, дали вече не е валидно това предложение.

# 111
Кодове няма ли вече?😅

# 112
  • Варна
Мисля да направя една поръчка, първа ще ми е, имам все още валиден безплатен Genius в Емаг и предните дни сякаш виждах да ми излиза реклама, че при първа поръчка във FD има -20%, влязох във FD с акаунта от Емаг, но не виждам как би се намалила сумата, дали вече не е валидно това предложение.
На мен ми излезе след като си платих за Genius. В безплатното пробване нямах 20% за първа поръчка.

# 113
Моля за мнение за якетата на Geographical Norway, най-вече за подобни модели. Пише зимно яке, а ми изглежда доста тънко.

# 114
  • София
Благодаря Toni_baraboni, но вече я направих тази първа поръчка, ползвах 10% за активиране на бюлетин, сега пробвах да направя профил с друг имейл, но не ми ги дава тези 10%.
За съжаление май ще трябва да я връщам, ще ми се да ползвам изибокс, но пък найлоновия плик мъжа ми го изхвърлил, иначе са обувки и си имат кутия, сега се чудя дали може така, просто да ги сложа в някакъв плик, някой има ли опит?

# 115
  • пустинята Гоби
Разбира се, че може, нали са в кутията. Понякога получавам поръчки в огромни кашони, а връщам нещо дребно, няма как да е в кашона и слагам торбичка. От Изибокс ще си сложат найлонов плик, не ги мисли.

# 116
  • Варна
Kupu, няма значение, че си направила първа поръчка. Когато платиш ще получиш 20% за първа поръчка с Genius

# 117
Моля за мнение за якетата на Geographical Norway, най-вече за подобни модели. Пише зимно яке, а ми изглежда доста тънко.

Не са уау като визия,но са леки и топлят.Погледни и в Бестсикрет има доста намалени на марката.

# 118
  • София
Kupu, няма значение, че си направила първа поръчка. Когато платиш ще получиш 20% за първа поръчка с Genius
Ооо много благодаря за информацията.

# 119
наложи се и аз без код да пусна, рядко срещано явление... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт