Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 52 080
  • 442
  •   4
Отговори
# 420
  • Бургас
Два чифта гуменки имам Levi"s отговарят си. Освен това са изключително удобни и здрави. Едните ми са на над 4 години, бели от плат. Многократно са прани в пералня и са като нови. Яд ме е, че модела вече го няма да си взема още едни такива.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 11:31 от Мария

# 421
Дали има активен код за отстъпка вмомента?

# 422
  • София
Дали има активен код за отстъпка вмомента?
И аз търся, че искам да си взема още неща и ако може да ги намаля да са по-изгодни, ще е топ.

https://www.fashiondays.bg/p/%D0%91%D0%BE%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0% … tini-p12606749-1/

Тези ми допадат доста, дали са удобни и окей като качество?

# 423
Никога няма кодове по време на кампания.

# 424
Здравейте, някой може ли да ми помогне със следния казус: бях направила поръчки с доставка до Изибокс. Плащам си на място с карта и в къщи установявам, че едната от пратките я няма- за 135лв, а са ми взели парите за нея. Днес е събота и немога да се свържа с никой от Фешън Дейс и с Изибокс.

# 425
Ще ти я пратят. Виж си съобщението, че ти пише пратка 1/2 и следва номер.

# 426
На съобщението са дадени и 4те пратки. Но реално едната беше разделена на две и едната липсваше. А в приложението излиза, че ми е доставена.

# 427
Момичета, колко често връщате пратки? На мен ми се случва от последните 3 пратки да върна 2, та ми беше интересно.

# 428
  • София
Имам само една върната пратка до момента, едни маратонки, които просто бяха мега неудобните.

Иначе сега получих есемес, че този артикул, който не ми го доставиха и беше със статут върнат, го нямало наличен в склада и щели да ми възстановят парите по карта... мрън, би било по-редно да ме обезщетят с ваучер. То този артикул бе и една от причините да направя поръчка на черния петък, цената беше топ изгодна.

Квот - такова. Имам си доста изгодни за мен сделчици от магазина и ще продължа да си пазарувам.

# 429
На съобщението са дадени и 4те пратки. Но реално едната беше разделена на две и едната липсваше. А в приложението излиза, че ми е доставена.
Ами не знам как пращат точно, но често разделят. Оня ден като дойде втората половина от пратката пък имах съобщение за две пратки. Набирам кода, отваря се една врата и очевидно не са двете неща. Те пратили и номера на втората и писали имате две пратки. Аз съответно не помня чак номерата на пратките! И се шашнах, защото чаках и трето. Първата доставка пък с един код отвори две вратички и взех две неща от различни поръчки. Абе... Sameday... какво повече да кажа?!
Виж си в поръчките в профила във ФД, ако са разделени, това е видно.
От последните 4 пратки, две върнах, чакам пета.

# 430

Аз взех тази чанта, та още й се чудя. Беше супер намалена, удобна е, голяма, но нещо май на живо не ми допадна

# 431
  • София

Аз взех тази чанта, та още й се чудя. Беше супер намалена, удобна е, голяма, но нещо май на живо не ми допадна

И аз взех на тази марка и я върнах. На живо е доста зле.

# 432
  • Пловдив
Взех 3 чанти Furla. За пръв път купувам на марката-досега все не можех да хвана добра цена.  Едната вероятно ще я връщам -много е малка. Изобщо не погледнах размерите и не очаквах да е такава миниатюрна.
Останалите две са без цип.
Исках да попитам как ги носите без закопчаване?  Ако падне някъде, всичко директно се е изсипало. Много ми харесват, но им се чудя все още заради закопчаването.

# 433
  • София
Закопчаването на мен ми е основен фактор при избор на чанта. Е, след материала, разбира се!
Ако ще, най прехвалената и най-хубавата за някого, ако няма цип за закопчаване отгоре, не я вземам! За себе си установих, че не харесвам и чанти с капак. Продадох наскоро моя много любима кожена чанта на МК. Ми всеки път щом тръгна да си вадя телефона -я, в магазин, я в градски транспорт, я искам да снимам нещо, реално чантата си остава отворена и със зеещ капак. Редовно виждам разхождащи отворените си чанти момичета. Ми не ми е стилно и завършено.
Моя приятелка си беше взела на Кочинел чанта без закопчаване, ами където и да я оставеше, се прекатурваше чантЕто и се търкаляха шише с парфюм по земята и други интимности.. Nerd Събирахме редовно покъщината.. Хаха-ха!

# 434
  • пустинята Гоби
Вариант е да си вземеш нещо като органайзер с цип. Мен падането на нещата би ми било най-малкия проблем, аз се движа много пеш и ползвам градски транспорт, та със сигурност ще ме е страх от обиране.

Една Фурла без цип и аз загледах, че отдавна искам нова чанта, но закопчаването ме отказа.

Общи условия

Активация на акаунт